Stuttgart – Freiburg 2:1 (kon.) | Norimberk – Fürth 0:1 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
2:1 (2:0)
SC Freiburg
Nedeľa 21.04.2013, 15:30 • Mercedes-Benz-Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Freiburg dal gól! Hosťom sa podarilo z ničoho nič vyrovnať. za obranou sa ocitol voľný SANTINI, ktorý prekonal brankára a ešte záver zápasu zdramatizoval.
     
    87
    Traoré opustil ihrisko. Na posledné minúty zápasu ho nahradil Okazaki.
     
    86
    Traoré mohol pridať aj tretí presný zásah, no jeho prízemná strela orazila tyč.
     
    83
    Druhé striedanie domácich. Ihrisko opustil Maxim, ktorého nahradil Hajnal.
     
    80
    Domáci striedajú po prvý krát až teraz. Ihrisko opustil strelec druhého gólu Ibiševič, ktorého do záveru zápasu nahradil Federico Macheda, ktorý je v Stuttgarte na hosťovaní z Manchestru United.
     
    67
    Günter vidí žltú kartu za nepríjemný faul na jedného z protihráčov.
     
    63
    Hostia práve učinili aj poslednú možnosť na striedanie v zápase. Ihrisko opustil Slovák Karim Guedé, ktorého nahradil Santini.
     
    57
    Sme svedkami druhej zmeny v tíme hostí. Ihrisko opustil Schuster, ktorého nahradil Flum.
     
    48
    Prvé striedanie v tomto zápase sa rozhodol učiniť tréner hostí. Z ihriska stiahol Krnaša, na ktorého miesto poslal Hohn. Snaží sa tak niečo s nepriaznivým stavom urobiť aj takýmto spôsobom.
     
    42
    Stuttgart dal gól! Hostia sa s rozohrávkou priameho kopu uponáhľali. Loptu im zobral Harnik, ktorý loptu prenechal útočníkovi IBIŠEVIČOVI a ten si v samostatnom nájazde s brankárom Baumannom poradil.
     
    33
    Stuttgart dal gól! Domáci sa dostávajú do vedenia. Harnik nám ukázal, e má skvelú kopaciu techniku. Jemnučkým centrom našiel za obranou pripraveného GENTNERA, ktorý hlavičkou prekonal Baumanna.
     
    27
    Videli sme prvú žltú kartu v zápase. Hosťujúci Schuster stratil loptu v strede poľa, keď ho od nej odzbrojil Harnik. Následne Schcuster potiahol Harnika za dres, za čo vidí napomenutie.
     
    17
    Obrovská príležitosť hostí, ktorí sa po rýchlom brejku mohli ujať vedenia ! Po ľavom krídle skvele unikol Schmid, ktorý prihral do pokutového územia, kde si nabehol Kruse, vypálil z prvej ľavačkou, no domácich skvele zachránil brankár Lreich.
     
    15
    Domáci si vypracovali peknú šancu. Do šestnástky vnikol z ľavej strany Maxim, ktorý prihral pod seba, kde boli dvaja domáci futbalisti. Horšie postavený Genter sa však ulakomil a vletel do lopty len ľavačkou. Lopta skončila mimo.
     
    7
    Kruse hľadal z ľavej strany prihrávkou Karima Guedého, ten keby sa dostal k lopte mohol ísť do dobrej príležitosti, no na poslednú chvíľu pred ním zasiahol jeden z domácich obráncov.

    Michal Bakoš

    Góly: 33. Gentner, 42. Ibiševič – 88. Santini

    Karty:   27. Schuster (FRE), 67. Günter (FRE)


    VfB Stuttgart: Ulreich – Molinaro, Boka, Niedermeier, Sakai, Rüdiger, Gentner, Harnik, Traoré, Maxim, Ibiševič
    SC Freiburg: Baumann – Krmaš, Mujdža, Diagne, Ginter, Günter, Guedé, Makiadi, Schuster, Kruse, Schmid

    Rozhodca: T. Kinhöfer – R. Kunsleben, C. Fischer