Zlín – Kolín 5:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 2:4 (kon.) | Znojmo – Frýdek-M. 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Litoměřice 4:3 (3:1 po s.n.) | Přerov – Vsetín 1:3 (kon.) | Pardubice B – Slavia 0:2 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:4 (0:0, 2:3, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Streda 27.09.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance Liga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:08 Petr HAŠEK - 2:4
     
    50:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že Dukla zapíše první porážku bez bodu v probíhající sezoně. Nastal jev, který není často k vidění – Tomáš Čachotský na pravém kruhu ztratil puk, čehož využil PETR HAŠEK. Kotouče se jednoduše zmocnil a z předbrankového prostoru rychle poslal puk pod horní tyčku. A nutno říct, že celkem nechytatelně. Bez asistence.
    29:39 Petr ŠIDLÍK - 2:3
     
    29:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Skóre se přelévá z jedné strany na druhou a nyní jsou na koni opět Prostějovští. Jakub Illéš zapisuje dnes již třetí asistenci. Poslal kotouč na modrou pro PETRA ŠIDLÍKA a odchovanec jihlavského hokeje ukázal, že je produktivním obráncem. Opřel se do kotouče a ten skončil až v síti. Asistence: Jakub Illéš.
    27:16 Tomáš HANOUSEK - 2:2
     
    27:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Příchod TOMÁŠE HANOUSKA se Prostějovu opravdu vyplácí. Obránce, který do kádru Jestřábů přišel z B-týmu Pradubic, dostal ideální pas od Illéše prakticky mezi kruhy, kam si sjel. Jeho rána z první po ledě prošla přesně k levé tyčce branky. V pěti zápasech má Hanousek již osm bodů (4+4). Asistence: Jakub Illéš, Marek Račuk.
    24:34 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:1
     
    24:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na světě je třetí vstřelená branka v rychlém časovém sledu. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ ukázal své výborné bruslařské umění. Útočník Dukly přebral na vrcholu pravého kruhu pas od Anděla a dostal se do předbrankového prostoru, Štipčák mu nebyl schopen uzmout puk, protihráč Venkrbec prakticky jen stínoval a hrající ikona Dukly po ledě zakončila přesně. Jde o první gól "Čagyho" v sezoně a celkově jeho 272. branka v červenožlutém. Nadále tak posouvá post nejlepšího novodobého střelce klubu v historii. Asistence: Lukáš Anděl.
    22:47 Tobiáš HANDL - 1:1
     
    22:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celou první třetinu se čekalo na gól marně, nyní přichází dvě branky v rozmezí dvou a čtvrt minuty. TOBIÁŠ HANDL si našel puk v rohu za brankou, povyjel si na pravý kruh, opřel se do kotouče a proti jeho pokusu už byl Štipčák bezmocný. Bez asistence.
    20:31 Jakub ILLÉŠ - 0:1
     
    20:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se hned po buly dostali do útočného pásma a střílí úvodní branku zápasu. JAKUB ILLÉŠ dává proti svému bývalému týmu gól, když lehkou tečí z kruhů zakončil kombinaci přihrávajícího Račuka a Hanouska. Právě druhý uvedený má už sedmý bod v dosavadní sezoně. Prostějov tak dává v pátém utkání pátý přesilovkový gól. Asistence: Marek Račuk, Tomáš Hanousek.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 23. Handl, 25. Čachotský (Anděl) – 21. Illéš (Račuk, Hanousek), 28. Hanousek (Illéš, Račuk), 30. Šidlík (Illéš), 51. Hašek


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – D. Kolář (A), Bilčík, Kočí, Ozols, Chvátal, L. Mareš, Dundáček – Šik, Anděl, Čachotský (C) – Cachnín, Štefančík, T. Havránek – Berger, Handl, Meluzin – V. Brož, Pořízek, Jelínek.
    Tréner: Viktor Ujčík

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Šidlík, Hanousek, Krejčí, Poledna, Forman, Pěnčík, Kloz – Hašek, Ostřížek, V. Burian (A) – Z. Doležal, Račuk, Illéš – Fronk, Venkrbec (C), Jiránek (A) – Maruna, Antoníček.
    Tréner: Martin Štrba

    Rozhodca: Radek Wagner, Daniel Jechoutek – Milan Jindra, Jakub Teršíp

    Diváci: 515