Stuttgart – Leverkusen 0:1 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 4:0 (kon.) | Brémy – Augsburg 1:0 (kon.)
Freiburg – Mainz 1:2 (kon.) | Hamburger – Hoffenheim 1:5 (kon.) | Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.)
Mönchengladbach – Hannover 3:0 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
3:0 (1:0)
Hannover 96
Sobota 17.08.2013, 18:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase už jasne dominovali futbalisti domácej Borussie Mönchengladbach, keď najskôr v 53. minúte pridal druhý gól zápasu domáci Christoph Kramer a následne v 66. minúte skóroval zo značky pokutového kopu domáci Filip Daems, ktorý využil šancu penalty po faule Sakaia v pokutovom území
    Mönchengladbach si teda do tabuľky pripisuje prvé tri body, zatiaľčo Hannover z dnešného zápasu neuchmatol ani jeden.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:23:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V závere zápasu dostal žltú kartu aj hosťujúci Pocognoli, ktorý sa previnil tvrdým faulom na domáceho Kruseho.
     
    90
    Loptu majú vo svojej moci hráči Borussie Mönchengladbach, ktorí sa už nikde neponáhľajú. Výhru majú pevne vo svojich rukách.
     
    89
    Domáci tréner Favre posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Herrmanna nastúpi do hry oddýchnutý Hrgota.
     
    88
    Futbalisti Hannoveru sú pri lopte a snažia sa vsietiť aspoň kontaktný gól, no tentokrát pohoreli už pri prechode cez polovicu ihriska.
     
    87
    Z ľavej strany loptu odcentroval Nordtveit, no gólman Zieler bol v strehu a zachytil ju vo svojich rukách. Na rade je odkop od brány Hannoveru.
     
    86
    Futbalisti Mönchengladbachu sú pri hernej chuti a snažia sa ofenzívne presadiť, no nedarí sa im to. Hannover sa veľmi dobre bráni a vie, že o zápase je už rozhodnuté.
     
    84
    Domáci striedajú opäť. Namiesto Xhaku nastupuje do hry oddýchnutý Nordtveit.
     
    83
    V strede ihriska ostal ležať hosťujúci Hoffmann, ktorý bol k zemi nepríjemne zrazený domácim Younesom. Na rade je ošetrovanie tohto hráča Hannoveru!
     
    82
    Gólman ter Stegen si na svoje konto pripísal dva fantastické zákroky, keď najskôr z centrálnej časti pálil Sobiech, no jeho delovku vyrazil napravo od seba. Následne z ľavej strany vystrelil Diouf, no gólman Mönchengladbachu aj tento strelecký pokus Hannoveru vyrazil do bezpečia.
     
    81
    Sakai sa v ofenzíve previnil útočným faulom na domáceho Jantschkeho. Na rade je voľný kop pre domáci tím.
     
    80
    Sobiech odcentroval loptu z pravej strany, no gólman ter Stegen nemal s úspešným zákrokom žiadny problém a loptu zachytil vo svojich rukách.
     
    79
    Futbalisti Mönchengladbachu sú pri lopte a snažia sa niečo vymyslieť, no momentálne majú hernú prevahu hráči Hannoveru, ktorí chcú vsietiť aspoň jeden čestný gól.
     
    77
    Na rad prichádza aj prvé striedanie na strane domácich. Namiesto Aranga nastupuje do hry oddýchnutý Younes.
     
    76
    Tréner Hannoveru strieda aj tretíkrát. Namiesto Marcela nastupuje do hry Haggui.
     
    75
    Huszti získal loptu na pravej strane a následne sa snažil zakončovať, no jeho projektil pozorný obranca Jantschke úspešne odkopol do bezpečia.
     
    73
    Domáci Xhaka pálil z centrálnej časti, no jeho strieľaný center napokon skončil až v náručí gólmana Zielera.
     
    72
    Domáci Arango pálil z hranice hosťujúceho pokutového územia, no gólman Zieler zasahovať nemusel. Lopta napokon skončila len mimo hannoverskej brány.
     
    71
    Sobiech tvrdo pálil z pravej strany, no gólman ter Stegen nemal problém s úspešným zákrokom a loptu s prehľadom odkopol smerom dopredu.
     
    70
    Arango získal loptu po dobrej prihrávke na ľavej strane, no napokon ho hráči Hannoveru zdvojili a loptu mu uchmatli.
     
    69
    Diouf zareagoval na center od Sobiecha a loptu odhlavičkoval smerom na bránu domáceho gólmana ter Stegena. Ten však so zákrokom nemal problém a loptu zachytil vo svojich rukách.
     
    68
    Ďalšiu žltú kartu obdržal hosťujúci Andreasen.
     
    68
    Futbalisti Mönchengladbachu sa opäť dostali do útoku, no tentokrát sa previnili útočným faulom na Andreasena. Pri lopte sú teda futbalisti Hannoveru.
     
    66
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci FILIP DAEMS si loptu postavil na značku pokutového kopu a tvrdou strelou k ľavej žŕdke hannoverskej brány dokázal prekonať bezmocného gólmana Zielera.
     
    66
    Na rade je po ruke Sakaia pokutový kop v znení domáceho Daemsa!
     
    65
    Sakai sa pri prieniku domáceho Kruseho previnil rukou, no Kruse napokon aj tak zakončoval. Gólman Zieler však jeho následnú strelu už dokázal vychytať.
     
    64
    Do skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Kruseho dostal hosťujúci Herrmann, no jeho delovka napokon letela len tesne vedľa hosťujúcej brány!
     
    63
    Momentálne sa hrá pred bránou Hannoveru, kde sa však hosťom veľmi nedarí. Futbalisti Mönchengladbachu sa snažia útočiť, no tentokrát sa Xhaka previnil útočným faulom.
     
    61
    Z priameho kopu tvrdo pálil hosťujúci Sobiech, no jeho tvrdá delovka napokon neprekvapila gólmana ter Stegena. Ten sa po lopte skvele hodil a vytlačil ju do bezpečia!
     
    59
    Z hranice pokutového územia domácich tentokrát pálil hosťujúci Huszti, no napokon bol neúspešný – stál v ofsajde.
     
    58
    Momentálne sú pri lopte futbalisti Hannoveru, no zatiaľ sa im nedarí ofenzívne presadiť. Mönchengladbach je pri hernej chuti.
     
    57
    Hosťujúci tréner Slomka posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Priba posiela na trávnik oddýchnutého Hoffmanna.
     
    56
    Kruse sa dostal do ďalšej skvelej šance, keď si s loptou zbehol na hranicu pokutového územia a následne tvrdo zakončoval, no nepodarilo sa mu trafiť priestor hosťujúcej brány.
     
    55
    Momentálne sa hrá v strede ihriska, kde sú aktívnejší hráči domáceho Mönchengladbachu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hannover sa po druhom inkasovanom góle už bráni veľmi dobre.
     
    53
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci sa po poriadnej komédii pred bránou hosťujúceho Hannoveru dostávajú do vedenia! Kruse z ľavej strany prekonal gólmana Zielera, no pozorný Marcelo loptu ešte zachytil. Následne však Kruse poslal k vzdialenejšej žŕdke center, po ktorom tvrdo pálil CHRISTOPH KRAMER, ktorý zneškodnil aj ležiaceho Saného.
     
    52
    Futbalisti Hannoveru sa snažia presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Útočiaceho Husztiho tentokrát čistým spôsobom odstavil pozorný Jantschke.
     
    51
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, keď gólmana Zielera preloboval útočiaci Kruse! Následne sa však na bránkovej čiare skvele predviedol obranca Sané, ktorý loptu nožničkami odkopol do bezpečia!
     
    50
    Futbalisi Hannoveru sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im nedarí. Pozorná defenzíva Mönchengladbachu nenecháva nič na náhodu a príkladne ochraňuje ter Stegenovu svätyňu.
     
    49
    Z centrálnej časti tentokrát strieľal hosťujúci Sakai, no gólman ter Stegen si zachoval chladnú hlavu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    48
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil Andreasen, no gólman ter Stegen bol napokon úspešný a loptu zblokoval na kopačky svojich obrancov.
     
    47
    Z ľavej strany loptu odhlavičkoval hosťujúci Prib, no gólman ter Stegen nemal veľa práce a loptu zachytil vo svojom náručí bez problémov.
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop k dispozícii hráči hosťujúceho Hannoveru, ktorí sa na krátku chvíľu stiahli, no následne bleskovo zaútočili. Diouf však svoju strelu nasmeroval len mimo domácej brány.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Tréner Hannoveru – Slomka posiela na úvod druhého polčasu na trávnik namiesto Bittencourta oddýchnutého Sobiecha.
     
    Prvý polčas tohto bundesligového zápasu priniesol celkom zaujímavý herný výkon na oboch stranách, keď sa hralo pomerne tvrdo, no videli sme len jednu žltú kartu. V 20. minúte sa do vedenia dostali hráči domácej Borussie Mönchengladbach, keď z hranice pokutového územia nekompromisne pálil Max Kruse. Na druhej strane mal dve skvelé šance Diouf, no obe z nich dokázal poriadne zahodiť. Domáci by vyhrávali už vyšším gólovým rozdielom, no pozorný gólman Zieler napokon poriadne podržal Hannover nad vodou.

    Podarí sa hráčom Hannoveru zabrať a vsietiť aspoň jeden gól alebo si Mönchengladbach pripíše na svoje konto prvé tri body?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+2
    Za zbytočné protesty zinkasoval prvú žltú kartu v tomto zápase hosťujúci Prib.
     
    45+1
    Domáci mali druhý gól na dosah! Najskôr zo stredu nekompromisne pálil Kruse, no jeho delovku gólman Zieler vyrazil napravo od seba. Tam ešte tvrdo pálil Raffael, no minul priestor hannoverskej brány.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    Hráči Borussie sa dostali takmer pred gólmana Zielera, no napokon sa rozhodli stiahnuť akciu späť až pred gólmana ter Stegena. Ten predviedol ďalší ďaleký odkop od svojej brány.
     
    44
    Futbalisti Borussie Mönchengladbach sú stále aktívnejší, no Hannover sa zatiaľ veľmi dobre bráni a nič nenecháva na náhodu. Uvidíme, ako dlho to hosťom vydrží.
     
    43
    Na druhej strane ťažil z nepresnej Daemsovej prihrávky hosťujúci Diouf, no jeho následné zakončenie trafilo len hruď dobre vybehnutého gólmana ter Stegena!
     
    42
    Následne sa snažil ofenzívne presadiť domáci Herrmann, no pozorný obranca Marcelo ho v pokutovom území pred gólmanom Zielerom dokázal včas zastaviť!
     
    41
    Na pravom krídle získal loptu hosťujúci Prib, ktorý chcel nájsť nabiehajúceho Bittencourta, no napokon našiel len domácich obrancov. Tí posunuli loptu pred bránu Mönchengladbachu, kde gólman ter Stegen predviedol ďaleký odkop až k hosťujúcej bráne.
     
    40
    Domáci Kruse sa dostal k lopte na ľavej strane, no napokon stál v ofsajde. Následne ho postrčil hosťujúci Marcelo, ktorý je intenzívne napomínaný hlavným rozhodcom Dressom.
     
    39
    Z ľavej strany tentokrát sympaticky strieľal domáci Kramer, no gólman Zieler nemal so zákrokom problém, keďže toto zakončenie tečované nebolo.
     
    38
    Bittencourt získal loptu tesne za hranicou domáceho pokutového územia a následne zakončoval. Jeho jemná strela však napokon minula priestor domácej brány.
     
    37
    Bittencourt tvrdo fauloval domáceho Herrmanna približne v polovici ihriska, no hlavný rozhodca stále nevyťahuje žltú kartu. Pri lopte sú opäť hráči Mönchengladbachu.
     
    36
    Kruse sa s loptou dobre presúval cez stred a následne našiel na pravej strane voľného Herrmanna. Ten si loptu pripravil a následne tvrdo vystrelil, no gólman Zieler zasahovať nemusel, keďže Herrmannova delovka smerovala len tesne nad bránu Hannoveru.
     
    35
    Domáci si loptu prihrávajú na svojej polovici ihriska, odkiaľ chcú založiť nejakú útočnú kombináciu, no Hannover zatiaľ dobre pokrýva stred ihriska.
     
    34
    Hráči Hannoveru sú pri lopte pred pokutovým územím domácich a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí.
     
    33
    Futbalisti Mönchengladbachu sú pri ofenzívnej chuti a snažia sa ešte niečo vymyslieť. Tentokrát poslal Arango na bránu Hannoveru strieľaný center, no ten gólman Zieler úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    32
    Sané sa dostal do zakončenia na hranici pokutového územia domácich, keď nožničkami poslal loptu na gólmana ter Stegena. Ten so zákrokom nemal problém, no Sané pri zakončení fauloval domáceho Daemsa.
     
    31
    Xhaka pri prieniku nekompromisne zastavil hosťujúceho Andreasena a aj on je napomínaný hlavným rozhodcom Dressom. Uvidíme, kedy tento nemecký arbiter začne udeľovať žlté karty.
     
    30
    Do dobrej šance sa tentokrát mohol dostať domáci Kruse, ktorý mohol získať loptu po skvelej prienikovej prihrávke od Kramera, no napokon bol neúspešný. Gólman Zieler rýchlo vybehol a loptu odkopol do bezpečia.
     
    29
    Po peknom centri od Bittencourta sa k lopte na ľavej strane dostal Huszti, ktorý tvrdo pálil, no lopta mu napokon nesadla na nohu a jeho strela smerovala len mimo domácej brány.
     
    28
    Diouf sa v strede ihriska previnil tvrdým faulomna domáceho Jantschkeho a okamžite je napomínaný hlavným rozhodcom Dressom.
     
    27
    Pri lopte sú hráči domáceho Mönchengladbachu, no zatiaľ sa im nedarí prekonať dobre rozložený defenzívny val Hannoveru. Momentálne sa hrá prevažne v okolí stredu ihriska.
     
    26
    Z hranice pokutového územia hostí tentokrát pálil Raffael, no jeho delovka napokon bola zblokovaná jedným z domácich hráčov a skončila len mimo ihriska. Nasleduje výkop od brány Hannoveru.
     
    25
    Po skvelej prienikovej prihrávke od Herrmanna sa do vyloženej šance mohol dostať Kruse, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže bol na túto loptu prikrátky. Hannoverskí hráči si opäť môžu vydýchnuť.
     
    24
    Momentálne sa hra presúva zo strany na stranu, no domáci Mönchengladbach si stále drží svoje jednogólové vedenie. Hannover sa však snaží niečo vymyslieť.
     
    23
    Futbalisti Hannoveru sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im naozaj veľmi nedarí. Do útoku sa mohol dostať hosťujúci Diouf, no pred ním bol ešte Stranzl, ktorý loptu pokryl a pomohol gólmanovi ter Stegenovi k dobrému zákroku.
     
    22
    Futbalisti Mönchengladbachu sú pri lopte a opäť sa snažia ofenzívne presadiť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže pozorní obrancovia Hannoveru sú v strehu.
     
    20
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Raffaela z ľavej strany sa k lopte na hranici pokutového územia hostí dostal MAX KRUSE, ktorý svojou delovkou namierenou do pravej časti Zielerovej brány nedal gólmanovi Hannoveru žiadnu šancu.
     
    20
    Arango našiel dobrou prihrávkou na ľavú stranu osamoteného Raffaela. Ten sa však rozhodol ďalej prihrávať, čo sa mu stalo osudným. Pozorný obranca Pocognoli loptu zachytil.
     
    19
    Domáci Jantschke sa pri ofenzívnej snahe na pravom krídle previnil útočným faulom na hosťujúceho Bittencourta. Pri lopte sú teda opäť hráči Hannoveru.
     
    18
    Marcelo predviedol fanúšikom Hannoveru ďalší dobrý obranný zákrok, keď na ľavej strane zneškodnil útočiaceho Kruseho, ktorý už takmer zakončoval.
     
    17
    Rohový kop domácim veľmi nevyšiel, keďže Jantschke odcentroval loptu len na hlavy hosťujúcich obrancov, ktorí poslali loptu do bezpečia.
     
    16
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostala dvojica Arango a Kramer, ktorí si loptu prihrávali na ľavej strane a prvý menovaný následne aj zakončoval. Jeho delovka však bola jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaná za Zielerovu bránu. Na rade je roh pre Mönchengladbach.
     
    15
    Kruse chcel odhlavičkovať center od jedného z jeho spoluhráčov smerom dopredu, no hosťujúci Sané ho napokon potiahol za dres a stiahol na trávnik. Hlavný rozhodca však žltú kartu nevyťahuje.
     
    14
    Hosťujúci Diouf nenechal na seba dlho čakať a po malej chvíli sa vrátil do hry. Momentálne sú však pri lopte hráči Borussie, ktorí pokračujú vo svojom útoku.
     
    13
    DIouf sa v strede ihriska v hlavičkovom súboji nepríjemne zrazil so Stranzlom a následne s bolesťami hlavy bude musieť byť ošetrovaný. Po krátkom prerušení hry sa však pokračuje.
     
    12
    Herrmann sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, keď sa dostal až pred hosťujúcu bránu, no napokon bol neúspešný, keďže ho od lopty odstavil pozorný Marcelo, ktorý si podľa hlavného rozhodcu nepočínal nedovolene!
     
    11
    Na štadióne Borussia-Park v Mönchengladbachu prišlo k menším technickým problémom, keď sa za postrannou čiarou spustil zavlažovač trávy, ktorý "ohrozoval" hlavného rozhodcu. Po malej chvíli je však všetko v poriadku!
     
    10
    Herrmann sa dostal k lopte po dobrej prihrávke od Xhaku, no následne bol zdvojený hráčmi Hannoveru a o loptu aj prišiel. Hosťujúci Hannover teda pokračuje v ďalšom útoku.
     
    9
    Kramer získal loptu na ľavej strane, následne ju posunul ku Krusemu, no ten dlho váhal a následne proti pozornému Marcelovi o loptu aj prišiel. Na rade je teda ďalšia útočná snaha Hannoveru.
     
    8
    Bittencourt tvrdo pálil spoza hranice domáceho pokutového územia, no jeho strela napokon smerovala len tesne nad domácu bránu. Gólman ter Stegen teda zasahovať nemusel.
     
    7
    Stindl získal loptu v strede ihriska, následne ju poslal na ľavé krídlo k Husztimu. Ten chcel poslať pred domácu bránu ďaleký center, no pozorný Jantschke loptu dobre videl a sklzom ju poslal za postrannú čiaru.
     
    6
    Futbalisti Borussie M'gladbach sú pri lopte v strede ihriska a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Futbalisti Hannoveru sú v strehu a bránia sa naozaj veľmi dobre.
     
    5
    Herrmann získal loptu na pravej strane a následne si ju posunul smerom dopredu. Toto posunutie bolo však príliš ďaleké a Herrmannovi ušla lopta až za koncovú čiaru ihriska. Nasleduje výkop od brány Hannoveru.
     
    4
    Prib sa s loptou kostrbato pretlačil až na hranicu domáceho pokutového územia a následne strieľal. Jeho nedôrazný projektil však napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    3
    Xhaka bol na pravej strane faulovaný hosťujúcim Pribom a domáci majú teda k dispozícii priamy kop. Ten rozohrali nakrátko, no následne sa do zakončenia dostal Kramer. Posledný spomínaný chcel ešte vysunúť Kruseho, no pozorný Sané loptu odkopol do bezpečia.
     
    2
    Gólman ter Stegen si na svoje konto pripísal prvý úspešný zákrok, keď vo svojom náručí úspešne zachytil loptu po tvrdom zakončení od Dioufa.
     
    2
    V úvode zápasu sa do skvelej gólovej šance dostal domáci Xhaka, no loptu nedokázal včas spracovať, a tak mu ju spred nôh odkopol pozorný Pocognoli.
     
    1
    Úvodný výkop v prvom polčase mali k dispozícii hráči domácej Borussie, ktorí sa však nikam neponáhľajú a loptu poslali smerom k svojej bráne.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Borussia Mönchengladbach: Heimeroth ("NB") – Brouwers, de Jong, Nordtveit, Wendt, Younes, Hrgota

    Hannover 96: Miller ("NB") – Haggui, Schmiedebach, Sobiech, Schlaudraff, Hoffmann, Schulz.
     
    Úvodné zostavy:

    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems, Stranzl, Jantschke, Álvaro Domínguez, Arango, Raffael, Herrmann, Xhaka, Kramer, Kruse

    Hannover 96: Zieler – Marcelo, Pocognoli, Sakai, Sané, Huszti, Andreasen, Stindl, Prib, Bittencourt, Diouf

    Rozhodca: J. Dress – T. Christ, C. Gittelmann.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už druhom kole najvyššej súťaže v Nemecku – Bundesliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Stadion im Borussia-Park v Mönchengladbachu, kde si zmeria sily domáci tím Borussia Mönchengladbach, ktorý na svojej pôde privíta tím Hannover 96.

    Futbalisti Borussie M'gladbach sa v prvom kole Bundesligy predviedli na pôde bájnej Alianz-Arena, kde si zmerali sily proti aktuálnemu majstrovi Bundesligy, ale Ligy Majstrov – proti tímu Bayern Mníchov. Už v úvode zápasu bolo jasné, že domáci sú pri dobrej ofenzívnej chuti, keď v 12. minúte poslal Bayern do vedenia Robben a v 16. minúte pridal ďalší gól Mandžukić, ktorý poslal domácich do vedenia 2:0. V závere prvého polčasu si však vsietil vlastný gól domáci Dante, ktorého zakončenie prinieslo kontaktný gól na stranu M'gladbachu. Po prvom polčase Bayern vyhrával výsledkom 2:1, no v 69. minúte pridal ďalší gól na účet domácich Alaba, ktorý nekompromisne pálil zo značky pokutového kopu. M'gladbach teda prehral na pôde Bayernu Mníchov výsledkom 1:3 (1:2).

    V prvom kole Bundesligy sa Hannover predviedol na domácej pôde, kde sa hosťom darilo veľmi dobre. Už v 17. minúte sa po rýchlom protiútoku domácich dostal Hannover do vedenia gólom Leona Andreasena, ktorý obdržal skvelú prihrávku od Dioufa. Následne bol v 32. minúte vylúčený hráč Wolfsburgu – Maximilian Arnold. V úvode druhého polčasu dostal hosťujúci Klose po druhej žltej karte jasnú červenú kartu. Wolfsburg teda hral v dvojnásobnom oslabení, no napokon sa držal veľmi dobre. V 84. minúte však Hannover zabral a domáci Huszti poslal domácich do dvojgólového vedenia.
    Hannover teda vyhral nad Wolfsburgom výsledkom 2:0 (1:0).

    Podarí sa hráčom Borussie M'gladbach získať prvé body do bundesligovej tabuľky alebo si Hannover pripíše na svoje konto ďalší bodový zisk?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:30.

    Góly: 20. Kruse, 53. Kramer, 66. Daems

    Karty:   60. Xhaka (MON) – 45+2. Prib (HAN), 65. Sakai (HAN), 68. Andreasen (HAN), 90+1. Pocognoli (HAN)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Daems, Stranzl, Jantschke, Álvaro Domínguez, Arango (77. Younes), Raffael, Herrmann (89. Hrgota), Xhaka (84. Nordtveit), Kramer, Kruse
    Hannover 96: Zieler – Marcelo (76. Haggui), Pocognoli, Sakai, Sané, Huszti, Andreasen, Stindl, Prib (57. Hoffmann), Bittencourt (46. Sobiech), Diouf

    Rozhodca: J. Dress – T. Christ, C. Gittelmann

    Diváci: 50000