Sociedad – Valladolid 4:1 (kon.) | Getafe – Bilbao 1:0 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 5:2 (kon.)
Valencia – Real Betis 3:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:1 (3:0)
Real Valladolid
Sobota 16.03.2013, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Rozhodca zápasu napokon ešte pred uplynutím nadstaveného času ukončil stretnutie medzi Realom Sociedad San Sebastian, ktorý doma deklasoval Real Valladolid 4:1. Po prvom polčase, ktorý domáci vyhrali 3:0, sa v druhom presadili strelecky okamžite v úvode zásluhou Prieta. Do konca zápasu ešte mali príležitosti, no zásluhou brankára Hernandéz sa im už stav zvýšiť nepodarilo. V závere sa čestného zásahu dočkali aj hostia. Záposové dianie ukončil presným zásahom Guerrera. Ja sa s Vami lúčim s konštatovaním, že domáci celok sa minimálne do zajtra posunie na 4. miesto. Doviedania. (17:50:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pred pokutovým územím domáceho celku bol opäť aktívny Oscar, no nedokázal sa presadiť, tak, ako pred pár okamihmi.
     
    90+3
    Nadstavovať sa budú v druhom polčase tri minúty.
     
    90
    Domáci už v závere zápasu povolili, no mohli si to dovoliť.
     
    89
    Hostia sa opäť tlačia vpred, no na to, aby z tohto zápasu vyťažili nejaké body by potrebovali najväčší zázrak vo futbalových dejinách.
     
    87
    Real Valladolid dal gól! Hostia sa v tomto zápase predsa len dočkali čestného zásahu. Po peknej akcii Oscara, ktorý dostal prihrávku do pokutového územia, kde vytancoval protihráča a následne našiel v šesnástke pripraveného GUERRERU, ktorý si spracoval loptu, zakončil a prekonal domáceho brankára.
     
    85
    Hostia sa sympaticky snažia tlačiť dopredu.
     
    83
    Posledný krát striedajú aj hostia. hraciu plochu postil frustrovane Rubio, ktorého na záverečných pár minútiek vystriedal Baraja.
     
    83
    Pekný zákrok nám predviedol aj nezamestnaný muž dnešného zápasu Bravo, ktorého tvrdým krížnym projektilom preveril jeden z hosťujúcich hráčov. Nevšimol som si, kto presne to bol.
     
    82
    Po prihrávke Josého Angela, ktorý do rozbehnutého zápasu vstúpil skvele, si loptu nadhodil Griezmann, ktorý okamžite z prvej tvrdo vypálil. Hernandéz bol na mieste.
     
    81
    Ďalšiu šancu pre svoj tím takmer vypracoval Vela, no jeho center pred bránou nedokázal do brány odpratať nikto. Na druhej strane v ofsajde jeden z hostí.
     
    80
    Domáci si v pokoji vymieňajú loptu okolo stredového kruhu, s dnešným výkonom môžu byť absolútne spokojní. Domáci pripravili posledné striedanie zápasu. Ihrisko opúšťa Martinéz, ktorého na záver zápasu nahradí Estrada.
     
    78
    Vpredu to takým odovzdaným štýlom skúšali aj hostia, no asi ani netreba písať ako to dopadlo...
     
    77
    Hostia tak môžu Ďakovať svojmu brankárovi a poriadnej dávke šťastia, ktoré ich uchránili pred Ďalším kúskom v ich sieti.
     
    76
    Obrovský tlak domáceho tímu piaty zásah v sieti hostí nepriniesol. Nasjkôr ťahal lopte vpred Pardo, ktorý sa rozhodol prudko vystreliť, jeho strela orazítkovala brvno hosťujúcej brány. V pokračovaní akcie sa do veľkej šance dostal ešte Vela, no s ním si zasa poradil strážca hosťujúcej svätyne.
     
    75
    Budeme v záverečných pätnástich minútach ešte svedkami niečoho zaujímavého alebo sa už tento zápas dohrá v pokojnom tempe ?
     
    74
    Po strate lopty hosťujúcich futbalistov, sa dopredu vydali domáci. Ich rýchly brejk však zatavila nepresná kolmica.
     
    73
    Na pekný center Josého Angela si naskočil Agirretxe. S jeho dobrou hlavičkou si však brankár hostí Hernandéz dokázal poradiť.

    Michal Bakoš

    Góly: 34. Griezmann, 39. Agirretxe, 44. Griezmann, 48. Prieto – 87. Guerrera

    Karty:   33. Balenziaga (RVA)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Martínez, González, Martinez Berridi, De la Bella - Illarramendi, Zurutuza - Prieto, Vela, Griezmann - Agirretxe.
    Real Valladolid: Hernández - Rukavina, Sereno, Rueda, Balenziaga - Alvaro Rubio, Sastre - Rama, Oscar, Omar - Manucho.

    Rozhodca: Clos - Aguilar, Marco