Liége – Charleroi 6:1 (kon.)
koniec
Standard Liége
6:1 (5:0)
Sporting Charleroi
cz Piatok 07.12.2012, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická Jupiler Pro League
     
    65
    Standard právě vstřelil branku!
    Standard vede 6:1. Další okulahjodící akce v podání domácích. Dlouhý míč přes půlku hřiště adresoval Ciman na Van Damme, který elegantně z první našel IMOHA EZEKIELA, který dává hlavou na 6:1.
     
    60
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Sotva jsem chtěl napsat, že je Charleroi v ofenzívě absoltuně nemohoucí, hosté korigují stav zápasu na 1:5 z jejich pohledu. Po výborném centru Miličeviće se hlavou prosazuje hostující kapitán GIUSEPPE ROSSINI.
     
    40
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdová kanonáda! Z velkého tlaku vzešel už pátý domácí gól. Tentokrát se ale do listiny střelců zapisuje DANIJEL MILIŠEVIČ, který Ezekielovu střelu srazil do vlastní sítě.
     
    38
    Standard právě vstřelil branku!
    Koncert v podání Standardu! Domácí využívají rychlého kontru, když se míče chopil Buzaglo, proplul s ním až do vápna, viděl za sebou však naběhnušího REGINALA GOREUXE,který přízemní střelou dává už na 4:0!
     
    32
    Standard právě vstřelil branku!
    Náramně provedný přímák! MAOR BUZAGLO se technickou ranou do levého horního růžku hostující branky nádherně prosazuje a jen tak zůročuje jasnou dominanci svého týmu! 3:0.
     
    7
    Standard právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový moment a domácí Standard Lutych vede už o dvě branky! WILLIAM VAINQUER se do míče opřel z dobrých pětadvacetimetrů a svou střelou vymetl pravou šibenici Mandandovy branky.
     
    5
    Standard právě vstřelil branku!
    Míč si na pentaltový puntík postavil YONI BUYENS, který střelou do pravé části branky otvírá skóre zápasu.

    David Jahoda

    Góly: 5. Buyens (pen.), 7. Vainqueur, 32. Buzaglo, 38. Goreux, 40. Miličević (vla.), 65. Ezekiel - 60. Rossini

    Karty:   36. M'Poku (STA)   4. Džinić (CHL)


    Standard Liége: Kawashima – Van Damme (C), Ciman, Goreux, Kanu – Vainqueur, Buyens, Buzaglo - M'Poku, Batshuayi, Ezekiel.
    Sporting Charleroi: Mandanda – Džinić, N'Ganga, Martos, Satli – Kaya, Miličević, Bopp, Kudemor – Rossini (C), Badibanga.

    Rozhodca: Gumienny – Hermans, Leroy