Jaroslavľ – Lev 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Třinec 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Skalica – Zlín 1:3 (kon.) | Martin – Žilina 2:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 6:2 (kon.) | Orlová – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Beroun 8:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Kladno – Znojmo 3:1 (kon.)
Děčín – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 5:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:5 (kon.)
Nymburk – Pardubice Jun. 8:7 (kon.) | Vsetín – Opava 3:1 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Kadaň – Most 3:0 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 5:7 (kon.)
koniec
HK Nitra
3:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
Štvrtok 29.08.2013, 17:00 • ZŠ Nitra • Prípravný zápas
Partner:
     
    Skončil sa nám tak jeden z ďalších prípravných zápasov. V extraligovom súboji vyhráva Nitra, ktorá porazila Trenčín vysokým rozdielom 5:1. (19:08:17)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Posledných osem sekúnd a Nitra drží puk vo vlastnom pásme. Diváci začínajú tlieskať. O víťazovi je tak rozhodnuté.
     
    58:39
    V závere zápasu sa tempo hry spomaľuje a Nitra si kontroluje zápas.
     
    57:00
    Po nejakom čase sme svedkami aj zakončenia. Novajovský mieril však tesne vedľa.
     
    53:30
    Ďalšie vylúčenie. Novák odchádza za hákovanie.
     
    50:55
    Nitra dala gól!
    Po pár minútach sa skóre Nitry zvyšuje. Dobrá kombinácia domácich hráčov v strednom pásme a následne sa celá hra presunula do útoku. Posledná prihrávka skončila u NOVÁKA, ktorý nezaváhal a zakončil do odkrytej časti brány.
     
    47:50
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči zvyšujú svoj náskok vedenia. Konig našiel skvelou prihrávkou CHRENKA, ktorý v samostatnom nájazde nezaváhal a prekonal brankára nagyho.
     
    45:33
    Menší vzruch pred bránou Naga. Hráči sa tam zoskupili a nechtiac zhodili prilbu brankára.
     
    41:20
    Nitra dala gól!
    Začiatok tretej tretiny je opäť gólový. Novák prešiel do útočného pásma, svojou prihrávkou našiel ROMANA TOMÁNEKA, ktorý pred brankárom nezaváhal a zvyšuje náskok pre Nitru. Asistencia: Novák.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    36:59
    Nemčík odchádza na trestnú – hákovanie.
     
    35:40
    Piačka to skúsil, lenže vyrazený puk skončil u Kmačka, ktorý nedorazil. Po pár sekundách to skúsil na druhej strane Klíma, ale jeho strela končí iba v lapačke Zimu.
     
    33:59
    Topánek to skúsil, lenže jeho strela nekončí gólom.
     
    32:01
    Nitra sa dostala do zakončenia, ale to neprekonáva brankára. Po pár sekundách sa snažia domáci o niečo podobné, avšak stále bez úspechu.
     
    30:14
    Nitra mohla ísť do vyššieho vedenia, ale brankár Nagy mal iný názor. Hrazdírova šanca po prihrávke Kmeča končí u pozorného brankára Trenčína.
     
    26:48
    Broska zakončuje, ale brankár Zima je pozorný a celú situáciu rieši s nadhľadom.
     
    25:24
    Viacero zakončení na oboch stranách v posledných minútach riadnej hracej hry. Tentokrát to vyskúšal Rapáč, ale jeho pokus pokrýva brankár.
     
    23:59
    V týchto sekundách sa nám čas na svetelnej tabuli zastavil, keďže po zakončení Hamráka brankár Nagy podržal puk.
     
    21:59
    Nitra dala gól!
    Pár minút po začatí druhej tretiny sa do vedenia dostali hráči Nitry. Za bránou sa dobre predviedol Stumpel, ktorý našiel DUŠANA MILA, ktorý mieril presne a zvyšuje tak náskok súpera. Asistencia: Jozef Stumpel.
     
    20:43
    V úvode druhej časti hry sa do útoku dostali hráči Nitry, ktorí však iba nahadzujú puky.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:50.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Zima – Ordzovenský, Konig, Nádašdi, Milo, Ďurkech, Bača, Kuzma, Závodský – Kováčik, Chrenko, Novák – Tománek, Stumpel, Segľa – Bajtek, Hamrák, Rapáč – Kmeč, Hrazdíra, Piačka

    Dukla Trenčín: Nagy – Bagin, Habšuda, Pozník, Novajovský, Nemčík, Hatala, Mrázik – M.Kalus, P.Kalus, M.Hlinka, P.Stantien, O.Broska, L.Klíma, Komínek, Buliš, Vaculín, Troliga, Nemček, Bustin, Mravík

    Rozhodca: .
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:50
    Ako sme spomínali tlak Nitry sa v posledných minútach hry stupňuje. Pár sekúnd pred koncom úvodnej časti sa do zakončenia dostal aj Nádašdi, ktorého strela od modrej čiary skončila pred bránou, lenže dorážka zo strany Bajteka neprišla.
     
    18:28
    Tlak zo strany Nitry sa v týchto sekundách stupňuje. Viacero striel skončilo pred bránou, ale vo väčšine prípadov zasiahol brankár Nagy.
     
    16:05
    Vylúčenie na domácej strane. Kalus sa dostal do roztršky so Segľom. Obaja dostali vyšší trest.
     
    13:40
    Koniga zaváhal a súpera sa dostal do veľkej šance! Lukáš Klíma však v ponúknutej šance neuspel.
     
    11:34
    Už v prvej tretine prichádza tvrdý trest pre trenčianského Nemčíka, ktorý dostal osobný trest – 10. minút.
     
    00:10
    Po góle Trenčína mali ďalšiu možnosť aj hráči Nitry. Do útoku sa dostal osamotený Segľa, ktorý stál zoči-voči iba jednému obrancovi a brankárovi. Spoza obrany prišla strela, ktorá našla iba lapačku Naga.
     
    09:36
    Trenčín dal gól!
    Stav stretnutia sa nám po necelej minúte opäť mení. Podobná situácia ako pri prvom góle domáceho tímu. Opäť veľká časť góly sa strhla za bránou. Prihrávka Troligu spoza brány a zakončenie MAREKA KALUSA spomedzi kruhov končí za chrbátom Zimu, ktorý tak prišiel o čisté konto už v prvej tretine. Asistencie: Tomáš Troliga, P. Kalus.
     
    08:39
    Nitra dala gól!
    Dobrá hra Nitry hneď od úvodu zápasu. Za bránou sa perfektne predviedol Kmeč, ktorý vybojoval puk, prešiel pred bránku, kde perfektnou nahrávkou našiel RICHARDA RAPÁČA, ktorý už svojou presnou strelou nemohol zaváhať. Brankár Nagy v týchto sekundách nemal žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Andrej Kmeč.
     
    04:50
    V minulom vzájomnom zápase sa zrodila výhra Nitry 3:2. V týchto sekundách sa do útoku dostávajú viac hostia, ktorí sa snažia zakončiť za každej pozície. Do šance sa dostal Chranka, lenže brankár Nagy všetko istí a vyráža do bezpečia.
     
    03:59
    V doterajšom priebehu hry sa hra strieda zo strany na stranu a celé tempo hry sa nesie vo vyrovnanom štýle.
     
    00:59
    Prvé minúty hry sú viac prerušované a tempo hry sa tak stráca. Postranný píska ďalší ofsajd, tentokrát je to na strane Trenčína.
     
    00:04
    Pred pár sekundami sa nám začal zápas medzi Nitrou a Trenčínom. Po úvode prichádza ihneď prerušenie hry, keďže po zraze Kováčika s Troligom rozhodca odpískal postavenie mimo hry.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Zima – Ordzovenský, Konig, Nádašdi, Milo, Ďurkech, Bača, Kuzma, Závodský – Kováčik, Chrenko, Novák – Tománek, Stumpel, Segľa – Bajtek, Hamrák, Rapáč – Kmeč, Hrazdíra, Piačka

    Dukla Trenčín: Nagy – Bagin, Habšuda, Pozník, Novajovský, Nemčík, Hatala, Mrázik – M.Kalus, P.Kalus, M.Hlinka, P.Stantien, O.Broska, L.Klíma, Komínek, Buliš, Vaculín, Troliga, Nemček, Bustin, Mravík
     
    Zdravím všetkých fanúšikov športu a hlavne toho hokejového. Vítam vás pri prenose z prípravného zápasu medzi Nitrou a Trenčínom. Sprevádzať dnešným zápasom vás bude Tomáš Batiz.

    Dnešný zápas nebude tým prvým, ktorý sa zrodil v príprave. Štadión Pavla Demitru nám priniesol zápas týchto dvoch tímov, ktorý sa skončil lepšie pre Nitru, ktorá zdolala domáci Trenčín na jeho štadióne 2:3. Okrem tohoto vzájomného zápasu sa Nitra stretla aj so Senicou, proti ktorej už nebola taká úspešná a prehrala tesným rozdielom 1:2, keď o jediný gól Nitry sa postaral v 25. minúte Chrenko.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 9. Rapáč (Kmeč), 22. Milo (Stumpel), 42. Tománek (Novák), 48. Chrenko (Konig), 51. Novák – 10. Kalus (Troliga, Kalus)


    HK Nitra: Zima – Ordzovenský, Konig, Nádašdi, Milo, Ďurkech, Bača, Kuzma, Závodský – Kováčik, Chrenko, Novák – Tománek, Stumpel, Segľa – Bajtek, Hamrák, Rapáč – Kmeč, Hrazdíra, Piačka
    HK DUKLA Trenčín: Nagy – Bagin, Habšuda, Pozník, Novajovský, Nemčík, Hatala, Mrázik – M.Kalus, P.Kalus, M.Hlinka, P.Stantien, O.Broska, L.Klíma, Komínek, Buliš, Vaculín, Troliga, Nemček, Bustin, Mravík