Košice – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Žilina – Trnava 3:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:2 (3:1)
FC Spartak Trnava
Utorok 09.04.2013, 16:30 • Pod Dubňom • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    81
    Trnava dala gól!
    Nádherný futbalový moment! Spartak ukážkovo zahral štandardnú situáciu. Hodúr si postavil loptu pri priamom kope, namiesto centra zvolil prihrávku na Habánka. Trnavský hráč z pravej strany krásne centruje na vzdialenejšiu žrď, kde už bol pripravený MAREK KAŠČÁK a hlavičkou prekonáva Dúbravku!
     
    41
    Žilina dala gól!
    Tretí zásah visel vo vzduchu a napokon aj prišiel. Barčík z pravej strany centruje, loptu posadil na hlavu JOZEFA PIAČEKA a hoci brankár Spartaka na ňu siahol, tá aj so šťastím končí za bránkovou čiarou.
     
    34
    Žilina dala gól!
    Tomaček pri striedačke školácky chybil, stratil čistú loptu a do otvorenej obrany sa vyrútilo hneď niekoľko Žilinčanov. Barčík naslepo posiela center na osamoteného TOMÁŠA MAJTÁNA, a ten hlavou, opäť k pravej žrdi po druhýkrát prekonáva Dobrivoja Rusova.
     
    9
    Trnava dala gól!
    Hostia po prvej vážnejšej šanci v zápase vyrovnávajú. Rohový kop z pravej strany perfektne zahral jeden z trnavských hráčov, na vzdialenejšej žrdi našiel nepokrytého JÁNA VLASKA, a ten ukážkovým spôsobom aj za pomoci brvna vyrovnáva!
     
    3
    Žilina dala gól!
    Domáci majú raketový nástup. Barčík poslal dlhú loptu do veľkého vápna. Najskôr si na ňu vyskočil Piaček, obrana ešte zareagovala. Následne sa k nej dostal VLADIMÍR LEITNER a umiestnenou strelou k pravej žrdi prekonáva bezmocného Rusova v bráne Trnavy.

    Milan Gončár

    Góly: 3. Leitner, 34. Majtán, 41. Piaček – 9. Vlasko, 81. Kaščák

    Karty:   50. Mravec (ZIL), 80. Guba (ZIL) – 30. Vlasko (TRN), 52. Sabo (TRN), 57. Mikinič (TRN), 88. Vyskočil (TRN)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Akakpo (77. Nunes), Mravec (63. Paur), Leitner – Pečovský – Barčík (C) (84. Škvarka), Pich – Majtán, Guba
    FC Spartak Trnava: Rusov – Habánek, Grabež, Mikinič, Tomaček (68. Vyskočil), Augustíni (57. Hodúr), Vlasko (46. Mikovič), Ciprys, Gross, Sabo, Kaščák (C)

    Rozhodca: Pavlík – Ádam, Bobko

    Diváci: 1 835
    Utorok 16.04.2013
    Trnava - Žilina 1:1

    Góly: 52. Hodúr (pen.) – 49. Leitner

    Karty:   59. Čarnota (TRN) – 20. Mravec (ZIL), 64. Majtán (ZIL), 66. Pečovský (ZIL), 81. Škvarka (ZIL)