Metallurg Magnitogorsk – Ufa 0:0 (*16:00) | D. Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Pondelok 01.04.2013, 17:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Petrohradčanom sa v tejto hre powerplay veľmi nedarilo, čo tentokrát potvrdil domáci SERGEJ KONKOV, ktorý získal zblokovanú prihrávku od Babenka v strednom pásme a odtiaľ trafil prázdnu bránu hosťujúceho Petrohradu. Bez asistencií.
     
    48:32
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci sa dostávajú do trojgólového vedenia! Tipnite si, kto vsietil gól... No predsa MAREK KVAPIL, ktorý sa po fantastickej prihrávke od Petružáleka dostal do samostatného nájazdu, skvelými pohybmi si vychutnal gólmana Ježova a následne zavŕšil svoj hetrik! Tento český útočník si zaslúži naozaj veľké uznanie. Asistenciu si pripisuje Jakub Petružálek.
     
    36:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci si v presilovej hre opäť prinavrátili svoje dvojgólové vedenie! Tentokrát sa gólovo presadil domáci ILJA GOROCHOV, ktorý obdržal puk po skvelej prihrávke od Kokareva na ľavom kruhu a z prvej svojou delovkou našiel priestor medzi gólmanom Ježovom a pravou žŕdkou petrohradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Denis Kokarev a Alexej Cvetkov.
     
    34:14
    Petrohrad dal gól!
    Hokejisti Petrohradu však svoje zbrane ešte neskladajú! Fjodorov sa dostal k puku na modrej čiare a následne sa cez dvoch obrancov domáceho celku (Mironov a Jalasvaara) natlačil pred gólmana Jerjomenka a tvrdo zakončil. Jeho delovku však gólman Jerjomenko ešte vyrazil pred seba, no na následnú dorážku JEVGENIJA ARŤJUCHINA z medzikružia už nemal žiaden nárok. Asistenciu si pripisuje Fjodor Fjodorov.
     
    28:05
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Marek Kvapil sa gólovo presadil aj podruhýkrát! Po skvelej prihrávkovej kombinácii v podaní domáceho celku sa gólman Ježov už nestihol zorientovať. K puku sa na ľavej strane po prihrávke od Soina dostal spomínaný MAREK KVAPIL, ktorý svojou prízemnou delovkou nedal gólmanovi Ježovovi žiadnu šancu. Asistencie si pripusujú hráči Sergej Soin a Jakub Petružálek.
     
    25:05
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Česká útočná dvojica v drese Dinama Moskva si ukážkovo vychutnala petrohradskú defenzívu! Po skvelej prihrávke od Petružáleka sa k puku v strednom pásme dostal MAREK KVAPIL, ktorý si nakorčuľoval napravo od petrohradskej brány, naznačil strelu, následne si obkorčuľoval bránu a puk zasunul spoza nej za chrbát gólmana Ježova, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistenciu si pripiusuje Jakub Petružálek.

    Góly a asistencie: 26. Kvapil (Petružálek), 29. Kvapil (Soin, Petružálek), 37. Gorochov (Kokarev, Cvetkov), 49. Kvapil (Petružálek), 56. Konkov – 35. Arťjuchin (Fjodorov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Višnevskij, Gorochov, Barancev, Mironov – Soin, Babenko ("C"), Konkov – Cvetkov, Volkov, Kokarev – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Petružálek, Kvapil, Lukin.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Kalinin ("C"), Pervyšin, Semjonov, Vorobjov, Berdjukov, Burdasov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Kučerjavenko, Makarov, Afinogenov – Fjodorov, Sigarjov, Arťjuchin.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Belov – Viktor Birin, Alexej Medvedev

    Diváci: 7596