Liége – Charleroi 6:1 (kon.)
koniec
Standard Liége
6:1 (5:0)
Sporting Charleroi
cz Piatok 07.12.2012, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická Jupiler Pro League
     
    71
    Kapitán a zatím jediný střelec Sportingu Giuseppe Rossini odchází, přichází Harlem-Eddy Gnohéré.
     
    68
    Jelle Van Damme vyslal na Mandandu jedovatou falekonostou ránu, kterou ale francouzský brankář vytěsnil na roh.
     
    66
    Střelec zatím poslední branky Imoh Ezekiel odchází, nahrazuje ho Luiz Phellype.
     
    65
    Standard právě vstřelil branku!
    Standard vede 6:1. Další okulahjodící akce v podání domácích. Dlouhý míč přes půlku hřiště adresoval Ciman na Van Damme, který elegantně z první našel IMOHA EZEKIELA, který dává hlavou na 6:1.
     
    60
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Sotva jsem chtěl napsat, že je Charleroi v ofenzívě absoltuně nemohoucí, hosté korigují stav zápasu na 1:5 z jejich pohledu. Po výborném centru Miličeviće se hlavou prosazuje hostující kapitán GIUSEPPE ROSSINI.
     
    56
    Střelce druhé domácí branky Williama Vainqueura střídá Nacho González.
     
    54
    Utkání v 54. minutě pokračuje dál!
     
    46
    Ještě úřed začátkem druhé půle přišel na hřiště na domácí straně Pocognoli, jenž nahradil M'Poku a z hostující strany Fabris, který zastal místo po Badibangovi.
     
    54
    Hostující fanoušci jsou nepříčetní! Na hřiště začali létat dymovnice a další různé předměty! Rozhodčí posílá hráče do šaten a minímálně na pár minut bude utkání zastaveno!
     
    47
    Do druhé půle vyběhli hosté s novou tváří. Viktora Boppa nahrazuje Christophe Diandy.
     
    45
    Buzaglo se proháčkoval z levé strany až do vápna, odkup kroutil svou střelu do levého horního růžky branky Sportingu, míč ale minul konstrukci jen o pár centrimentrů.
     
    40
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdová kanonáda! Z velkého tlaku vzešel už pátý domácí gól. Tentokrát se ale do listiny střelců zapisuje DANIJEL MILIŠEVIČ, který Ezekielovu střelu srazil do vlastní sítě.
     
    38
    Standard právě vstřelil branku!
    Koncert v podání Standardu! Domácí využívají rychlého kontru, když se míče chopil Buzaglo, proplul s ním až do vápna, viděl za sebou však naběhnušího REGINALA GOREUXE,který přízemní střelou dává už na 4:0!
     
    36
    Na trávníku zůstává ležet M'Poku, který tvrdě zajel Bopp, jenž na něj po té spadnul a způsobil domácímu útočníkovi zranění.Sám Paul-José M'Poku ale dostává za faul žlutou kartu.
     
    32
    Standard právě vstřelil branku!
    Náramně provedný přímák! MAOR BUZAGLO se technickou ranou do levého horního růžku hostující branky nádherně prosazuje a jen tak zůročuje jasnou dominanci svého týmu! 3:0.
     
    22
    Tradiční exekutor těchto situací nyní svým centrem našel Satliho, který ale nastřelil pouze jednoho z domácích obránců. Hráči Charleroiu se dožadují pokutového kopu po údajném zásahu rukou, podle sudího tomu tak nebylo.
     
    18
    Nejprve Ezekiel a posléze Batshuayi měli na kopačkách další branku domácího celku! Mandanda se teď ale vyznamenal!
     
    10
    Rychle ale mohl odpovědět hostující kapitán Rossini, který ale hlavičkoval jen těsně nad domácí klec. fantastická podívaná!
     
    9
    Už to mohlo být dokonce o tři branky, když ke vzdálenější tyči z kraje vápna pálil Buyens, tentokrát se ale Mandanda po míči natáhnul a balon vytěsnil na roh.
     
    7
    Standard právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový moment a domácí Standard Lutych vede už o dvě branky! WILLIAM VAINQUER se do míče opřel z dobrých pětadvacetimetrů a svou střelou vymetl pravou šibenici Mandandovy branky.
     
    5
    Standard právě vstřelil branku!
    Míč si na pentaltový puntík postavil YONI BUYENS, který střelou do pravé části branky otvírá skóre zápasu.
     
    4
    Následuje penalta pro domácí!
     
    4
    M'Poku se z dálky odhodlal vystřelil, avšak Mandanda jeho pokus vyrazil jen před sebe, kde stál Batshuayi a chtěl dorážet. Ze zadu ho však seknul Delvedin Džinić, který je vyloučen.

    David Jahoda

    Góly: 5. Buyens (pen.), 7. Vainqueur, 32. Buzaglo, 38. Goreux, 40. Miličević (vla.), 65. Ezekiel - 60. Rossini

    Karty:   36. M'Poku (STA)   4. Džinić (CHL)


    Standard Liége: Kawashima – Van Damme (C), Ciman, Goreux, Kanu – Vainqueur, Buyens, Buzaglo - M'Poku, Batshuayi, Ezekiel.
    Sporting Charleroi: Mandanda – Džinić, N'Ganga, Martos, Satli – Kaya, Miličević, Bopp, Kudemor – Rossini (C), Badibanga.

    Rozhodca: Gumienny – Hermans, Leroy