Porto – Setúbal 2:0 (kon.)
koniec
FC Porto
2:0 (0:0)
Vitória FC Setúbal
cz Sobota 27.04.2013, 21:30 • Estádio Do Dragão • Primeira Liga
     
    82
    Naposledy střídá i Setúbal. Ariza Makukula na trávníku nahradí defenzivněji laděného Amara.
     
    81
    Porto naposledy střídá. Kapitán a jediný střelec dnešního utkání Lucho González odchází a na jeho místo příjde Steven Defour.
     
    71
    Setúbal podruhé střídá. Josého Pedra na trávníku mění Horta.
     
    58
    Setúbal snad poprvé ve druhém poločase na útočné polovině, kde útok hostů zastavil včasným zákrokem Otamendi. Miguel Pedro následně v dnešním večeru končí, když jej na trávníku v dresu Vitórie Setúbal nahradí Jorginho.
     
    46
    Porto dělá do druhého poločasu další změnu ve své sestavě. Do hry se zapojí Abdoulaye Ba, jenž na trávníku nahradí Alexe Sandra.
     
    40
    Po autovém vhazování připravil hrudí míč Jackson Martínez pro Atsua, který však pálí mimo. Následně je domácí útočný hráč stažen, když jeho místo na trávníku zaujme Silvestre Varela.

    Martin Mišovec

    Góly: 64. Lucho González, 87. Defour

    Karty:   33. Atsu (PRT) – 32. Ney (STL), 37. Pedro Santos (STL), 77. Paulo Tavares (STL), 80. Kiko (STL), 84. Jorginho (STL)

    Nepremenená penalta: 61. James Rodriguez (PRT), brankár Kieszek zneškodnil


    FC Porto: (4-3-3) Helton – Danilo, Otamendi, Mangala, Alex Sandro (46. Ba) – Lucho González (81. Defour), Fernando, Moutinho – James Rodríguez, Jackson Martínez, Atsu (40. Varela).

    Trenér: Vítor Pereira

    Vitória FC Setúbal: (4-2-3-1) Kieszek – Queirós, Venancio, Jorge Luiz, Kiko – Ney, Amaro (82. Makukula) – Miguel Pedro (58. Jorginho), Paulo Tavares, José Pedro (71. Horta) – Pedro Santos.

    Trenér: José Mota

    Rozhodca: Carlos Miguel Taborda Xistra – Nuno Pereira, Paulo Soares