Stuttgart – Leverkusen 0:1 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 4:0 (kon.) | Brémy – Augsburg 1:0 (kon.)
Freiburg – Mainz 1:2 (kon.) | Hamburger – Hoffenheim 1:5 (kon.) | Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.)
Mönchengladbach – Hannover 3:0 (kon.)
koniec
Hamburger SV
1:5 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 17.08.2013, 15:30 • Imtech Arena Hamburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Hoffenheim dal gól! Opäť pekná akcia hostí, loptu dostal na pravačku ROBERTO FIRMINO, ktorý ju po zemi posiela popod pravú ruku padajúceho Adlera za jeho chrbát.
     
    71
    Hoffenheim dal gól! Prihrávku na nohu zúžitkoval bravúrne Firmino, potiahol loptu do veľkého štvorca, zasekol dvoch domácich obrancov a našiel pred bránkou hráča menom ANTHONY MODESTE a ten sa nemohol mýliť.
     
    67
    Hoffenheim dal gól! Firmino poslal loptu z ľavej strany do šestnástky, ANTHONY MODESTE si nabehol a pravačkou nekompromisne zavesil popri ľavej Adlerovej ruke do siete.
     
    50
    Hoffenheim dal gól! KEVIN VOLLAND dostal krásnu prihrávku do veľkého štvorca, loptu si potiahol ešte dva metre vpred a posiela ju nekompromisne za Adlerov chrbát!
     
    44
    Hamburger SV dal gól! Loptu si na biely bod postavil RAFAEL VAN DER VAART, ktorý ju posiela do pravého rohu Casteelsovej bránky.
     
    5
    Hoffenheim dal gól! Akcia hostí, ktorý založili útok po pravej strane, na center Johnsona si v malom vápne najlepšie vyskočil ROBERTO FIRMINO a posiela loptu nekompromisne po ľavej ruke Adlera do siete.

    Vladimír Korduliak

    Góly: 44. Vaart (pen.) – 5. Firmino, 50. Volland, 67. Modeste, 71. Modeste, 77. Firmino

    Karty:   70. Diekmeier (HAM), 71. Arslan (HAM) – 43. Elyounoussi (HOF), 69. Polanski (HOF)


    Hamburger SV: Adler – Jansen, Westermann, Sobiech, Diekmeier – Arslan, Badelj – Zoua, van der Vaart, Beister – Calhanoglu
    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Johnson, Vestregaard, Abraham, Beck – Salihovič, Polanski – Elyounoussi, Firmino, Volland – Modeste

    Rozhodca: Perl – Walz, Voss

    Diváci: 47.783