Pelicans Lahti – Třinec 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice sk 5:2 (kon.) | Mníchov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
koniec
Färjestad
8:0 (4:0, 0:0, 4:0)
Aalborg Pirates
cz Nedeľa 10.09.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Aalborg bude dohrávat utkání v přesilové hře. Na trestnou lavici totiž usedl útočník Lucas Forsell (FAR), který vyfasoval od rozhodčích "dvojku" za krosček.
     
    55:25
    Že by poslední šance pro Aalborg? Hosté mohou zaznamenat v utkání alespoň čestný úspěch, jelikož na trestnou lavici zavítal Michael Lindqvist (FAR) za podrážení.
     
    47:37
    Sudí viděli nedovolený zákrok a chystají vylučovat. Jonathan Andersson (FAR) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby.
     
    28:13
    Tomášek zůstal se svou útočnou letkou na ledové ploše, ale sudí přerušuje hru. Bude se vylučovat, konkrétně z řad domácích. August Tornberg (FAR) vyfasoval trest za nedovolené bránění.
     
    22:04
    Na trestnou lavici posléze ještě zavítal domácí Joakim Nygård (FAR) a za hosty obránce Lasse Bo Knudsen (AAL). Pokračujeme v pěti na obou stranách.
     
    05:17
    Nyní však budou mít hosté luxusní příležitost na snížení. Jeden z domácích hráčů se provinil hákováním a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    01:00
    Máme tu první vyloučení zápasu. Jeppe Jul Korsgaard (AAL) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování a stráví následující okamžiky na lavici hanby.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 5. Björklund (Tornberg, Nilsson), 6. Tomášek (Nygren), 9. Westfält (Forsell, Lundh), 17. Lindqvist (Nygård, Andersson), 45. Tomášek (Dahlström, Tornberg), 49. Kellman (Björklund), 49. Lawner (Ejdsell, Dahlström), 55. Lawner (Ejdsell, Nygren)


    Färjestad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Nygren, Göransson, Groleau, W. Johansson, Tornberg – Nilsson, L. Johansson, Björklund – Ejdsell, Kellman, Lawner – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Lundh, Westfält, Forsell.
    Tréner: Tomas Mitell

    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Dietz-Larsen – Ladehoff, Morin, Spelling – Boesen, Anker, Rasmussen.
    Tréner: Garth Murray

    Rozhodca: Linde, Nord – Strömberg, Jonsson

    Diváci: 1 619