Dánsko – Japonsko 0:5 (kon.) | Slovensko – Nórsko 3:5 (kon.)
koniec
Slovensko
3:5 (0:3, 3:1, 0:1)
Nórsko
Nedeľa 10.02.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Kvalifikácia žien na ZOH
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:07
    Nórsko dalo gól!
    Nórky nám predviedli ďalšiu skvelú akciu, ktorá dostáva prívlastok gólová. Po menšom zmätku v slovenskej defenzíve sa k puku dostala LINE BIALIKOVÁ, ktorá nedala gólmanke Tomčíkovej svojím švihom šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráčky Andrea Dalenová a Silje Holosová.
     
    32:53
    Nórsko dalo gól!
    Nórky napokon dokázali využiť túto presilovú hru! HELENE MARTINSENOVÁ zinkasovala puk na útočnej modrej čiare, preštrikovala sa cez celú slovenskú obranu a z hranice ľavého kruhu tvrdo vystrelila, no gólmanka Tomčíková nedokázala tentokrát zakročiť. Asistenciu si pripisuje Hege Asková.
     
    29:04
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! JANA KAPUSTOVÁ ukázala svoje hokejové schopnosti, keď na ňu nórska obrana mierne pozabudla a táto slovenská legionárska si prekorčuľovala cez celé útočné pásmo a napokon vymietla gólmanke Nórska pavučinku medzi jej betónmi. Tento gól padol v oslabení! Bez asistencií.
     
    23:32
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sa snažia otočiť zápas a zatiaľ sa im darí veľmi dobre! Kapustová vybojovala puk pre JANKU ČULÍKOVÚ, ktorá spoza brány prekvapila Dagfinrudovú a predviedla nám skvelé zakončenie, ktoré napokon skončilo v nórskej bráne. Asistenciu si pripisuje Jana Kapustová.
     
    21:38
    Slovensko dalo gól!
    Tak dočkali sa aj Slovenky! Lalíková nám predviedla skvelý súboj o puk v strednom pásme, po ktorom prihrávala na JANU KAPUSTOVÚ. Tá sa presunula po ľavej strane až pred bránu Nórska a puk zasunula pomedzi betóny gólmanky Dafinrudovej do nórskej siete. Asistenciu si pripisuje Denisa Lalíková.
     
    17:34
    Nórsko dalo gól!
    Slovenská obrana nám predviedla obrovské zaváhanie, keď pozabudli na ANDREU DALENOVÚ, ktorá sa od modrej čiary preštrikovala až k slovenskej bráne a puk zasunula ponad ľavú ruku gólmanky Tomčíkovej do slovenskej siete. Asistenciu si pripisuje Silje Holosová.
     
    11:43
    Nórsko dalo gól!
    Nórky skórujú aj podruhýkrát! Tentokrát to bolo pri avízovanom vylúčení jednej zo Sloveniek. Gólovo sa presadila HENRIETTE SLETBAKOVÁ, ktorá si dokorčuľovala na vyrazený puk po strele od Holosovej, ktorý nevedela gólmanka Tomčíková skrotiť. Asistencie si pripisujú hráčky Silje Holosová a Marte Carlssonová.
     
    09:41
    Nórsko dalo gól!
    Nórske hokejistky sa dostávajú do vedenia! Gólmanka Tomčíková tentokrát nevedela, kde je puk, no nórske hráčky jej to hneď ukázali obrovskou radosťou. Spoza brány našla Sletbaková prihrávkou HEGE ASKOVÚ, ktorá bez väčších problémov zasunula puk do odkrytej nórskej brány. Asistencie si pripisujú hráčky Henriette Sletbaková a Martine Henriksenová.

    Góly a asistencie: 22. Kapustová (Lalíková), 24. Čulíková (Kapustová), 30. Kapustová - 10. Asková (Sletbaková, Henriksenová), 12. Sletbaková (Holosová, Carlssonová), 18. Dalenová (Holosová), 33. Martinsen (Asková), 50. Bialiková (Dalenová, Holosová)


    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Brémová, Matejová, Lalíková, Karafiátová, Kežmarská, Ihnaťová - Mikesková, Veličková ("C"), Pravlíková ("A") - Kapustová ("A"), Sroková, Čulíková - Mihaliková, Plencnerová, Gápová.
    Nórsko: Dagfinrudová (Smestadová) - Morsetová, Carlssonová, Guntherová, Berg-Iversenová, Gjerdeová, Holosová, Lienová - Farstadová, Bialiková ("C"), Dalenová ("A") - Martinsenová ("A"), Lersbryggenová, Fischerová - Asková, Sletbaková, Henriksenová - Renliová, Hansenová.

    Rozhodca: Paivi Laurlaová (FIN) - Olga Steinbergerová (RUS), Karolin Stromová (SWE)

    Diváci: 943