„Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová Vítězka: Dostálová (kon.) | Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“ Vítěz: Kluk s kamením (kon.)
K1: Dvě na dvě Vítězky: Úradníčková a Petrová (kon.) | Filip Grznár - Filip Roubíček Vítěz: Roubíček (kon.)
Jakub „Freescoot“ Smrek - Nathan Christián Dzaba Vítěz: Dzaba (kon.) | „Fayne“ Loner - Tadeáš Veselý Vítěz: Loner (kon.)
Tomáš Chlup - Kryštof Novák Vítěz: Novák (kon.) | Jaroslav „Kotlár Security“ - „Huhu“ Procházka Vítěz: Kotlár (kon.)
koniec udalosti
Michaela „Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová

Vítězka: Dostálová

Sobota 11.03.2023, 20:15 • O2 universum, Praha • Clash of the Stars
     
    Tak toto byla rychlovka! Dostálová ukázala své zkušenosti a po několika vteřinách vzala svou o 30 kilo těžší soupeřku na zem. Tam rychle zaujala vítěznou pozici, zásobovala Adamusovou údery a rozhodčí Bronder duel po 40 vteřinách ukončil. (20:20:59)
     
    Vítězka: Michaela „Miss Problem“ Dostálová (TKO – 1. kolo).
     
    00:40
    Konec zápasu.
     
    00:40
    Rozhodčí Bronder ukončuje duel! Dostálová z horní pozice bušila do Anety, která se sice ještě bránila, ale rozhodčí byl názoru, že už to stačilo!
     
    00:33
    Dostálová přechází do plného mountu a bije soupeřku.
     
    00:12
    Michaela zápasí z leváckého postoje a hned přenáší duel na zem.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Hlasatel Doki už fanouškům představil také Dostálovou a první ženský zápas brzy začne.
     
    A právě kulturistka Aneta už přichází ke kleci. Dnes může jen překvapit, ale vypadá velmi natěšeně.
     
    Aneta Adamusová měla na váze 91,2 kilogramu. Dostálová pouze 60,6 kg.
     
    Michaela „Miss Problem“ Dostálová

    Stavební inženýrka je ve světě bojových sportů známá hlavně fantastickým BJJ a svou účastí v OKTAGON Výzvě. Širší veřejnost může obdivovat její profil na platformě OnlyFans.
    Několikanásobná mistryně ČR v BJJ, Judu a Sambu dosahovala úspěchů a medailí také na mezinárodní scéně. Je například mistryní Evropy v BJJ a kromě Evropy má medaile z BJJ, Samba či MMA z destinací jako je Dubaj, Abú Zábí nebo Las Vegas.
    Svou přezdívku „Miss Problem“ získala od Ondřeje Novotného díky dle jeho pohledu problematickému chování a jednání Dostálové. Kromě účasti v OKTAGON Výzvě, kde došla do semifinále, má v MMA na svém kontě jeden zápas, ve kterém nasadila v prvním kole úspěšný armbar Lucii Krajčovič.
     
    Aneta Adamusová

    Úspěšná kulturistka ztvárňuje v této dvojici roli Goliáše, tedy symbol velikosti. Adamusová neměla před oznámením zápasu s bojovými sporty prakticky žádné zkušenosti. Dle jejich slov byla na jednom tréninku boxu a po sparingu už na další lekci nepřišla. Na svůj první zápas se „Lady Hulk“, jak si říká, připravuje mnohem víc a je jí sice jasné, že nedožene soupeřčiny zkušenosti, ale v kombinaci s její obrovskou silou budou hrát určitě alespoň základy nějakou roli. Využití právě síly a zároveň snaha nedostat se s Dostálovou na zem bude cesta k případnému úspěchu.
     
    Bývalá zápasnice OKTAGON MMA a první ženský černý pásek v brazilském jiu-jitsu Michaela Dostálová si to v očekávaném duelu rozdá s kulturistkou Anetou Adamusovou. Promotéři nazvali tento střed jako bitvu Davida s Goliášem, jelikož se čeká váhová převaha Adamusové až kolem 30 kilogramů. Během tiskových konferencí a staredownů to bylo na poměry Clash of the Stars mezi oběma ženami poměrně klidné a místy až přátelské.
    Souboj bude dle pravidel MMA na třikrát tři minuty v otevřené váhové kategorii.
     
    Organizace Clash of the Stars zaměřená na zápasy influencerů a známých osobností si připravila již čtvrtý turnaj pod názvem Clash of the Stars Episode IV: Freak Wars. Po Českém Těšíně a dvou návštěvách v hale Královka přichází další posun, a to rovnou do O2 universum, tedy tzv. malé O2 arena, která s největší českou arénou přímo sousedí.
    Promotéři si tentokrát přichystali nový level bizáru a budeme svědky souboje Deatchmatch (tři bojovníci proti sobě navzájem), K1 zápasu dvojic žen a na závěr galavečera duelu Cage of Pain, kdy budou dva muži s váhou vysoko nad 100 kilogramů zavřeni do klece třikrát tři metry.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:15.

    Dávid Švec