Třinec – Liberec 4:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 21.09.2023, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:54
    Horká situace před třineckou brankou vyrezultovala v další faul na domácí straně. Pykat teď bude kapitán Petr Vrána (TRI), který je vykázán za hrubost. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    42:55
    Šír se tlačil dopředu, ale byl odzbrojen Kamilem Wałęgou. Po tom následně ve středním pásmu sáhl Tomáš Filippi (LIB) a je dalším vyloučeným hráčem. Prohřeškem je podrážení.
     
    39:35
    Liberecký Oscar Flynn (LIB) je vyloučen za napadení na dvě minuty. Bude se hrát 14 sekund ve čtyřech na obou stranách a pak začne přesilovka domácích.
     
    37:48
    A dospěli k závěru, že Richard Nedomlel (TRI) vystřelil puk z obranné zóny přímo do hlediště. Domácí tak budou hrát oslabení.
     
    36:28
    Je to tak. Současně jsou vyloučeni hráči na obou stranách. Na domácí straně už sedí Marko Daňo (TRI) a za hosty si odpočine Jan Šír (LIB). Oba hráči vyfasovali menší trest za hrubost, hrajeme v pěti na obou stranách a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    33:48
    Dalším vyloučeným tedy Kamil Wałęga (TRI). Vyloučen za podrážení.
     
    30:01
    David Aubrecht (LIB) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    27:13
    Faško-Rudáš se snažil po levé straně projet kolem Adama Poláška (TRI), ale ten ho přišpendlil na mantinel. Rozhodčí to vyhodnotil jako faul a hosté mají k dispozici početní převahu.
     
    21:07
    Ale ta záhy taky končí. Daniel Voženílek (TRI) podržel v útočném pásmu za třineckou brankou Kolmanna a nyní budeme hrát opět čtyři na čtyři (36 sekund).
     
    19:45
    Hosté dostanou za domácí úkol naučit se správně střídat. Podruhé v úvodní třetině je potrestaná hráčská lavice Liberce za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest opět odpyká Jaromír Pérez (LIB).
     
    18:45
    Hosté budou mít do pauzy ještě šanci s dosavadním nepříznivým průběhem něco udělat. Za nedovelené bránění je vyloučen Jakub Jeřábek (TRI).
     
    14:17
    Druhá přesilovka domácích. Liberec hrál v šesti. Trest odpyká Jaromír Pérez (LIB).
     
    07:46
    Dravecký udělal ve středním pásmu kličku Jaroslavu Vlachovi (LIB), který po něm sáhl a fauloval jej. Hostující hráč je vykázán za podrážení a domácí budou mít první přesilovku v zápase.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 10. Vrána (Hudáček, M. Roman), 19. Daňo (M. Růžička), 57. Daňo (Voženílek), 60. Pánik (J. Jeřábek, Kurovský) – 28. McCoshen (Klíma)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Polášek – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Hudáček, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, M. Roman, Walega – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Tréner: Zdeněk Moták

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – Ivan, McCoshen, Melancon, Aubrecht, Kolmann, Derner – Klíma, Bulíř (A), Birner (C) – Faško-Rudáš, Filippi (A), Pérez – Flynn, Vlach, Rychlovský – Gajda, Šír, Mucha.
    Tréner: Filip Pešán

    Rozhodca: Hribik, Obadal – Lederer, Blažek

    Diváci: 3 312