Nemšová – Tvrdošín 8:5 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 7:8 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
8:5 (3:3, 2:2, 3:0)
FBK Tvrdošín
Sobota 23.03.2013, 14:30 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:38:30)
     
    59:00
    Pomaly sa blížime k záveru tretej tretiny, do útoku ešte postupujú domáce hráčky, konkrétne Izraelová pálila mimo.
     
    57:18
    Brankárka domácich rozohrala na stred, vzápätí sa však k loptičke dostali hostia, tie sa však gólovo nepresadili.
     
    56:20
    Hrá sa zo strany na stranu, v posledných sekundách však postupovali do útoku hráčky Nemšovej, konkrétne po pravej Sádecká, tá však neprihrávala presne.
     
    55:58
    Pri lopte aktuálne hráčky hostí, tie postupujú do útoku, ale tesne pred bránou zasiahla obrana domácich.
     
    55:34
    Strhujúci záver zápasu!
     
    54:13
    Aj v týchto sekundách mali hostia na málo po ľavej strane prenikla Izraelová, ktorá aj zakončila, jej pokus však vyrazila brankárka súpera.
     
    53:28
    Domáce hráčky sa na teraz dobre bránia, snažia sa napádať rozohrávku súpera a vystupujú s vysokým presingom.
     
    52:20
    Až od vlastnej brány potiahla loptičku Betka Ďuríková, už bola aj nadostrel, keď jej pokus zablokovala tesne mimo obrana súpera.
     
    51:28
    Nemšová útočí na polovici súpera, snažila sa niečo pri mantinely vymyslieť, ale obrana bola na teraz dobre dôsledná a zabránila tak Nemšovej v akejkoľvek rozohrávke, následne ide Trebišov do útoku.
     
    50:10
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ, ktorá prestrelila brankárku z pravej strany. Asistenciu si pripisuje Kristína Haljaková.
     
    48:29
    Hra sa tak povediac spomalila, v posledných sekundách tomu niečo dôležité chýba, čo ani ja sám neviem opísať. Tentokrát to skúšali hráčky Nemšovej, ktoré sa dostali aj do zakončenia, ktoré minulo bránu.
     
    47:33
    Dobre rodiaci sa útok Nemšovej, ten začínal u Izraelovej, ktorá potiahla loptičku popri mantinely, následne sa už snažila uvolniť, ale súper ešte vďaka obrane včas zasiahol.
     
    46:00
    Nemšová na teraz dvakrát nepresne rozohrala, no však ani z jedného pokus nehrmelo. Súper z Tvrdošína avšak ostáva pri loptičke.
     
    44:15
    Nemšová dala gól!
    Zápas ako na hojdačke. Domáce hráčky sú opäť vo vedení, REBEKA GÁLIKOVÁ vystihla prihrávku súpera, dostala sa pred brankárku, kde nezaváhala. Bez asistencie.
     
    43:39
    Dobré zakončenie domácich, z pravej strany prišiel pokus Izraelovej, ktorá mierila dobre, ale jej zakončenie opäť vystihla brankárka, ktorá vyráža do bezpečia.
     
    42:59
    Zderková teraz skoro rozhodla dnešný zápas, najskôr zle prihrala, vyzeralo to tak, že súper pôjde do samostatného nájazdu, ale táto hráčka vytiahla palicu a loptičku však zasiahla.
     
    42:04
    Domáce hráčky sa s hrou teraz stiahli na vlastnú polovicu, po chvíli už začínajú útok, ktorý je na prechode pomalší ako obvykle.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 3. Ďuriková, 6. Haljaková, 8. Rabšiková (Maradíková), 21. Sádecká (Izraelová), 40. Haljaková (Sádecká), 45. Gáliková, 51. Sádecká (Haljaková) – 4. Buková (Ješšová), 5. Hutirová (Turčáková), 18. Buková (Balažová), 29. Hutirová, 38. Stredanská (Spišiaková)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Oškrdová (Hôrková) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.

    Rozhodca: Cibík, Tomáš

    Diváci: 45