Košice – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Žilina – Trnava 3:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:2 (3:1)
FC Spartak Trnava
Utorok 09.04.2013, 16:30 • Pod Dubňom • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    Prvý zápas semifinále Slovnaft cupu je na konci. Žilina si do odvety odnáša tesný náskok. Spartak zasa dvakrát skóroval na ihrisku súpera, čo môže byť v druhom zápase veľkou výhodou. Žilinčania v rušnom prvom polčase skórovali trikrát a položili základ svojho víťazstva. Po zmene strán tempo trochu upadlo, ale inak sme videli solídny zápas s piatimi gólmi. Od nás je to všetko, lúčime sa s vami a prajeme pekný večer. (18:25:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Vyskočil mal náznak šance po centri Mikiniča, no nespracoval loptu. Zrejme sa už nezmení, rozhodca čoskoro ukončí zápas.
     
    90
    Hodúr si na hranici šestnástky zatancoval, napokon aj vystrelil. Jeho pokus bol nepresný a minul bránu. Hrať budeme ešte 120 sekúnd.
     
    89
    Stretnutie sa blíži k svojmu záveru. Žilinčania bránia tesný náskok a všetci hráči v žlto-zelených dresoch sú na vlastnej polovici. Trnava tak útočí do plných a len ťažko sa jej darí presadiť.
     
    88
    Vyskočil si nedá pokoj. Dostal sa do ofsajdu, no nepochopiteľne zakopol loptu a vidí žltú kartu.
     
    87
    Nunes z ľavej strany centruje, ale nepresne. Snaha Spartaka pokračuje, hostia to skúšajú predovšetkým nakopávanými loptami.
     
    86
    Habánek obral o loptu nedôrazného Picha, následne sa rozhodca upískol. Majtán bol čisto odzbrojený, no hlavný arbiter videl niečo iné.
     
    85
    Žilina v týchto momentoch nehrá vôbec nič. Spartak prevzal opraty do svojich rúk a túži po vyrovnaní a treba povedať, že je v jeho silách prekonať Dúbravku aj tretíkrát.
     
    84
    Barčík dohral, prichádza Škvarka. Domáci kapitán si vyslúžil potlesk.
     
    83
    Hostia dnes strelili dva ukážkové góly, ktoré boli ozdobou dnešného duelu.
     
    81
    Trnava dala gól!
    Nádherný futbalový moment! Spartak ukážkovo zahral štandardnú situáciu. Hodúr si postavil loptu pri priamom kope, namiesto centra zvolil prihrávku na Habánka. Trnavský hráč z pravej strany krásne centruje na vzdialenejšiu žrď, kde už bol pripravený MAREK KAŠČÁK a hlavičkou prekonáva Dúbravku!
     
    80
    Guba znova absolútne zbytočne fauluje a vidí kartu. Disciplína u niektorých hráčov dnes pokrivkáva.
     
    79
    Žlto-zelení výborne napádajú útočiacich hráčov Trnavy. Tí majú problémy dostať sa k zakončeniu. Všetko upokojil Dúbravka, ktorý stiahol vysoký center Habánka do svojho náručia.
     
    78
    Zelenský sa nemôže vynačudovať, prečo asistent rozhodcu neustále dvíha zástavku signalizujúcu ofsajd. Od domácich divákov si vypočul svoje.
     
    77
    Žilina strieda. Akakpo za veľkého potlesku schádza a strieda ho ďalší legionár. Ricardo Nunes.
     
    75
    Barčík veľmi nepresne vysunul Majtána. Tomáš ešte o loptu príkladne zabojoval hoci vedel, že zo situácie zrejme nebude nič. Vyslúžil si zaslúžený potlesk.
     
    74
    Vyskočil veru nevstúpil do zápasu tou správnou nohou. Neustále frflal na rozhodcu, ten si ho volá k sebe a prísne ho napomína, ale bez karty.

    Milan Gončár

    Góly: 3. Leitner, 34. Majtán, 41. Piaček – 9. Vlasko, 81. Kaščák

    Karty:   50. Mravec (ZIL), 80. Guba (ZIL) – 30. Vlasko (TRN), 52. Sabo (TRN), 57. Mikinič (TRN), 88. Vyskočil (TRN)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Akakpo (77. Nunes), Mravec (63. Paur), Leitner – Pečovský – Barčík (C) (84. Škvarka), Pich – Majtán, Guba
    FC Spartak Trnava: Rusov – Habánek, Grabež, Mikinič, Tomaček (68. Vyskočil), Augustíni (57. Hodúr), Vlasko (46. Mikovič), Ciprys, Gross, Sabo, Kaščák (C)

    Rozhodca: Pavlík – Ádam, Bobko

    Diváci: 1 835
    Utorok 16.04.2013
    Trnava - Žilina 1:1

    Góly: 52. Hodúr (pen.) – 49. Leitner

    Karty:   59. Čarnota (TRN) – 20. Mravec (ZIL), 64. Majtán (ZIL), 66. Pečovský (ZIL), 81. Škvarka (ZIL)