Sociedad – Valladolid 4:1 (kon.) | Getafe – Bilbao 1:0 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 5:2 (kon.)
Valencia – Real Betis 3:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:1 (3:0)
Real Valladolid
Sobota 16.03.2013, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Real Valladolid dal gól! Hostia sa v tomto zápase predsa len dočkali čestného zásahu. Po peknej akcii Oscara, ktorý dostal prihrávku do pokutového územia, kde vytancoval protihráča a následne našiel v šesnástke pripraveného GUERRERU, ktorý si spracoval loptu, zakončil a prekonal domáceho brankára.
     
    48
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci nám teraz predviedli prenádhernú akciu, pred ktorou môžme len zatlieskať. Akciu začal Griezmann, ktorí si na jeden dotyk vymenil loptu s Prietom, následne tiež z prvej poslal prihrávku na pravú stranu, odkiaľ Vela našiel pred bránou domáceho kapitána PRIETA, ktorý túto učebnicovú akciu s prehľadom zakončil.
     
    44
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Domáci úplne opanovali tento prvý polčas, pred prestávkou vedú už 3:0 ! Zurutuza našiel skvele načasovanou prihrávkou za obranou hostí rozbehnutého GRIEZMANNA. Domáci útočník si skvelý pas spracoval vo vzduchu a bez toho, aby lopta spadla na zem aj zakončil nádhernú akciu projektilom z ľavačky !
     
    39
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Center z pravej strany výborne stlmil Vela pre svojho kolegu AGIRRETXEHO, ktorý následne strelou pravačkou nádherne vymietol ľavý horný roh brány hostí. Nádherný zásah !
     
    34
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Po neprehľadnej situácii na hranici šesnástky hostí sa lopty zmoncil stopér González, ktorý nespanikáril, loptu si posunul a nádhernou krížnou prihrávkou našiel v šesnástke GRIEZMANNA, ktorý prekonal brankára hostí nádhernou strelou do protipohybu.

    Michal Bakoš

    Góly: 34. Griezmann, 39. Agirretxe, 44. Griezmann, 48. Prieto – 87. Guerrera

    Karty:   33. Balenziaga (RVA)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Martínez, González, Martinez Berridi, De la Bella - Illarramendi, Zurutuza - Prieto, Vela, Griezmann - Agirretxe.
    Real Valladolid: Hernández - Rukavina, Sereno, Rueda, Balenziaga - Alvaro Rubio, Sastre - Rama, Oscar, Omar - Manucho.

    Rozhodca: Clos - Aguilar, Marco