Carolina – Boston 1:4 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:4 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 4:7 (kon.)
Ottawa – Florida 0:6 (kon.) | Washington – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 6:3 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – LA Kings 1:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Boston Bruins
cz Piatok 05.04.2024, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:49 Hampus LINDHOLM - 1:4
     
    57:49
    Boston právě vstřelil branku!
    Naděje Caroliny na zvrat pohasly. HAMPUS LINDHOLM vystřelil z vlastního pásma a vysokým obloukem poslal puk do prázdné brány soupeře. Bez asistence.
    35:12 Jake GUENTZEL - 1:3
     
    35:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Swayman po kontaktu s protihráčem skončil na ledě a snažil se alespoň vleže pokrýt brankovou čáru. JAKE GUENTZEL ale dokázal ze strany dostatečně přizvednout střelu a Swaymana přehodil. Asistence: Stefan Noesen, Brady Skjei.
    10:46 Danton HEINEN - 0:3
     
    10:46
    Boston právě vstřelil branku!
    Boston vsítil už svůj třetí gól! David Pastrňák se procpal v pravém kruhu ke středu a křižným pasem do levého kruhu našel DANTONA HEINENA, který okamžitě protečoval puk směrem na branku a prostřelil přesouvajícího se Andersena, jenž to k levé tyči nestihl. Asistence: David Pastrňák, Pavel Zacha.
    07:42 David PASTRŇÁK - 0:2
     
    07:42
    Boston právě vstřelil branku!
    DAVID PASTRŇÁK dostal na levé straně v ostrém úhlu až příliš mnoho prostoru. Bylo mu dovoleno, aby se přiblížil k brance, míchal pukem a následně i z ostrého úhlu zvedl střelu nad rameno Andersena. Puk šel pod horní tyč a brankář Caroliny byl proti takové přesnosti bezmocný. Asistence: Pavel Zacha, Danton Heinen.
    02:12 Brad MARCHAND - 0:1
     
    02:12
    Boston právě vstřelil branku!
    Geekie z vlastní modré čáry vyslal do úniku BRADA MARCHANDA, který v samostatném nájezdu vypálil z bekhendu do Andersena, načež ztratil rovnováhu, spadl a strčil do brankáře Caroliny bruslí. V tu chvíli se kotouč odrazil a propadl Andersenovi do sítě. Carolina proti gólu neprotestuje a Boston se ujímá vedení! Asistence: Morgan Geekie, Charlie Coyle.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 36. Guentzel (Noesen, Skjei) – 3. Marchand (Geekie, Coyle), 8. Pastrňák (Zacha, Heinen), 11. Heinen (Pastrňák, Zacha), 58. H. Lindholm


    Carolina Hurricanes: Andersen (Kočetkov) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, Orlov, Chatfield – Guentzel, S. Aho II (A), Jarvis – Martinook, Je. Kuzněcov, Nečas – Svečnikov, J. Staal (C), Teräväinen – Noesen, Drury, Fast.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – H. Lindholm, McAvoy (A), P. Wotherspoon, Carlo, Grzelcyk, Peeke – Marchand (C), Coyle, Geekie – Heinen, Zacha, Pastrňák (A) – DeBrusk, J. Boqvist, Frederic – J. van Riemsdyk, Beecher, Lauko.
    Tréner: Jim Montgomery

    Rozhodca: Rooney, Syvret – Daisy, MacPherson

    Diváci: 18853