Nemšová – Tvrdošín 8:5 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 7:8 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
8:5 (3:3, 2:2, 3:0)
FBK Tvrdošín
Sobota 23.03.2013, 14:30 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:38:30)
     
    59:00
    Pomaly sa blížime k záveru tretej tretiny, do útoku ešte postupujú domáce hráčky, konkrétne Izraelová pálila mimo.
     
    57:18
    Brankárka domácich rozohrala na stred, vzápätí sa však k loptičke dostali hostia, tie sa však gólovo nepresadili.
     
    56:20
    Hrá sa zo strany na stranu, v posledných sekundách však postupovali do útoku hráčky Nemšovej, konkrétne po pravej Sádecká, tá však neprihrávala presne.
     
    55:58
    Pri lopte aktuálne hráčky hostí, tie postupujú do útoku, ale tesne pred bránou zasiahla obrana domácich.
     
    55:34
    Strhujúci záver zápasu!
     
    54:13
    Aj v týchto sekundách mali hostia na málo po ľavej strane prenikla Izraelová, ktorá aj zakončila, jej pokus však vyrazila brankárka súpera.
     
    53:28
    Domáce hráčky sa na teraz dobre bránia, snažia sa napádať rozohrávku súpera a vystupujú s vysokým presingom.
     
    52:20
    Až od vlastnej brány potiahla loptičku Betka Ďuríková, už bola aj nadostrel, keď jej pokus zablokovala tesne mimo obrana súpera.
     
    51:28
    Nemšová útočí na polovici súpera, snažila sa niečo pri mantinely vymyslieť, ale obrana bola na teraz dobre dôsledná a zabránila tak Nemšovej v akejkoľvek rozohrávke, následne ide Trebišov do útoku.
     
    50:10
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ, ktorá prestrelila brankárku z pravej strany. Asistenciu si pripisuje Kristína Haljaková.
     
    48:29
    Hra sa tak povediac spomalila, v posledných sekundách tomu niečo dôležité chýba, čo ani ja sám neviem opísať. Tentokrát to skúšali hráčky Nemšovej, ktoré sa dostali aj do zakončenia, ktoré minulo bránu.
     
    47:33
    Dobre rodiaci sa útok Nemšovej, ten začínal u Izraelovej, ktorá potiahla loptičku popri mantinely, následne sa už snažila uvolniť, ale súper ešte vďaka obrane včas zasiahol.
     
    46:00
    Nemšová na teraz dvakrát nepresne rozohrala, no však ani z jedného pokus nehrmelo. Súper z Tvrdošína avšak ostáva pri loptičke.
     
    44:15
    Nemšová dala gól!
    Zápas ako na hojdačke. Domáce hráčky sú opäť vo vedení, REBEKA GÁLIKOVÁ vystihla prihrávku súpera, dostala sa pred brankárku, kde nezaváhala. Bez asistencie.
     
    43:39
    Dobré zakončenie domácich, z pravej strany prišiel pokus Izraelovej, ktorá mierila dobre, ale jej zakončenie opäť vystihla brankárka, ktorá vyráža do bezpečia.
     
    42:59
    Zderková teraz skoro rozhodla dnešný zápas, najskôr zle prihrala, vyzeralo to tak, že súper pôjde do samostatného nájazdu, ale táto hráčka vytiahla palicu a loptičku však zasiahla.
     
    42:04
    Domáce hráčky sa s hrou teraz stiahli na vlastnú polovicu, po chvíli už začínajú útok, ktorý je na prechode pomalší ako obvykle.
     
    41:31
    Aj po chvíli signalizujeme zakončenie Nemšovej, strela z ľavej strany v podaní Izraelovej skončila u brankárky, ktorá perfektne zasiahla.
     
    40:45
    Dobrá šanca v úvode tretej tretiny, po ľavej strane unikla Sádecká, ktorá krížnou strelou natiahla brankárku, tá si však pripísala úspešný zákrok.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:07
    Nemšová dala gól!
    V závere druhej tretiny je vyrovnané! Perfektne po pravej strane prešla Dominika Sádecká následne prihrala na druhú stranu, kde sa KRISTÍNA HALJAKOVÁ nemýlila. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    38:44
    V závere druhej tretiny sú pri loptičke domáce hráčky, tie však kombinujú iba za vlastnou bránou.
     
    37:24
    Tvrdošín dal gól!
    Je to veru veľmi smolný moment pre domácu hráčku Betku Ďurikovú, ktorá tesne po tom ako vyšla z trestnej tak domáci tím inkasoval zásluhou MONIKY STREDENSKEJ. Asistenciu si pripisuje Barbora Spišiaková.
     
    36:08
    Počas oslabenia sa Nemšová dobre bráni, avšak teraz to mohla zmeniť Spišiaková, ktorá z tesnej blízkosti pred brankárkou minula bránu.
     
    35:22
    Vylúčenie na domácej strane, za hrubosť odchádza Ďuríková.
     
    34:25
    Hostia teraz pri loptičke, vyzeralo to tak, že budú mať problém s rozohrávkou a tak sa aj stalo, prihrávka na pravú stranu skončila u súpera, ktorý následne rozohráva.
     
    34:08
    Za bránou tvrdo bojovala domáca hráčka, jej tvrdosť bola až privysoká, keď rozhodca následne odpískal faul.
     
    33:46
    Hra bola pár sekúnd prerušená aj kvôli tomu, že Melišová dostala nejaký úder do ramena a ostala ležať na palubovke.
     
    33:11
    Spoza vlastnej brány začínajú útok domáce hráčky, tie sa síce dostali za bránu súpera, ale tam však dlho loptu nedržali.
     
    32:09
    Hostia bojujú pri mantinely, avšak po chvíli si loptičku vybojovali domáci, ktorí sa dostali aj do zakončenie, to aj tentokrát nebolo premenené a pokus skončil mimo brány.
     
    31:43
    Spišiaková vystrelila tentokrát z ľavej strany, jej pokus vyrazila brankárka do bezpečia.
     
    31:12
    Nemšová je posledné sekundy pod tlakom, tento krát Tvrdošín kombinuje za ich bránou, zakončenie ešte neprichádza.
     
    30:24
    Bolo nariadené trestné strieľanie! To však hráčka Tvrdošína Spišiaková nepremenila.
     
    28:57
    Tvrdošín dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný gól v podaní MILOTY HUTIROVEJ, ktorá sa uvoľnila po ľavej strane dostala sa do samostatného úniku, ktorý zavŕšila perfektným blafákom, ktorý skončil pod pravým horným rohom. Bez asistencie.
     
    28:22
    Hostia si skoro zbytočne zavarili, zlú rozohrávku zachytila Sádecká, tá to hneď z prvej prihrávala na Izraelovú, ktorá sa snažila odpútať od obrany, ale jej zakončenie skončilo na obrane.
     
    27:12
    Tvrdošín postupuje do útoku spoza vlastnej brány, ich presun však odstavila hneď prvá línia Nemšovej, tá síce nezískala loptičku, ale aspoň sa na teraz ubránili.
     
    26:36
    Po faule v rohu pri mantinely prišiel faul domácich hráčov, rozohrávať tak bude Tvrdošín. Dobrá prihrávka na pravú stranu, kde už číhala hráčka, ktorá si to pripravovala na strelu, jej pokus však zablokovala obrana.
     
    26:07
    hra sa opäť prerušila, domáce signalizovali že loptička je prasknutá, ale nebolo tak tomu, po tom ako si ju pozreli rozhodcovia. Rozohrávať tak budú hostia.
     
    24:59
    Obrovská šanca pre hráčky Nemšovej! Toto sa už asi ani nedať nedalo, ale predsa stalo. Strapková sa uvoľnila pred brankárku, najskôr vystrelila iba do nej, ale následná dorážka, keď brankárka bola úplne na zemi a mohla si ísť ešte aj zapáliť, tak ona prestrelila bránu. Pokračujeme tak za stavu 4:3.
     
    24:28
    Hra sa prerušuje aj v týchto sekundách, strelecky to opäť skúšali domáce, tentokrát to už bol pokus mimo.
     
    23:35
    Opäť tu máme zakončenie na domácej strane, pokus Patrície Tokárovej prestrelil dvojicu obrancov a následne si pýtal potlesk aj zákrok brankárky Pilšákovej.
     
    20:38
    Zderková sa ukázala aj v týchto sekundách, tento jej pokus už bol z radov úspešných. Jej strela z ľavej strany skončila u brankárky, ktorá vyrážala iba nad seba.
     
    20:10
    Tvrdošín síce stratil loptičku, ale Zderková na polovici taktiež zaváhala, keď jej rozohrávka skončila rovno na hokejke súpera, ten sa k ničomu neponáhľa a čaká na striedanie.
     
    20:19
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode druhej tretiny prichádza horúca sprcha v podaní prvej útočnej formácie Nemšovej. DOMINIKA SÁDECKÁ sa perfektne uvoľnila a následnou strelou nedala brankárke nárok. Asistencia: Veronika Izaelová.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 15:17.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:21
    V závere prvej tretiny máme stále vyrovnaný stav, do nebezpečného útoku sa presúvali hostia, ale včas zasiahla obrana súpera.
     
    18:55
    Nemšová opäť postupuje dopredu, rozohrávkou na pravú stranu sa prezentovala Sádecká, následne však prišlo zakončenie z opačnej strany v podaní Zderkovej, ktorá mierila tesne mimo.
     
    17:11
    Tvrdošín dal gól!
    Znovu nám panuje vyrovnaný stav. Hostia sa dostali rýchlo pred bránu súpera strela Tatiany Balažovej bola ešte zneškodnená brankárkou, ale následná dorážka MIRIAM BUKOVEJ už skončila v bráne. Asistencia. Tatiana Balažová.
     
    15:39
    Súboj v strede hracej plochy vyhrala Izraelová, tá sa snažila odpútať od obrancu, ale na teraz jej to nevyšlo, keďže súper ju dokonale obral a zakladá následne útok.
     
    15:02
    Pri loptičke staršia sestra Ďuriková, tá svojou prihrávkou otočila hru na ľavú stranu, kde však po súboji pri mantinely sa hra prerušila. Rozohrávajú hráčky Tvrdošína.
     
    14:11
    Obrovská šanca aj po pár sekundách! Neuveriteľná prihrávka v podaní Bobotovej, ktorá prihrávkou našla úplne voľnú V. Ďuriková, ktorá po blafáku minula tesne bránu. Fanúšikovia na tribúne si však pýtali faul.
     
    13:43
    Aj po pár sekundách v dobrej šanci hráčky Nemšovej, na teraz sa zákrokom činila brankárka Pilšaková.
     
    13:06
    Presadiť sa však mohli domáce hráčky, konkrétne kapitánka Izraelová, ktorá presnou mierenou strelou zápästím trafila ľavú spojnicu.
     
    12:29
    Hostia opäť s loptičkou na hokejkách, pár prihrávok ukázali na vlastnej polovici, následne sa hra presunula na útočnú polovicu, kde sa strelecky taktiež nepresadili.
     
    11:57
    Hrá sa tak povediac zo strany na stranu, na teraz sú to hostia, ktorí prenikli na polovicu súpera, odkiaľ prichádza zakončenie, ktoré končí za mantinelmi. Hra je prerušená.
     
    11:03
    Za bránou teraz bojuje o loptičku Ďuriková, tá sa snaží niečo vymyslieť, resp. hľadá spoluhráčku. Nemusí si s tým však lámať hlavu, pretože pri rozohrávke bola falulovaná.
     
    10:06
    Hostia opäť pri loptičke, tentokrát to bolo rýchlym presunom od vlastnej brány ak ku bráne súpera, kde zakončenie zablokovala Tydlačková.
     
    09:25
    Tvrdošín opäť nebezpečne útočí, aktuálne sa nachádza za bránou súpera, kde však prišli o loptičku. Rodiaci útok Nemšovej bol prerušený faulom.
     
    09:12
    Hra sa nám opäť prerušuje, je to aj kvôli tomu, že zakončenie z ľavej strany nebolo presné, následne svoje postavenie stratili aj mantinely.
     
    08:55
    Po dlhšom čase vás informuje aj o stave na palubovke, v týchto sekundách budú rozohrávať hráčky Tvrdošína, ktoré sa postupne dostali až pred bránu Nemšovej.
     
    07:03
    Nemšová dala gól!
    Ďalší gól! Nemšová otáča stav zápasu vo svoj prospech po tom ako sa presadila ZUZANA RABŠIKOVÁ. Asistencia: Ľubomíra Maradíková.
     
    05:10
    Nemšová dala gól!
    Opäť tú máme ďalší gól, tento je už z radov vyrovnaných. Gólovo sa presadila KRISTÍNA HALJAKOVÁ. Bez asistencie.
     
    04:15
    Tvrdošín dal gól!
    Neuveriteľné! Hosťujúce hráčky za pár sekúnd sa dostavajú do vedenia, druhý gól v dnešnom zápase pridáva KRISTÍNA HUTIROVÁ. Asistencia: Veronika Turčáková.
     
    03:52
    Tvrdošín dal gól!
    Po góle prichádza taktiež rýchle vyrovnanie v podaní hostí. Pred bránu sa rýchlo dostali hráčky Tvrdošína, prihrávka z ľavej strany skončila u MIRIAM BUKOVEJ, ktorá sa nemýlila. Asistencia: Michaela Ješšová.
     
    03:24
    Tvrdošín držal loptičku za vlastnou bránou, tam bol však dobre napadaný domácimi hráčkami, ktoré ich tak povediac skoro dotlačili k chybe.
     
    02:02
    Nemšová dala gól!
    Hneď v úvode stretnutia prichádza úvodný gól , zaznamenala ho VIKTÓRIA ĎURÍKOVÁ. Bez asistencie.
     
    00:40
    Dobrý pokus domácich hráčok, nahodená loptička sa ocitla pred bránou, kde ju chcela z otočky zasiahnuť jedna z domácich, jej pokus však minul tesne bránu.
     
    00:10
    Začal sa nám úvod zápasu, pri loptičke hráčky Nemšovej, ktoré sa natlačili na útočnú polovicu, kde však nevystrelili.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.

    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.

    Rozhodca: Cibík, Tomáš.
     
    Milí fanúšikovia, vítam Vás pri zápase play-off extraligy žien v ktorom sa stretne Nemšová proti Trvdošínu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 3. Ďuriková, 6. Haljaková, 8. Rabšiková (Maradíková), 21. Sádecká (Izraelová), 40. Haljaková (Sádecká), 45. Gáliková, 51. Sádecká (Haljaková) – 4. Buková (Ješšová), 5. Hutirová (Turčáková), 18. Buková (Balažová), 29. Hutirová, 38. Stredanská (Spišiaková)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Oškrdová (Hôrková) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.

    Rozhodca: Cibík, Tomáš

    Diváci: 45