Metallurg Magnitogorsk – Ufa 0:0 (*16:00) | D. Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Pondelok 01.04.2013, 17:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Petrohradčania hrajú už v plnom počte, no na rade je ďalšie vylúčenie. Tentokrát si za podrazenie odchádza sadnúť Jevgenij Arťjuchin.
     
    56:05
    Na rade je ďalšie vylúčenie na strane Petrohradu. Svoje emócie pri úniku Volkova neuniesol kapitán hostí – Nikulin, ktorý si za podrazenie odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    51:22
    Na rade je presilová hra pre hosťujúci Petrohrad. Na dve minúty si odchádza sadnúť domáci Konstantin Gorovikov, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    39:02
    Petrohradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť domáci Soin, ktorý napadol Fjodorova.
     
    34:52
    Bude sa vylučovať. V početnej výhode si zahrajú hráči domáceho Dinama Moskva, keďže na tresnú lavicu za hrubosť putoval hosťujúci Viktor Tichonov.
     
    31:10
    Na rade je presilová hra pre hosťujúci Petrohrad. Na dve minúty si za nedovolené bránenie na Alexandrova odchádza sadnúť domáci Mironov.
     
    22:30
    Hokejisti Dinama Moskva si zahrajú v početnej výhode, keďže domáceho Volkova zložil k ľadu hosťujúci Semjonov. Ten sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    07:33
    Bude sa vylučovať aj na strane domáceho Dinama Moskva. Na dve minúty si za zbytočné podrazenie odchádza sadnúť Gorovikov, ktorý odstavil Ramstedta v strednom pásme. Hrať sa bude v pomere štyroch na štyroch.
     
    06:59
    Avízované vylúčenie sa stáva skutočným a na trestnú lavicu si odchádza sadnúť hosťujúci Viktor Tichonov, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou. Po tomto vylúčení je na rade komerčná prestávka.

    Góly a asistencie: 26. Kvapil (Petružálek), 29. Kvapil (Soin, Petružálek), 37. Gorochov (Kokarev, Cvetkov), 49. Kvapil (Petružálek), 56. Konkov – 35. Arťjuchin (Fjodorov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Višnevskij, Gorochov, Barancev, Mironov – Soin, Babenko ("C"), Konkov – Cvetkov, Volkov, Kokarev – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Petružálek, Kvapil, Lukin.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Kalinin ("C"), Pervyšin, Semjonov, Vorobjov, Berdjukov, Burdasov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Kučerjavenko, Makarov, Afinogenov – Fjodorov, Sigarjov, Arťjuchin.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Belov – Viktor Birin, Alexej Medvedev

    Diváci: 7596