Košice – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Žilina – Trnava 3:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:2 (3:1)
FC Spartak Trnava
Utorok 09.04.2013, 16:30 • Pod Dubňom • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:30.
     
    Slovenský pohár vo futbale, resp. Slovnaft cup, vstupuje do záverečnej fázy. Ostali štyri mužstvá, všetky z Corgoň ligy, ktoré sa popasujú o celkový primát, a tým aj postup do pohárovej Európy. Prvú dvojicu tvorí Slovan Bratislava a Košice. Druhú zasa MŠK Žilina a Spartak Trnava .
     
    Mužstvám sa v domácej ligovej súťaži absolútne nedarí. Majster zo Žiliny obhajuje prvenstvo v pohári, a to je pre neho asi jediná motivácia v závere sezóny. V lige sa totiž potáca v strede tabuľky, na jar ešte nevyhral, a tak zbabraný rok môže prikrášliť ziskom trofeje. Na tú majstrovskú už môže definitívne zabudnúť, nakoľko na vrchné priečky stráca veľa bodov.
    Položiť základy postupu do finále sa zverenci Štefana Tarkoviča pokúsia už v domácom dueli so Spartakom. Bude to ale veľmi náročné, pretože hostia majú podobné ciele.
     
    V Trnave je atmosféra v tíme ešte horšia. Spartak tuho bojuje o záchranu a situácia ohľadom zotrvania v najvyššej súťaži sa mu značne skomplikovala, najmä po víťazstvách FC Nitra. V utorok ale pôjde ligové diania nabok, Spartak totiž túži postúpiť do pohárovej Európy, no musí zvládnuť náročnú prekážku v podobe Žiliny. Triumf v Slovanft cupe by sa ale rovnal zázraku, nakoľko Bíli andeli podávajú v sezóne 2012/2013 slabé výkony. Výhra by bola veľkou náplasťou, no miernym favoritom je obhajca.
     
    Pod Dubňom sa očakáva výborná futbalová atmosféra. Do Žiliny sa totiž chystá početná enkláva fanúšikov Spartaka. Tento výjazd totiž považujú za "výjazd jari". Nečudo, veď ide o veľa a dôležitosť súboja si oba celky dobre uvedomujú. Pri všetkej úcte k fanúšikom Žiliny, zrejme sa o atmosféru na tribúnach budú starať predovšetkým hostia. Je len na "šošonoch" v hľadisku, ako pomôžu svojmu tímu v nie príliš ružových časoch a ako budú konkurovať hosťujúcim fanúšikom.
     
    Spartak Trnava vyhral Slovnaft cup v jednom prípade. Naposledy sa tešil ešte v sezóne 1997/1998 . Vo finále bol však až štyrikrát. Lenže v boji o trofej nestačil postupne na Humenné, Ružomberok, Artmediu a naposledy na Slovan.
     
    Žilina sa tešila takisto iba raz a bolo to, ako sme spomínali, minulú sezónu. Na rozdiel od Spartaka bol MŠK vo finále iba jedenkrát – v sezóne 2010/2011 prehral tím spod Dubňa so Slovanom na penalty.
     
    -30
    Pekné utorkové popoludnie zo Žiliny milí športoví fanúšikovia. Už len necelá polhodina nás delí od výkopu úvodného semifinálového stretnutia Slovnaft cupu. Oba tímy sú na predzápasovej rozcvičke. Poznáme už aj úvodné zostavy, takže ostaňte s nami, o chvíľu vám ich predstavíme.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Akakpo, Mravec, Leitner – Pečovský – Barčík (C), Pich – Majtán, Guba

    Náhradníci: Krnáč – Angelovič, Káčer, Škvarka, Mihálik, Paur, Ricard Nunes

    FC Spartak Trnava: Rusov – Habánek, Grabež, Mikinič, Tomaček, Augustíni, Vlasko, Ciprys, Gross, Sabo, Kaščák (C)

    Jakubov – Janečka, Vyskočil, Mikovič, Karhan, Hodúr, Lietava

    Rozhodca: Pavlík – Ádam, Bobko.
     
    -15
    Počasie sa v porovnaní so včerajškom trošku pokazilo. Našťastie však neprší, napriek tomu trávnik už na prvý pohľad nevyzerá v najlepšom stave. Sektor hostí sa v týchto chvíľach pomaličky plní, hosťujúci priaznivci vešajú vlajky a pripravujú sa na zápas podobne ako hráči. Domácich divákov by sme zrátali na prstoch dvoch rúk. Verme, že sa tribúny zaplnia viac.
     
    -8
    Naše priania o plnšom štadióne sa zatiaľ nenapĺňajú. Napriek tomu sa práve rozbehli Bíli andeli na severnej tribúne a niekoľko minút pred duelom hlasno povzbudzujú svoj tím. Ich počet odhadujeme približne na 300, aj keď do sektoru sa pomaličky trúsia aj ďalší.
     
    -5
    Čakáme na príchod hráčov, ktorí sú ešte v útrobách štadióna. O dôležitosti duelu sme už hovorili, no pripomeňme, že súbežne s týmto zápasom sa v Košiciach hrá aj druhé semifinále. Do metropoly východu pricestoval Slovan. Aj tento prenos môžete sledovať na stránke www.onlajny.eu.
     
    Hráči na trávniku, domáci tradične v žlto-zelenej kombinácii, hostia v čierno-červenej. Výkop obstará obhajca trofeje.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Hlásateľ ešte pred výkopom upozorňuje fanúšikov hostí, aby sa zdržali vulgárnych pokrikov. Tí ich adresovali domácemu sektoru na opačnej strane, v ktorom sa "tlačí" hŕstka najvernejších.
     
    2
    Prvá útočná akcia Žiliny. Pich zle spracoval loptu, ale tvrdo ho atakoval Kaščák. Uvidíme priamy kop, loptu si postavil Barčík.
     
    3
    Žilina dala gól!
    Domáci majú raketový nástup. Barčík poslal dlhú loptu do veľkého vápna. Najskôr si na ňu vyskočil Piaček, obrana ešte zareagovala. Následne sa k nej dostal VLADIMÍR LEITNER a umiestnenou strelou k pravej žrdi prekonáva bezmocného Rusova v bráne Trnavy.
     
    4
    Takýto úvod Spartak určite nečakal a z priebehu hry v prvých sekundách nemôže byť spokojný ani tréner Peter Zelenský.
     
    5
    Žilina je naďalej veľmi aktívna a podniká ďalší útok. Pred malou chvíľou hľadal Guba v šestnástke Picha, no ten bol dobre pokrytý.
     
    6
    Prvý útočný výpad vicemajstra. Po pravej strane unikol Habánek, poslal center, ktorý Dúbravka bez problémov skrotil vo svojom náručí.
     
    7
    Ukážkový individuálny prienik podnikol Majtán. V strede poľa sa pohral s trojicou hráčov a peknou spätnou prihrávkou udržal loptu pre svoj tím.
     
    8
    Závar pred Dúbravkom. Tomaček na ľavej strane poľahky obišiel Mravca, poslal center do šestnásky. Neistý Dúbravka vyráža a je tu šanca. Obrana zareagovala a uvidíme roh.
     
    9
    Trnava dala gól!
    Hostia po prvej vážnejšej šanci v zápase vyrovnávajú. Rohový kop z pravej strany perfektne zahral jeden z trnavských hráčov, na vzdialenejšej žrdi našiel nepokrytého JÁNA VLASKA, a ten ukážkovým spôsobom aj za pomoci brvna vyrovnáva!
     
    10
    Hosťujúci hráč trafil parádne, to musí uznať aj fanúšik MŠK. Takýchto "angličanov" veľa v našej lige nevidíme, no o to viac potešia nezainteresovaného fanúšika.
     
    12
    Trnava je pri chuti a podniká nebezpečné útočné výpady. Atmosféra je zatiaľ výborná a zvlášť po góle stále hluční fanúšikovia červeno-čiernych ožili ešte viac.
     
    13
    Hra sa v týchto chvíľach trošku upokojila a po rušným momentoch si môžeme trošku vydýchnuť.
     
    14
    Pri lopte Žilina. Postupný útok vedie Barčík. Mabouka sa na pravej strane pošmykol a daroval tak loptu Trnavčanom.
     
    15
    Barčík vysunul Picha, ale ten dlho váhal, až obrana zareagovala. Uvidíme však roh, no ešte pred samotným zahrávaním si rozhodca Pavlík robí poriadky vo veľkom vápne.
     
    16
    Zbytočného faulu sa na pravej strane dopustil Mikinič. Leitner ľavačkou centruje, prichádza pätička Majtána. Krkolomné zakončenie končí nad bránou.
     
    17
    Barčík šikovne prešiel stredom poľa a okamžite poslal loptu do šestnástky. Rusov situáciu kontroloval a zmaril šancu domácim.
     
    18
    Majtán sa prebíjal do zakončenia, Rusov vybieha. Žilinský útočník nešťastne zasiahol aj brankára Trnavy, no ten je v poriadku a zakladá útočnú akciu.
     
    19
    Barčík v stredovom kruhu stráca loptu, dostáva sa k nej Spartak. Dlhá prihrávka na Mikiniča, ten si ju ale zle spracoval. Následne Žilinčania opäť zle rozohrali.
     
    20
    Trnavčania sú čoraz viac nebezpeční. Výbornú prácu odviedol v rohu ihriska Sabo a vybojoval roh po jeho zblokovanom centri.
     
    21
    Hru prevzal Spartak. Ciprys si ukážkovo narazil s Augustínim, lenže Mabouka situáciu kontroloval.
     
    22
    Po dlhšom čase sa k slovu dostal MŠK. Pich si pripravoval loptu na pravú nohu, napokon aj spoza šestnástky vystrelil. Jeho prízemný pokus hravo pokryl Rusov.
     
    23
    Guba na Barčíka, lenže ten nedokázal odcentrovať cez Grabeža. ROh Žilina.
     
    24
    A veru bolo z toho poriadne nebezpečenstvo. V šestnástke bolo poriadne husto a do zakončenia už-už išiel Piaček, lenže bol atakovaný a padá. Diváci si pýtali penaltu a asi aj oprávnene. Spartak mal veľké šťastie, že Pavlík nefúkol do píšťalky.
     
    25
    Chvíľkové vášne utíchli a my pokračujeme. Aktivita naďalej mierne na kopačkách domácich futbalistov. Vidíme futbal slušnej úrovne.
     
    26
    Mabouka si krásne zasekol Ciprysa, avšak Žilina rýchlo prišla o loptu. Ciprys s Vlaskom a za pomoci Tomačeka skúsili prekvapiť defenzívu Šošonov. Hráči sa navzájom nepochopili, čo poriadne rozhnevalo Zelenského.
     
    27
    V hre Žiliny je veľké množstvo nepresností, divákom sa to nepáči a neveriacky krútia hlavami.
     
    28
    Napriek tomu mohli hráči spod Dubňa udrieť. Barčík poslal šikovnú uličku na Majtána, brankár vybieha a loptu vyráža. Útočníkovi MŠK chýbal možno krok.
     
    29
    A znova nepresná prihrávka. Pich sa snažil stihnúť dlhú prihrávku, no neúspešne. Na opačnej strane Mikinič v ofsajde.
     
    30
    Pečovský sa šikovne prebil stredom poľa, Vlasko zatiahol ručnú brzdu a od rozhodcu vidí kartové napomínanie.
     
    31
    Barčíkov ďalekonosný center skončil v náručí pozorného Rusova. Nasleduje ofenzívna snaha Trnavy.
     
    32
    Barčík krkolomne spracovával prihrávku od Pečovského, fauloval ho Augustíni. Diváci si pýtajú kartu, no Pavlík teraz omilostil hráča hostí.
     
    33
    Lopta sa dostala zo stredu ihriska až k Dúbravkovi, domáci majú problémy s prechodom do útoku.
     
    34
    Žilina dala gól!
    Tomaček pri striedačke školácky chybil, stratil čistú loptu a do otvorenej obrany sa vyrútilo hneď niekoľko Žilinčanov. Barčík naslepo posiela center na osamoteného TOMÁŠA MAJTÁNA, a ten hlavou, opäť k pravej žrdi po druhýkrát prekonáva Dobrivoja Rusova.
     
    35
    Zelenský neskrýval veľký hnev po inkasovanom góle. Nečudo, Spartak držal súpera na dištanc, no prišla jedna veľká chyba a rázom sú vo výhode domáci.
     
    36
    Mikinič si hodil loptu medzi dvojicu obrancov, ale Dúbravka včasným vybehnutím zmaril a ukončil útočné nádeje Trnavy.
     
    38
    Veľká možnosť MŠK. Pich po prihrávke Barčíka prevzal loptu, dlho si ju pripravoval, no dostal sa k zakončeniu, Rusov vyráža na roh.
     
    39
    Po rohu od Barčíka bolo v šestnástke horúco. Na loptu si vyskočil Piaček, lenže bol pokrytý. Ako slepé kura k zrnu sa tam zjavil Akakpo, páli cez húštinu tiel. Skvelým zákrokom pravou nohou sa znova vyznamenal Rusov.
     
    40
    Obhajca trofeje v týchto minútach dusí svojho súpera a má jednoznačne navrch.
     
    41
    Žilina dala gól!
    Tretí zásah visel vo vzduchu a napokon aj prišiel. Barčík z pravej strany centruje, loptu posadil na hlavu JOZEFA PIAČEKA a hoci brankár Spartaka na ňu siahol, tá aj so šťastím končí za bránkovou čiarou.
     
    42
    Kým Žilina sa v lige mimoriadne trápi a na jeseň dala len dva góly, dnes sa jej hráčom podarilo rozvlniť sieť súpera už trikrát, a to nemáme za sebou ešte ani polčas.
     
    43
    Barčík potiahol útok, prihráva Pichovi, lenže jeho center bol veľmi nepresný.
     
    44
    Bíli andeli asi už len čakajú na prestávku. Po troch kúskoch sú veľmi zaskočení a momentálne sa im nedarí vôbec nič. Naopak, MŠK je v pohode a túži pridať aj ďalšie presné zásahy.
     
    45
    Už sa asi nič nezmení, čakáme na hvizd hlavného rozhodcu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Rozhodcovia nenastavili ani sekundu a je koniec prvého dejstva. Zápas má asi až nečakaný priebeh, veď kto by pri súčasnej forme domácich tipoval, že hráči MŠK dokážu rozvlniť sieť súpera až trikrát. Postupne sa presadili Leitner, Majtán a aj Piaček. Hostia z Trnavy nehrajú najhoršie, v prvých 45 minútach boli fázy, keď dlhšie podržali loptu na svojich kopačkách a podarilo sa im aj parádnym gólom vyrovnať. Avšak od cca 30 minúty sa hráči Spartaka akoby vytratili z ihriska a hru režírovali domáci futbalisti. Videli sme zaujímavý polčas, štyri góly a výbornú atmosféru v podaní hosťujúcich fanúšikov. Ostaňte s nami, po prestávke sa vám opäť prihlásime.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Trnava musí niečo so zápasom urobiť. Tréner Peter Zelenský posiela na trávnik Martina Mikoviča, ktorý vymenil strelca gólu Jána Vlaska.
     
    47
    Mikinič fauluje PIcha, Barčík sa poľahky nechal odzbrojiť, aj keď zákrok zaváňal faulom.
     
    48
    Hra v úvodných sekundách druhého polčasu v réžii hostí. Sabo si narazil loptu s Habánkom, ale Spartak z toho nevyťažil nič.
     
    49
    Trnava na svojho súpera vyletela a žlto-zelení majú problémy. Hra je ale ďaleko od Dúbravkovej brány a navyše Sabo nepresne prihral.
     
    49
    Nádejnú akciu Spartaka prerušil hvizd rozhodcu a ofsajdový verdikt postranného.
     
    50
    Mravec ďaleko od brány zbytočne fauloval Saba a od Pavlíka vidí žlté napomínanie.
     
    51
    Ciprys na pravej strane pekne prešiel do šestástky, spätne prihral Mikovičovi, lenže defenzíva MŠK bola pozorná. Následne prišiel pokus Mikiniča, ktorý len tesne minul Dúbravkovu bránu.
     
    52
    Sabo fauloval Barčíka a je ďalším potrestaným hráčom.
     
    53
    Augustíni si šikovne pokryl loptu, no prihrávka na Mikiniča bola veľmi nepresná. Aktivita hostí pokračuje.
     
    54
    Úvod druhého polčasu sa nesie v znamení trnavskej snahy. Defenzíva MŠK stojí zatiaľ na pevných nohách a Dúbravka ešte zasahovať nemusel.
     
    55
    Je tu brejk šošonov. Pich preniesol hru na pravú stranu na zatiaľ veľmi nevýrazného Gubu. Ten sa ale ukázal a krásnou fintou oklamal Ciprysa. Vzápätí poslal center na Majtána, avšak ten sa presadiť nedokázal.
     
    56
    Po počiatočnej snahe Trnavy sa hra vyrovnala a k slovu sa dostala aj Žilina.
     
    57
    Mikinič si vyšliapol na Leitnera a dostáva úplne zbytočnú kartu.
     
    57
    Druhé striedanie Trnavy. Odchádza Augustíni, prišiel Hodúr.
     
    58
    Obrovská možnosť domácich. Mabouka strieľa spoza šestnástky, Rusov iba vyráža pred Majtána. Ten sa ale nevedel zorientovať, následne sa dostal k zakončeniu Pich, ale jeden z hráčov hostí odvrátil.
     
    59
    Poriadne sa zaiskrilo. Sabo s Mravcom sa dostali do menšej šarvátky, rozhodca ich napomína. Situácia sa obišla bez kartového trestu.
     
    60
    Barčík znova naslepo centruje do veľkého vápna. Lopta smerovala na Majtána, lenže ten mal k nej ďaleko. Napriek tomu pekný futbalový moment.
     
    61
    Leitner ostáva otrasený ležať na zemi, no prichádza aj šanca Ciprysa. Ten mieril vysoko nad.
     
    63
    Mravec dohral, namiesto neho vybieha Paur.
     
    64
    Lopta bola dlho vo vzduchu, hráči o ňu urputne bojovali. Napokon sa jej zmocnil Akakpo a posúva hru na polovicu súpera.
     
    65
    Krásny futbalový moment. Mabouka si na pravej strane urobil priestor na center, posadil loptu na hlavu Gubu a jeho hlavička, aj s prispením Rusova, končí na pravej žrdi. Po rohu strieľa z asi 25 metrov znova Mabouka a len tesne míňa bránu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 835 divákov.
     
    66
    V porovnaní s prvým polčasom je hra viac taktická a oba celky čakajú, čo vymyslí súper. Aktívnejší sú naďalej domáci. Spartak pripravuje striedanie.
     
    68
    Trnava strieda. Nevýrazný Tomaček prepúšťa miesto Vyskočilovi.
     
    69
    Tomaček ani neostal na striedačke, vypýtal si kľúče a zamieril do šatne. Žeby frustrácia?
     
    70
    Vyskočil si v súboji Akakpom pomohol nedovolene a z nádejnej útočne snahy nie je nič. Dúbravka posiela loptu až takmer k svojmu náprotivkovi.
     
    71
    Tempo postupne upadlo do klasického ligového priemeru. Ani jedno mužstvo sa do ofenzívy nehrnie a hru ešte "zdobí" viacero nepresností na oboch stranách.
     
    72
    Pred nami je ešte asi 20 minút hry. Bežecký súboj Mikiniča s Leitnerom dopadol lepšie pre staršieho z dvojice, no trnavský hráč ostal ležať otrasený na zemi. Pišta ukázal, že do starého železa ešte nepatrí ani zďaleka.
     
    73
    Vyskočil padá po súboji s Akakpom, zaznel aj bolestný ston. Pavlík ukázal hráčovi hostí, aby pokračoval v hre. Ten sa zrazu postavil a rázom je v poriadku.
     
    74
    Vyskočil veru nevstúpil do zápasu tou správnou nohou. Neustále frflal na rozhodcu, ten si ho volá k sebe a prísne ho napomína, ale bez karty.
     
    75
    Barčík veľmi nepresne vysunul Majtána. Tomáš ešte o loptu príkladne zabojoval hoci vedel, že zo situácie zrejme nebude nič. Vyslúžil si zaslúžený potlesk.
     
    77
    Žilina strieda. Akakpo za veľkého potlesku schádza a strieda ho ďalší legionár. Ricardo Nunes.
     
    78
    Zelenský sa nemôže vynačudovať, prečo asistent rozhodcu neustále dvíha zástavku signalizujúcu ofsajd. Od domácich divákov si vypočul svoje.
     
    79
    Žlto-zelení výborne napádajú útočiacich hráčov Trnavy. Tí majú problémy dostať sa k zakončeniu. Všetko upokojil Dúbravka, ktorý stiahol vysoký center Habánka do svojho náručia.
     
    80
    Guba znova absolútne zbytočne fauluje a vidí kartu. Disciplína u niektorých hráčov dnes pokrivkáva.
     
    81
    Trnava dala gól!
    Nádherný futbalový moment! Spartak ukážkovo zahral štandardnú situáciu. Hodúr si postavil loptu pri priamom kope, namiesto centra zvolil prihrávku na Habánka. Trnavský hráč z pravej strany krásne centruje na vzdialenejšiu žrď, kde už bol pripravený MAREK KAŠČÁK a hlavičkou prekonáva Dúbravku!
     
    83
    Hostia dnes strelili dva ukážkové góly, ktoré boli ozdobou dnešného duelu.
     
    84
    Barčík dohral, prichádza Škvarka. Domáci kapitán si vyslúžil potlesk.
     
    85
    Žilina v týchto momentoch nehrá vôbec nič. Spartak prevzal opraty do svojich rúk a túži po vyrovnaní a treba povedať, že je v jeho silách prekonať Dúbravku aj tretíkrát.
     
    86
    Habánek obral o loptu nedôrazného Picha, následne sa rozhodca upískol. Majtán bol čisto odzbrojený, no hlavný arbiter videl niečo iné.
     
    87
    Nunes z ľavej strany centruje, ale nepresne. Snaha Spartaka pokračuje, hostia to skúšajú predovšetkým nakopávanými loptami.
     
    88
    Vyskočil si nedá pokoj. Dostal sa do ofsajdu, no nepochopiteľne zakopol loptu a vidí žltú kartu.
     
    89
    Stretnutie sa blíži k svojmu záveru. Žilinčania bránia tesný náskok a všetci hráči v žlto-zelených dresoch sú na vlastnej polovici. Trnava tak útočí do plných a len ťažko sa jej darí presadiť.
     
    90
    Hodúr si na hranici šestnástky zatancoval, napokon aj vystrelil. Jeho pokus bol nepresný a minul bránu. Hrať budeme ešte 120 sekúnd.
     
    90+2
    Vyskočil mal náznak šance po centri Mikiniča, no nespracoval loptu. Zrejme sa už nezmení, rozhodca čoskoro ukončí zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    Prvý zápas semifinále Slovnaft cupu je na konci. Žilina si do odvety odnáša tesný náskok. Spartak zasa dvakrát skóroval na ihrisku súpera, čo môže byť v druhom zápase veľkou výhodou. Žilinčania v rušnom prvom polčase skórovali trikrát a položili základ svojho víťazstva. Po zmene strán tempo trochu upadlo, ale inak sme videli solídny zápas s piatimi gólmi. Od nás je to všetko, lúčime sa s vami a prajeme pekný večer. (18:25:14)

    Milan Gončár

    Góly: 3. Leitner, 34. Majtán, 41. Piaček – 9. Vlasko, 81. Kaščák

    Karty:   50. Mravec (ZIL), 80. Guba (ZIL) – 30. Vlasko (TRN), 52. Sabo (TRN), 57. Mikinič (TRN), 88. Vyskočil (TRN)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Akakpo (77. Nunes), Mravec (63. Paur), Leitner – Pečovský – Barčík (C) (84. Škvarka), Pich – Majtán, Guba
    FC Spartak Trnava: Rusov – Habánek, Grabež, Mikinič, Tomaček (68. Vyskočil), Augustíni (57. Hodúr), Vlasko (46. Mikovič), Ciprys, Gross, Sabo, Kaščák (C)

    Rozhodca: Pavlík – Ádam, Bobko

    Diváci: 1 835
    Utorok 16.04.2013
    Trnava - Žilina 1:1

    Góly: 52. Hodúr (pen.) – 49. Leitner

    Karty:   59. Čarnota (TRN) – 20. Mravec (ZIL), 64. Majtán (ZIL), 66. Pečovský (ZIL), 81. Škvarka (ZIL)