Pelicans Lahti – Třinec 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice sk 5:2 (kon.) | Mníchov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
koniec
Färjestad
8:0 (4:0, 0:0, 4:0)
Aalborg Pirates
cz Nedeľa 10.09.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:50 LAWNER - 8:0
     
    54:50
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí hokejisté si zápas užívají plnými doušky a střílí jeden gól za druhým. OSCAR LAWNER nastavil svou čepel a usměrnil střílenou přihrávku Ejdsella přímo do horní části branky. Asistence: Victor Ejdsell, Magnus Nygren.
    48:46 LAWNER - 7:0
     
    48:46
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí stále nemají dost a přidávají sedmý vstřelený gól v tomto utkání! Ejdsell přesnou přihrávkou podél brankoviště našel hokejku OSCARA LAWNERA a druhý jmenovaný bez větších obtíží uklidil touš do sítě. Asistence: Victor Ejdsell, Carl Dahlström.
    48:13 KELLMAN - 6:0
     
    48:13
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí tým to ale mrzet příliš nemusí, jelikož krátce nato hosté udělali další chybu v obranném pásmu. JOEL KELLMAN překonal Adamsena svou střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Henrik Björklund.
    44:11 TOMÁŠEK - 5:0
     
    44:11
    Färjestad právě vstřelil branku! A máme tu pátou branku domácích! DAVID TOMÁŠEK si vyměnil kotouč se svými spoluhráči a posléze svou střelou švihem z kruhu nedal Adamsenovi šanci zasáhnout. Färjestad dál kráčí za vítězstvím. Asistence: Carl Dahlström, August Tornberg.
    16:51 LINDQVIST - 4:0
     
    16:51
    Färjestad právě vstřelil branku! Hosté propadli na útočné modré čáře a domácí hokejisté ujeli do přečíslení dvou proti jednomu. MICHAEL LINDQVIST obdržel přesnou přihrávku od Nygårda a první jmenovaný svou střelou do horní části branky nedal Adamsenovi šanci zasáhnout. Asistence: Joakim Nygård, Jonathan Andersson.
    08:44 WESTFÄLT - 3:0
     
    08:44
    Färjestad právě vstřelil branku! Nejsme ani v polovině první třetiny a domácí hokejisté utíkají svému soupeři do tříbrankového trháku. MARCUS WESTFÄLT si počínal v útočném pásmu nejlépe a prostřelil z blízkosti bezmocného Adamsena. Asistence: Lucas Forsell, Patrik Lundh.
    05:08 TOMÁŠEK - 2:0
     
    05:08
    Färjestad právě vstřelil branku! Další gól! A pozor, vypadá to na českého útočníka DAVIDA TOMÁŠKA, který si počkal na přihrávku od svého spoluhráče a posléze svou střelou z oblíbeného místa prostřelil Adamsena na vzdálenější tyčku. Asistence: Magnus Nygren.
    04:17 BJÖRKLUND - 1:0
     
    04:17
    Färjestad právě vstřelil branku! Netrvalo to dlouho a máme tu úvodní branku celého utkání. HENRIK BJÖRKLUND stál v útočném pásmu na správném místě a domácí útočník svou pohotovou dorážkou posílá Färjestad do vedení. Asistence: August Tornberg, Marcus Nilsson.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 5. Björklund (Tornberg, Nilsson), 6. Tomášek (Nygren), 9. Westfält (Forsell, Lundh), 17. Lindqvist (Nygård, Andersson), 45. Tomášek (Dahlström, Tornberg), 49. Kellman (Björklund), 49. Lawner (Ejdsell, Dahlström), 55. Lawner (Ejdsell, Nygren)


    Färjestad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Nygren, Göransson, Groleau, W. Johansson, Tornberg – Nilsson, L. Johansson, Björklund – Ejdsell, Kellman, Lawner – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Lundh, Westfält, Forsell.
    Tréner: Tomas Mitell

    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Dietz-Larsen – Ladehoff, Morin, Spelling – Boesen, Anker, Rasmussen.
    Tréner: Garth Murray

    Rozhodca: Linde, Nord – Strömberg, Jonsson

    Diváci: 1 619