Třinec – Kladno 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:4 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 5:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 3:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Rytíři Kladno
cz Utorok 28.11.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Pánik získal ve vlastním pásmu puk, postupoval v situace dva na dva s Voženílkem a v útočném pásmu šikovně motal hlavu hostujícím hráčům. Nakonec Jake Dotchin (KLA) mu padl pod nohy a je vyloučen. Přesně sekundu před koncem normální hrací doby tak začne Ocelářům přesilovka. Faulem je podrážení.
     
    46:06
    Marian Adámek (TRI) zahákoval v útočném pásmu Rytířů Antonína Melku a dává hostům přesilovou hru k dispozici. Pokud dobře počítám, jedná se o třetí přesilovku, která Kladenským začne hned po komerční pauze.
     
    43:01
    Za podrážení je už z hráčské lavice vytáhnut Jakub Klepiš (KLA).
     
    38:37
    Oceláři ještě budou hrát v závěru druhé třetiny přesilovku. Za vražení na hrazení je vyloučen Antonín Melka (KLA).
     
    35:38
    Přesilovka hostů končí o 32 sekund dřív. Za sekání je vyloučen i kladenský kapitán – Radek Smoleňák (KLA) už sedí na trestné lavici.
     
    34:10
    Dalším vyloučeným třineckým hráčem je Petr Vrána (TRI). Třinecký kapitán je vyloučen za sekání. Přesilová hra Kladna začne opět po komerční přestávce.
     
    26:19
    Po čase útočná aktivita hostů. Melka se probíjel útočným pásmem a byl faulován. Jako druhý třinecký hokejista míří za katr Viliam Čacho (TRI), který je vyloučen za hákování. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    23:51
    Čacho získal ve středním pásmu puk na Slováčkovi, obešel jej a postupoval na Bowa. Ze strany chtěl nahrát zpět na Doktora za sebou, ale byl faulován. Vyloučen je další hostující hráč, tentokrát Ondřej Slováček (KLA) za podrážení.
     
    20:37
    První třinecká formace byla zpět v pásmu velice rychle a při manévru kolem kladenské branky byl podražen Pánik. Fauloval jej Eduards Tralmaks (KLA). Střelec obou kladenských branek je vyloučen za podrážení.
     
    15:16
    Přesilovku si v první třetině zahraje také Kladno. Adam Smith (TRI) je prvním vyloučeným hráčem, když fauloval po pravém hrazení postupujícího Ticháčka. Jeho přestupkem je nedovolené bránění.
     
    05:28
    Oceláři teď hráli krátkou výhodu, když Antonín Melka (KLA) se provinil držením hole. V této krátké pasáži nahrál Voženílek na osu Pánikovi, ale jeho střela od modré byla sražena nad.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 10. Pánik (Marinčin), 21. Pánik (Nestrašil, J. Jeřábek), 45. Voženílek (Nestrašil, J. Jeřábek), 62. Voženílek (Nestrašil) – 4. Tralmaks (Kusý), 17. Tralmaks (Klepiš, Smoleňák), 50. Ticháček (Tralmaks, Martenet)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Polášek, Nedomlel – Voženílek, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Sikora, Nestrašil (A) – Hrehorčák, Holinka, M. Roman – Doktor, Čacho, Dravecký (A).
    Tréner: Zdeněk Moták

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Dotchin (A), Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček – M. Procházka, Klepiš, Tralmaks – Sideroff, Pytlík, Kusý – Frolík, Melka, Jarůšek – Strnad (A), Babka, Smoleňák (C) – Bláha.
    Tréner: Otakar Vejvoda

    Rozhodca: J. Ondráček, Vrba – Hlavatý, Rožánek

    Diváci: 3 939