„Miss Problem“ Dostálová - Aneta Adamusová Vítězka: Dostálová (kon.) | Deathmatch: „Kluk s Kamením“, Kaluba, „Max Green“ Vítěz: Kluk s kamením (kon.)
K1: Dvě na dvě Vítězky: Úradníčková a Petrová (kon.) | Filip Grznár - Filip Roubíček Vítěz: Roubíček (kon.)
Jakub „Freescoot“ Smrek - Nathan Christián Dzaba Vítěz: Dzaba (kon.) | „Fayne“ Loner - Tadeáš Veselý Vítěz: Loner (kon.)
Tomáš Chlup - Kryštof Novák Vítěz: Novák (kon.) | Jaroslav „Kotlár Security“ - „Huhu“ Procházka Vítěz: Kotlár (kon.)
koniec udalosti
Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová - Petra Úradníčková, Karina Petrová

Vítězky: Úradníčková a Petrová

Sobota 11.03.2023, 21:10 • O2 universum, Praha • Clash of the Stars
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:10.
     
    Souboj ženských dvojic v K1 rozhodně okoření celý turnaj. Jediný čistě postojový zápas na kartě proti sobě vrhne dvojici Kristýna Kotianová a Denisa Ryndová na straně jedné proti Petře Úradníčkové a Karině Petrové na straně druhé. Váhovým limitem je 110 kilogramů na dvojici.
    Obě dvojičky si střihly trénink u Karlose Vémoly a velmi zajímavý B4THECLASH, kde Ryndová vytáhla korunky, které se předávají vítězkám modelingových soutěží a navrhla, že poražení budou muset korunovat vítězky. Atmosféra mezi děvčaty nebyla nikterak agresivní jako spíš natěšená a vyhecovaná. Při staredownu Karin Pedro soupeřku Denisu olízla s tím, že chtěla zkusit, jak chutná, než ji v kleci sní. Velké favoritky dle fanoušků jsou Slovenky, ač ani jedna ze čtyř slečen neměla doposud s bojovými sporty zkušenosti.
     
    Kristýna „Kristal Shine“ Kotianová a Denisa Ryndová

    Kristýnu pod přezdívkou „Kristal Shine“ sleduje její účet na TikToku skoro půl milionu účtů, dalších 144 tisíc má na svém Instagramu. Kromě toho, že je influencerkou, je také talentovanou zpěvačkou. Do zápasové váhy prý přibrala pět kilogramů.
    Denisa se věnuje zejména modelingu a je nositelkou ocenění SUPERMISS Media 2019. Mělnická rodačka je známou milovnicí jezdectví a byla to prý ona, kdo kamarádku Kristýnu k účasti v Clash of the Stars vyhecoval.
     
    Petra „Inked Dory“ Úradníčková a Karina „Karina Pedro“ Petrová

    „Inked Dory“ je Slovenská hvězda OnlyFans sama sebe nazývá královnou této platformy. Je na pohled o něco méně výraznou ze slovenské dvojice a prozradila, že v jejich případě tomu bylo naopak než u soupeřek a byly ony osloveny organizací. Na rozdíl od Češek, které byly ochotny jít do zápasu jen společně ve dvojici, „Inked Dory“ na partnerství s Karinou netrvala a klidně by si střihla klasický duel jedna versus jedna.
    Stejně jako „Dory“ proslavilo OnlyFans také její kamarádku „Karinu Pedro“. Silikonová kráska vzala přípravu velmi vážně a pravidelně dává příspěvky z gymu. Kromě focení se věnuje také zpěvu s profilem na Spotify. Přiznala, že má poměrně problém se shazování kvůli svalové paměti z dřívějšího cvičení a spíš má tendencí váhu nabírat.
     
    Inked Dory na včerejší váze měla rovných 55 kilogramů a její kolegyně Karina 57 kg. Limit tedy o dva kilogramy v součtu převážily, ale díky toleranci jednoho kilogramu na osobu, se vešly akorát.
    Denise Ryndové váha oznámila 54,7 kilogramu. Kristýně Kotianové 55,9 kg,
     
    Do klece nastupují Slovenky Petra s Karinou. Včera na vážení a stejně tak při dnešním představování aktérů hlavní karty ukázaly fanouškům obnažené poprsí. Z toho důvodu jim dnes asi mnoho diváků fandí, aby se dočkali i potřetí.
     
    Denisa Ryndová s Kristal Shine už jsou tu také. Při začátku nástupu se držely za ruku a po cestě si tancují a zpívají.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    00:21
    Karina si bere do parády Denisu. Dory se pere s Kristal.
     
    00:40
    Karina doslova drtí Denisu. Na druhé straně klece je to vyrovnanější.
     
    01:16
    Dvojice Dory s Kristal už zpomaluje. Zatímco Karin stále jede na plné obrátky a drží Denisu u pletiva.
     
    02:00
    Dvojičky nám zůstávají stejné. Rozhodčí Bronder na chvíli přerušil tlak Karin kvůli klinči.
     
    02:21
    Mnohem vyšší tempo stále drží Karina s Denisou. U druhé dvojice přebírá iniciativu Kristal Shine a tlačí Dory svými údery.
     
    02:49
    Kristal Shine hodně kope svou levou nohou, ale většinou trefuje kryt. Denisa inkasovala tvrdou ránu od Kariny!
     
    03:00
    Konec 1. kola.
     
    V součtu byly nejspíš v prvním kole lepší Slovenky Karina s Inked Dory. Hlavně díky převaze Kariny Pedro nad Denisou.
     
    00:00
    Začátek 2. kola.
     
    00:33
    Druhé kolo nabízí stejnou podávanou. Denisa otevřela push kickem do Kariny, ale ta odolala a jde dopředu. Kristal s Petrou si to rozdávají spíš na dálku s větším distancem.
     
    01:06
    Kristal Shine s Dory si vyměňují tvrdé údery. Druhá dvojice byla na chvíli zastavena kvůli klinči.
     
    01:41
    Karina opět držela v klinči soupeřku a byly rozpojeny sudím. Dory s Kristal jsou stále opatrnější. Hned poté ale Kristal utekla a vlétla pomoct Denise proti Kristal. Doběhla ji ale Dory a Kristal tvrdě inkasovala.
     
    02:36
    Denisa už toho má dost a Karina ji dává dál a dál zabrat. Také Kristal už trochu ztrácí iniciativu a přebírá ji Dory.
     
    02:53
    Další klinč mezi Karin a Denisou. Karin už krvácí z nosu a chvíli přestala sledovat svou soupeřku, která šla pomoct Kristal proti Dory!
     
    03:00
    Konec 2. kola.
     
    00:00
    Začátek 3. kola.
     
    00:22
    Poslední kolo zahajuje znovu Karina velmi dravě útokem proti Denise. Dory a Kristal si vyměňují údery s podobnou razancí a stále jsou velmi vyrovnané.
     
    00:51
    Dory i Karin se opírají do svých soupeřek! Češky teď spíš couvají.
     
    01:11
    Znovu spolu klinčovaly Karina s Denisou. Dory okopala Kristal, které se už moc nechce a chvíli musela odpočívat.
     
    01:32
    Kristal zády k pletivu schytává údery a Denisa ji přispěchala pomoct. Dvojice se nám hned poté poprvé mění!
     
    02:09
    Kristal Shine byla počítána a dvojice se vrací do původních podob. Karin tlačí Denisu v klinči na pletivo a rozhodčí je rozpojuje.
     
    02:44
    Kristal zkusila tvrdý kop, ale netrefila. S Dory spolu stále bojují na distanc. Karina kousek od nich pokračuje v tlaku na Denisu, která se jen brání.
     
    03:00
    Konec zápasu.
     
    Vítězky: Petra Úradníčková a Karina Petrová (na body).
     
    Na body tento duel dvojic v K-1 vítězí zaslouženě duo ze Slovenska! Hlavní podíl má na tom díky svému skvělému výkonu Karina, která Denisu tři kola doslova válcovala. Druhá dvojice byla o dost vyrovnanější, ale i tam by se dalo říct, že měla častěji mírnou převahu bojovnice z vítězné dvojice.
    Každopádně všechny čtyři předvedly kvalitní sportovní výkon! (21:21:47)

    Dávid Švec