„Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová Vítězka: Dostálová (kon.) | Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“ Vítěz: Kluk s kamením (kon.)
K1: Dvě na dvě Vítězky: Úradníčková a Petrová (kon.) | Filip Grznár - Filip Roubíček Vítěz: Roubíček (kon.)
Jakub „Freescoot“ Smrek - Nathan Christián Dzaba Vítěz: Dzaba (kon.) | „Fayne“ Loner - Tadeáš Veselý Vítěz: Loner (kon.)
Tomáš Chlup - Kryštof Novák Vítěz: Novák (kon.) | Jaroslav „Kotlár Security“ - „Huhu“ Procházka Vítěz: Kotlár (kon.)
koniec udalosti
Tomáš Chlup - Kryštof Novák

Vítěz: Novák

Sobota 11.03.2023, 22:25 • O2 universum, Praha • Clash of the Stars
     
    Tomáš Chlup s rozhodnutím není vůbec spokojen a je toho názoru, že byl schopen pokračovat. Také Kryštof Novák říká, že rozhodčí mohl nechat běžet zápas delší dobu, ale trvalo by to podle něj jen o pár sekund déle.
    Novák Chlupa přejel a připisuje si vítězství sledovaného zápasu na svou stranu. (22:29:54)
     
    Vítěz: Kryštof Novák (TKO – údery, 1. kolo).
     
    01:21
    Konec zápasu.
     
    01:21
    A je konec! Novák zasypával pěstmi Chlupa nalepeného na pletivo a po přibližně 15 úderech rozhodčí duel ukončil!
     
    01:14
    Tvrdá série úderů od Nováka!
     
    00:57
    Novák je proti Chlupovi obrovský. Bojuje z nepříjemného leváckého postoje a zamířil koleno do Chlupovy hlavy! Ten to ale vydržel.
     
    00:22
    Kryštof zahajuje tvrdými kopy, ale poté zaváhal a inkasoval. Objevil se na chvíli na zemi. Z nepříjemné situace však rychle unikl.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Nejsledovanější Čech na Instagramu je tu už také. Tomáš Chlup nastupuje v pozici velkého outsidera.
     
    Vítěz reality show Love Island Kryštof Novák prochází uličkou ke kleci. Na včerejším mediálním tréninku vypadal skvěle, tak uvidíme, jak to přenese do dnešního zápasu.
     
    Tomáš Chlup

    Milovník sportu a cestování je další známou osobností, která se vrhne do boje v kleci. Je tomu nedávno, co Tomáš Chlup překonal v počtu sledujících na Instagramu do té doby nejsledovanějšího Čecha Leoše Mareše. Tomášův život nabízí zajímavý příběh přes „pařmenský“ život, fitnessáka, zapáleného běžce, co odjel do Keni, přes pracanta v USA během studia VŠ, pornoherce až po influencera, rodiče a úspěšného podnikatele.
    Crossfiťáku Tomášovi dosavadní velmi aktivní život nestačil a vzal si nejen MMA výzvu, ale v dubnu se také ve „fackované“ utká s o několik desítek kilogramů těžším soupeřem, kterým bude Tomáš Charvát, další účastník tohoto turnaje COTS. Co do přípravy také nelenil a trénoval též v Bali, kde trávil několikatýdenní dovolenou.
     
    Kryštof Novák

    Sedmadvacetiletý fitness a fotbalový trenér z Rumburku už zkoušel prorazit v soutěži Muž roku, kde však neuspěl. Slávu mu ale přinesla loňská řada Love Island, kterou opanoval. Kryštof se netají, že je velkým fanouškem bojových sportů a velmi intenzivně se připravoval v X Gym Praha. Vzhledem k výškové převaze a zaměření X Gymu se dá předpokládat Kryštofova snaha držet duel v postoji.
     
    Čech s nejvíce sledujícími na Instagramu proti vítězovi poslední řady reality show Love Island. I takto se dá nazvat souboj Tomáše Chlupa s Kryštofem Novákem. Zápas se odehraje na třikrát tři minuty dle pravidel MMA ve střední váze do 84 kilogramů. Mezi touto dvojicí není žádná vyhrocená atmosféra jako u jiných. Výrazným favoritem je Novák.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:25.

    Dávid Švec