„Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová Vítězka: Dostálová (kon.) | Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“ Vítěz: Kluk s kamením (kon.)
K1: Dvě na dvě Vítězky: Úradníčková a Petrová (kon.) | Filip Grznár - Filip Roubíček Vítěz: Roubíček (kon.)
Jakub „Freescoot“ Smrek - Nathan Christián Dzaba Vítěz: Dzaba (kon.) | „Fayne“ Loner - Tadeáš Veselý Vítěz: Loner (kon.)
Tomáš Chlup - Kryštof Novák Vítěz: Novák (kon.) | Jaroslav „Kotlár Security“ - „Huhu“ Procházka Vítěz: Kotlár (kon.)
koniec udalosti
Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“

Vítěz: Kluk s kamením

Sobota 11.03.2023, 20:30 • O2 universum, Praha • Clash of the Stars
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:30.
     
    Naprostá novinka na české scéně bojových sportů a formát známý spíš z amerického profesionálního wrestlingu. Deatchmatch ve váze do 77 kilogramů postaví proti sobě tři mladíky, kteří spolu nemají zrovna ty nejlepší vztahy. Matouš Kaluba už s Jiřím „MaxGreenem“ Janouchem zápasil na minulém turnaji, kde ho kopem na tělo v prvním kole porazil. Ondřej Untermüller známý jako „Kluk s kamením“ byl zase nedávno Kalubovým partnerem a jejich rozkol neproběhl v dobrém. Pro tento specifický souboj nebude důležité jen, kdo je tím nejlepším, ale zda nedojde k vytvoření nějaké aliance dvou proti tomu třetímu, což se vzhledem k lichému počtu aktérů nabízí. Na úvodní tiskové konferenci to vypadalo, že tím třetím vzadu zůstane MaxGreen, ale nyní se situace dost zamotala. Kdo se tedy stane vítězem historicky prvního Deathmatche, nebo chcete-li, eliminačního zápasu?
     
    Ondřej „Kluk s kamením“ Untermüller

    Známá postavička z pořadu Ano, Šéfe už se v Clash of the Stars objevila. Po pár desítkách sekund Ondřeje doslova přejel „Rošťák“ Svobík. Kluk s kamením tehdy nepůsobil zrovna jako někdo, kdo se alespoň snaží věnovat bojovým sportům. Byl pomalý, nepřesný a bez agrese. Uvidíme, co se přučil. Na rozhovoru B4THECLASH oba své soupeře napadl květinou a odstartoval tak poměrně divokou slovní přestřelku.
    Ondřej stále těží ze své epizodní role v kulinářském pořadu, kdy ještě jako malý kluk lehce vykolejil Zdeňka Pohlreicha a snaží se svou tvář i jméno prezentovat ve světě šoubyznysu doslova za každou cenu. Proslaven už je taktéž selfie fotkami s prakticky každou známou osobností, kterou střetne.
     
    Jiří „MaxGreen“ Janouch

    Sluchově postižený mladík je z tří aktérů Deathmatche rozhodně tím, kdo na sobě nejvíc dře a pravidelně dochází na tréninky. V prvním duelu mu to ale k ničemu nebylo a bude si chtít napravit svou reputaci. Jejich vzájemný zápas se ale dostal do světa a sdílel ho také legendární Rampage Jackson s označením nejhoršího zápasu v historii MMA.
    Sám sebe označuje, za „prvního neslyšícího YouTubera, Tiktokera a Streamera, který chce vytvořit respekt k handicapovaným“. Tvoří videa, kde ostatní učí znakovou řeč. Je největším outsiderem Deathmatche.
     
    Matouš Kaluba

    Cholerický bývalý učitel německého jazyka z Berounska se ve své krátké historii na očích veřejnosti proslavil svými vystoupeními plnými emocí, divokých historek a vtipných útoků nejen na oponenty. Kaluba v prvním duelu pod křídly Clash od the Stars poměrně jednoduše zdolal MaxGreena, když mu uštědřil kop na tělo, po kterém soupeř duel vzdal. Matouš si dlouhými končetinami pohodlně držel distanc, vysílal facky nebo také údery z bekhendu a chvílemi připomínal Natea Diaze či Conora McGregora.
    Kaluba byl na předzápasových setkáních před kamerami velmi prudký a slovně napadal MaxGreena, Kluka s kamením, ale hlavně Míšu Dostálovou, se kterou si vjeli do vlasů a došlo i k fyzickému střetu, kdy během B4THECLASH Kaluba přišel o brýle a vyhrožoval Dostálové trestním oznámením.
     
    Kluk s kamením přichází společně se dvěma čerty diváci mezitím hanlivě skandují na adresu nastupujícího zápasníka. Ten si pro tento zápas obarvil vlasy na modrou barvu.
     
    Jako druhý přichází za aplausu publika Max Green. Ten má své vlasy v růžové barvě a stejně tak také brýle. Přesně ve stylu Davida Kozmy.
     
    Kluk s kamením navážil pro tento duel 81,3 kilogramu. Max Green byl nejlehčí s 64,1 kg. Kaluba o něco těžší než Max Green, konkrétně 65,6 kilogramu.
     
    Dva své soupeře v kleci brzy doplní Matouš Kaluba. Ten si pomalým krokem nástup velmi užívá a zpívá.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    00:11
    Všichni tři jen čekají, co se bude dít!
     
    00:27
    Max Green stáhl na zem Kalubu a pomáhá mu tam Kluk s kamením.
     
    00:53
    To je neuvěřitelná situace. Max Green s Kalubou jsou do sebe zaklesnuti a navzájem se bijí. Nad nimi je Kluk s kamením.
     
    01:23
    Matouš Kaluba je eliminován po úderech soupeřů!
     
    01:26
    Matouš je vyveden rozhodčími z klece a máme tu finále!
     
    01:45
    Hra na vyčkávanou. Oba krouží kolem středu a jsou daleko od sebe.
     
    01:58
    Kluk s kamením vzal takedownem na zem Maxe Greena.
     
    02:26
    Max Green je v těžké situaci zabalen a zasypáván údery z horní pozice.
     
    02:50
    Kluk s kamením soupeři zaklekl ruku a posílá hodně úderů, které však nejsou nijak důrazné.
     
    03:00
    Konec 1. kola.
     
    První kolo si na svou stranu připíše Kluk s kamením. Uvidíme, co přinese druhé kolo. Trenér Maxe Greena svému svěřenci udílí intenzivně pokyny.
     
    00:00
    Začátek 2. kola.
     
    00:16
    Druhé kolo začíná opatrně. Bojovníci stále poskakují daleko od sebe.
     
    00:41
    Max Green je znovu stažen k zemi. Kluk s kamením se snaží pracovat a nasadit techniku, což se mu nedaří.
     
    01:17
    Ondřej je v plném mountu a bije soupeře. Ten se snaží mostovat, ale nedaří se.
     
    01:20
    Rozhodčí po dalších úderech Kluka s kamením ukončuje duel!
     
    01:20
    Konec zápasu.
     
    Největší favorit Deathmatche si připisuje vítězství! Ondřej „Kluk s kamením“ Untermüller v polovině druhého kola na zemi dával Maxu Greenovi úder za úderem a rozhodčí už řekl dost! Už v prvním kole byl eliminován Matouš Kaluba.

    Kluk s kamením po zápase poděkoval Maxu Greenovi za účast v koalici proti Kalubovi. Max Green ve své děkovné řeči zároveň vyzval Kolesa, tedy účastníka polštářové bitvy z druhého turnaje. (20:38:02)

    Dávid Švec