Třinec – Liberec 4:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 21.09.2023, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí brání závěr ukázkově, vidíme řadu bloků a výborné čištění prostoru před Mazancem. Po dalším takovém náznaku závaru před Mazancem se dostal puk v obranné třetině k RICHARDU PÁNIKOVI, který se z podobné pozice jako před chvíli už do prázdné klece nemýlil. Asistence: Jakub Jeřábek, Daniel Kurovský. Stav utkání 4:1.
     
    56:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům se ale po buly v útočném pásmu nepodařilo dostat na puk a chvíli zůstal zatavený u mantinelu. Nakonec s kotoučem na holi do hřiště vyjeli domácí, puk dostal ve středním pásmu MARKO DAŇO a zhruba přesně ze středového puntíku trefil prázdnou branku. Asistence: Daniel Voženílek. Stav utkání 3:1.
     
    27:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygrům se tato přesilovka podařila výborně. Hned po vyhraném buly se dostali na puk a domácí jim ho nedokázali vzít. Puk nakonec končí v síti poté, co dostal na modrou nabito IAN McCOSHEN. Asistence: Kelly Klíma. Stav utkání 2:1.
     
    18:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté z nadějné situace neskórovali, a tak se prosadili domácí hráči. MARKO DAŇO sjížděl z levé strany ke Králově brankovišti, kam poslal přesný pas Martin Růžička. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 2:0.
     
    09:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Někdy ale k brance stačí málo, třeba jedna akce. Roman ve středním pásmu vybojoval puk na Hudáčka, byť měl zablokovanou hůl. Hudáček zatáhl hru do útočné třetiny a nacentroval do brankoviště, odkud se nadvakrát prosadil PETR VRÁNA. Asistence: Libor Hudáček, Miloš Roman. Stav utkání 1:0.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 10. Vrána (Hudáček, M. Roman), 19. Daňo (M. Růžička), 57. Daňo (Voženílek), 60. Pánik (J. Jeřábek, Kurovský) – 28. McCoshen (Klíma)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Polášek – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Hudáček, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, M. Roman, Walega – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Tréner: Zdeněk Moták

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – Ivan, McCoshen, Melancon, Aubrecht, Kolmann, Derner – Klíma, Bulíř (A), Birner (C) – Faško-Rudáš, Filippi (A), Pérez – Flynn, Vlach, Rychlovský – Gajda, Šír, Mucha.
    Tréner: Filip Pešán

    Rozhodca: Hribik, Obadal – Lederer, Blažek

    Diváci: 3 312