„Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová Vítězka: Dostálová (kon.) | Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“ Vítěz: Kluk s kamením (kon.)
K1: Dvě na dvě Vítězky: Úradníčková a Petrová (kon.) | Filip Grznár - Filip Roubíček Vítěz: Roubíček (kon.)
Jakub „Freescoot“ Smrek - Nathan Christián Dzaba Vítěz: Dzaba (kon.) | „Fayne“ Loner - Tadeáš Veselý Vítěz: Loner (kon.)
Tomáš Chlup - Kryštof Novák Vítěz: Novák (kon.) | Jaroslav „Kotlár Security“ - „Huhu“ Procházka Vítěz: Kotlár (kon.)
koniec udalosti
Miroslav „Fayne“ Loner - Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý

Vítěz: Loner

Sobota 11.03.2023, 22:15 • O2 universum, Praha • Clash of the Stars
     
    Ostrý start Veselý nedokázal využít ve svůj prospěch a postupně mu výrazně ubývaly síly, čehož dokázal Fayne využít a přebral iniciativu v boji. Dokázal Tadeáše dobře trefit, ukončit a připsat si vysněnou výhru. (22:19:24)
     
    Vítěz: Miroslav „Fayne“ Loner (TKO – údery, 1. kolo).
     
    02:01
    Konec zápasu.
     
    02:01
    Veselý byl údery zahnán k pletivu a inkasoval tvrdé údery! Na Veselém šlo znát, že mu to vůbec nechutná a moc se mu nechce pokračovat! Rozhodčí jeho přání vyslyšel a ukončuje tento duel ve prospěch Fayneho!
     
    01:50
    Tadeáš naprosto minul a proběhl o kus za Fayneho. Ten toho ale nevyužil a rozhozeného soupeře netrefil.
     
    01:15
    Veselý má v zadní ruce sílu. Ta však bude rychle ubývat. Vidíme hodně nepřesností.
     
    00:46
    Low kick od Tadeáše a dobrá zadní z kontru od Fayneho.
     
    00:25
    Tadeáš tentokrát nevystartoval kraulem. Trefuje ale přesně. Fayne to ustál.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Veselý bude i napotřetí zápasit jako jediný muž v triku.
     
    Zcela opačné reakce se dočkal jeho soupeř Miroslav Loner. Je naprosto jasné, za kým dnes O2 universum stojí.
     
    Takhle negativní reakce publika na nástup zápasníka v organizaci ještě nebyla! Celá aréna bučí a Veselý dostává od fanoušků zabrat.
     
    Miroslav „Fayne“ Loner

    „Fayne“ se připravuje v gymu MMA Liberec, kde polyká tréninkové dávky, aby napravil svůj výkon z druhého galavečera. Tehdy na Královce podlehl po třech kolech „Senseiovi“, i když byl velkým favoritem. YouTuber natáčející pranky, sociální experimenty a různé výzvy má na svém kanále přes 330 tisíc odběratelů. Na Instagramu poté dalších 158 tisíc sledujících.
    Loner bude určitě tím pohyblivějším z obou bojovníků a problém by mohl nastat snad jen v tom případě, že by se dostal na zem pod Veselého.
     
    Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý

    Čtvrtý turnaj a už třetí zápas dělá s Veselého společně s „Psycho Michalem“ a Filipem Roubíčkem druhého nejaktivnějšího muže v organizaci hned za Filipem Grznárem, který se objevil na všech akcích. V prvním duelu byl deklasován během prvního kola Lukášem Tůmou. Druhé představení už zvládl lépe a ve druhém kole ukončil „Snejkse“.
    Na konci listopadu zaujal aférou, kdy byl údajně ovlivněn látkou zvanou xanax a se zlomeným nosem skončil připoután na nemocničním lůžku v Hořovicích. Dle jeho slov stihl zbít čtyři policisty. Pokud se jedná o fakt, tak by jeho soupeř „Fayne“ neměl mít sebemenší šanci.
     
    Jedním z nejvyhrocenějších duelů je rozhodně zápas v těžké váze mezi Miroslavem Lonerem a Tadeášem Veselý. „Gangstaboy“ měl zatím problém s oběma soupeři, které v COTS potkal. Ať to byl Lukáš Tůma nebo „Pomalu Snejksiׅ“, tak každé setkání provázely velké emoce a fyzické útoky. Loner zvaný „Fayne“ bere tento souboj velmi osobně kvůli urážkám ze strany Veselého ještě před samotným oznámením zápasu. Vzájemná nenávist vyvrcholila na rozhovoru B4THECLASH, kde Veselý zbaběle zaútočil pepřovým sprejem. Veselý se snaží navenek působit hrdinsky, když mu nehrozí nebezpečí, ale z natočené konfrontace před zmíněným rozhovorem nebo z prvního zápasu s Tůmou, můžeme lehce usoudit, že to s tím hrdinstvím nebude až zase takové. Póza „gangstaboye“ se mu však drží a uvidíme, jak si poradí se soupeřem, který nebude o 30 kilogramů lehčí jako v případě „Snejkse“. „Fayne“ je největším favoritem celé karty.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:15.

    Dávid Švec