Nemšová – Tvrdošín 8:5 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 7:8 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
8:5 (3:3, 2:2, 3:0)
FBK Tvrdošín
Sobota 23.03.2013, 14:30 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    50:10
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ, ktorá prestrelila brankárku z pravej strany. Asistenciu si pripisuje Kristína Haljaková.
     
    44:15
    Nemšová dala gól!
    Zápas ako na hojdačke. Domáce hráčky sú opäť vo vedení, REBEKA GÁLIKOVÁ vystihla prihrávku súpera, dostala sa pred brankárku, kde nezaváhala. Bez asistencie.
     
    39:07
    Nemšová dala gól!
    V závere druhej tretiny je vyrovnané! Perfektne po pravej strane prešla Dominika Sádecká následne prihrala na druhú stranu, kde sa KRISTÍNA HALJAKOVÁ nemýlila. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    37:24
    Tvrdošín dal gól!
    Je to veru veľmi smolný moment pre domácu hráčku Betku Ďurikovú, ktorá tesne po tom ako vyšla z trestnej tak domáci tím inkasoval zásluhou MONIKY STREDENSKEJ. Asistenciu si pripisuje Barbora Spišiaková.
     
    28:57
    Tvrdošín dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný gól v podaní MILOTY HUTIROVEJ, ktorá sa uvoľnila po ľavej strane dostala sa do samostatného úniku, ktorý zavŕšila perfektným blafákom, ktorý skončil pod pravým horným rohom. Bez asistencie.
     
    20:19
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode druhej tretiny prichádza horúca sprcha v podaní prvej útočnej formácie Nemšovej. DOMINIKA SÁDECKÁ sa perfektne uvoľnila a následnou strelou nedala brankárke nárok. Asistencia: Veronika Izaelová.
     
    17:11
    Tvrdošín dal gól!
    Znovu nám panuje vyrovnaný stav. Hostia sa dostali rýchlo pred bránu súpera strela Tatiany Balažovej bola ešte zneškodnená brankárkou, ale následná dorážka MIRIAM BUKOVEJ už skončila v bráne. Asistencia. Tatiana Balažová.
     
    07:03
    Nemšová dala gól!
    Ďalší gól! Nemšová otáča stav zápasu vo svoj prospech po tom ako sa presadila ZUZANA RABŠIKOVÁ. Asistencia: Ľubomíra Maradíková.
     
    05:10
    Nemšová dala gól!
    Opäť tú máme ďalší gól, tento je už z radov vyrovnaných. Gólovo sa presadila KRISTÍNA HALJAKOVÁ. Bez asistencie.
     
    04:15
    Tvrdošín dal gól!
    Neuveriteľné! Hosťujúce hráčky za pár sekúnd sa dostavajú do vedenia, druhý gól v dnešnom zápase pridáva KRISTÍNA HUTIROVÁ. Asistencia: Veronika Turčáková.
     
    03:52
    Tvrdošín dal gól!
    Po góle prichádza taktiež rýchle vyrovnanie v podaní hostí. Pred bránu sa rýchlo dostali hráčky Tvrdošína, prihrávka z ľavej strany skončila u MIRIAM BUKOVEJ, ktorá sa nemýlila. Asistencia: Michaela Ješšová.
     
    02:02
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode stretnutia prichádza úvodný gól , zaznamenala ho VIKTÓRIA ĎURÍKOVÁ. Bez asistencie.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 3. Ďuriková, 6. Haljaková, 8. Rabšiková (Maradíková), 21. Sádecká (Izraelová), 40. Haljaková (Sádecká), 45. Gáliková, 51. Sádecká (Haljaková) – 4. Buková (Ješšová), 5. Hutirová (Turčáková), 18. Buková (Balažová), 29. Hutirová, 38. Stredanská (Spišiaková)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Oškrdová (Hôrková) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.

    Rozhodca: Cibík, Tomáš

    Diváci: 45