Nemšová – Tvrdošín 8:5 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 7:8 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
8:5 (3:3, 2:2, 3:0)
FBK Tvrdošín
Sobota 23.03.2013, 14:30 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    52:20
    Až od vlastnej brány potiahla loptičku Betka Ďuríková, už bola aj nadostrel, keď jej pokus zablokovala tesne mimo obrana súpera.
     
    50:10
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ, ktorá prestrelila brankárku z pravej strany. Asistenciu si pripisuje Kristína Haljaková.
     
    44:15
    Nemšová dala gól!
    Zápas ako na hojdačke. Domáce hráčky sú opäť vo vedení, REBEKA GÁLIKOVÁ vystihla prihrávku súpera, dostala sa pred brankárku, kde nezaváhala. Bez asistencie.
     
    39:07
    Nemšová dala gól!
    V závere druhej tretiny je vyrovnané! Perfektne po pravej strane prešla Dominika Sádecká následne prihrala na druhú stranu, kde sa KRISTÍNA HALJAKOVÁ nemýlila. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    37:24
    Tvrdošín dal gól!
    Je to veru veľmi smolný moment pre domácu hráčku Betku Ďurikovú, ktorá tesne po tom ako vyšla z trestnej tak domáci tím inkasoval zásluhou MONIKY STREDENSKEJ. Asistenciu si pripisuje Barbora Spišiaková.
     
    35:22
    Vylúčenie na domácej strane, za hrubosť odchádza Ďuríková.
     
    30:24
    Bolo nariadené trestné strieľanie! To však hráčka Tvrdošína Spišiaková nepremenila.
     
    28:57
    Tvrdošín dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný gól v podaní MILOTY HUTIROVEJ, ktorá sa uvoľnila po ľavej strane dostala sa do samostatného úniku, ktorý zavŕšila perfektným blafákom, ktorý skončil pod pravým horným rohom. Bez asistencie.
     
    24:59
    Obrovská šanca pre hráčky Nemšovej! Toto sa už asi ani nedať nedalo, ale predsa stalo. Strapková sa uvoľnila pred brankárku, najskôr vystrelila iba do nej, ale následná dorážka, keď brankárka bola úplne na zemi a mohla si ísť ešte aj zapáliť, tak ona prestrelila bránu. Pokračujeme tak za stavu 4:3.
     
    20:19
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode druhej tretiny prichádza horúca sprcha v podaní prvej útočnej formácie Nemšovej. DOMINIKA SÁDECKÁ sa perfektne uvoľnila a následnou strelou nedala brankárke nárok. Asistencia: Veronika Izaelová.
     
    17:11
    Tvrdošín dal gól!
    Znovu nám panuje vyrovnaný stav. Hostia sa dostali rýchlo pred bránu súpera strela Tatiany Balažovej bola ešte zneškodnená brankárkou, ale následná dorážka MIRIAM BUKOVEJ už skončila v bráne. Asistencia. Tatiana Balažová.
     
    14:11
    Obrovská šanca aj po pár sekundách! Neuveriteľná prihrávka v podaní Bobotovej, ktorá prihrávkou našla úplne voľnú V. Ďuriková, ktorá po blafáku minula tesne bránu. Fanúšikovia na tribúne si však pýtali faul.
     
    13:06
    Presadiť sa však mohli domáce hráčky, konkrétne kapitánka Izraelová, ktorá presnou mierenou strelou zápästím trafila ľavú spojnicu.
     
    07:03
    Nemšová dala gól!
    Ďalší gól! Nemšová otáča stav zápasu vo svoj prospech po tom ako sa presadila ZUZANA RABŠIKOVÁ. Asistencia: Ľubomíra Maradíková.
     
    05:10
    Nemšová dala gól!
    Opäť tú máme ďalší gól, tento je už z radov vyrovnaných. Gólovo sa presadila KRISTÍNA HALJAKOVÁ. Bez asistencie.
     
    04:15
    Tvrdošín dal gól!
    Neuveriteľné! Hosťujúce hráčky za pár sekúnd sa dostavajú do vedenia, druhý gól v dnešnom zápase pridáva KRISTÍNA HUTIROVÁ. Asistencia: Veronika Turčáková.
     
    03:52
    Tvrdošín dal gól!
    Po góle prichádza taktiež rýchle vyrovnanie v podaní hostí. Pred bránu sa rýchlo dostali hráčky Tvrdošína, prihrávka z ľavej strany skončila u MIRIAM BUKOVEJ, ktorá sa nemýlila. Asistencia: Michaela Ješšová.
     
    02:02
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode stretnutia prichádza úvodný gól , zaznamenala ho VIKTÓRIA ĎURÍKOVÁ. Bez asistencie.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 3. Ďuriková, 6. Haljaková, 8. Rabšiková (Maradíková), 21. Sádecká (Izraelová), 40. Haljaková (Sádecká), 45. Gáliková, 51. Sádecká (Haljaková) – 4. Buková (Ješšová), 5. Hutirová (Turčáková), 18. Buková (Balažová), 29. Hutirová, 38. Stredanská (Spišiaková)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Oškrdová (Hôrková) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.

    Rozhodca: Cibík, Tomáš

    Diváci: 45