Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 5:4 (po pr.) | ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 7:8 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.)
Záhorská Bystrica – Hurikán Bratislava 5:8 (kon.)
koniec po predl.
FBC Grasshoppers AC UNIZA
5:4 (0:2, 3:1, 1:1)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Sobota 23.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, prajem aj touto cestou príjemný zvyšok dňa. :) (13:13:14)
     
    Skončil sa nám tak dnešný zápas 4. štvrťfinále medzi AC UNIZA a Dragons Ružinov, ktorý sa rozhodol až v samotnom predĺžení.

    Dnešný zápas bol naozaj vyrovnaný, odzrkadľuje to aj samotný výsledok, počas ktorého bol z cela vyrovnaný stav. Nezabudnite si nás zapnúť aj o 14:30, kde si na našom portály priblížime zápas extraligy žien play-off medzi Nemšovou a Tvrdošínom.
     
    65:00
    Koniec zápasu.
     
    62:15
    Žilina dala gól!
    JE ROZHODNUTÉ! Domáci hráči gólom v predĺžení rozhodli o výhre v dnešnom zápase po strele MARIÁNA GALOVIČA, ktorý tak mení stav série play-off na 2:1 pre Žilinu. Bez asistencie.
     
    62:01
    Pokračuje rozohrávkou Bratislavy. Z pravej strany rozohrali hostia o mantinel po súboji pri mantinely prišli však o loptičku z čoho ide následne do útoku Žilina.
     
    61:11
    Veľká šanca v predĺžení pre hráčov Žiliny, rýchly prienik po pravej strane, následne prenesenie hry do stredu odkiaľ prišlo zakončenie na brankára, ktorý vyťahuje ďalší famózny zákrok.
     
    60:29
    Bratislava sa teraz natlačila pred bránu vzápätí sa stiahli na polovicu odkiaľ taktiež nezakončili presne. Bratislava následne pri loptičke.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    19:55
    Posledné sekundy zápasu, zakončenie spoza polovice vyráža brankár Žiliny, vyzerá to tak, že sa bude predlžovať.
     
    59:12
    Žilina stále pri loptičke, v rozohrávke za bránou však neprišla najlepšia pozornosť, tak sa hry ujal súpera z Bratislavy. Následne vyhodenie končí za mantinelom.
     
    58:49
    Stále nám pokračuje vyrovnaný stav, do útoku idú hráči Žiliny, ktorí kombinujú prevažne za bránou.
     
    58:01
    Vyzeralo to tak, že Žilina bude postupovať do útoku, v celku to tak aj bolo, ale následná rozohrávka skončila u súpera, ktorí sa dostal vzápätí aj do zakončenia, ktoré nebolo až také hrozivé aby si s ním brankár neporadil.
     
    57:21
    Napínavý záver zápasu! Uvidíme kto z koho...
     
    55:59
    V útočení opäť hráči Žiliny, tí sa snažia zakončovať skoro z každej možnosti, ich pokus zo stredu mieril na bránu, ale skôr zasiahol obranca, ktorý zablokoval strelu.
     
    55:35
    Žilina najskôr postupovala do útoku, pri loptičke sa ocitol Hrín, ten však videl že pred bránou to je dosť prehustené, takže loptičku vracal na posledného hráča na vlastnú polovicu. ten následne iba nahadzuje.
     
    54:45
    Do konca zápasu nám zostáva niečo vyše päť minút. Do útoku aktuálne postupujú hráči Žiliny, ktorí však zlyhali pri mantinely svojou nepresnosťou. Z hry sa tešia teraz hráči Bratislavy, ktorí majú loptičku na hokejkách.
     
    54:12
    Žilina aj na teraz útočí, okolo brány prenikal Venemy, ten sa už natláčal do zakončenia, ale brankár vyrazil loptičkou nohou v páde.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 27. Pazderka (Galovič), 27. Pazderka, 32. Galovič (Veneny), 50. Novák (Galovič), 63. Galovič – 12. Benedig (Škarupa), 20. Škarupa (Čachman), 29. Weis (Čachan), 49. Škarupa (Beňo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Badura, Veneny, Kvasnka, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galvič, Novák, Rndrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický, Jurčík.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachan, Rejchrt, Heyder, Bluska, Bereš, Škarupa, Beňo, Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.