Al Ahly – Flamengo 2:4 (kon.) | Real Madrid – Al Hilal 5:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:3 (2:1)
Al Hilal FC
cz Sobota 11.02.2023, 20:00 • Prince Moulay Abdellah Stadium, Rabat • Majstrovstvá sveta klubov • Finále
Predzápasové kurzy
     
    88
    Dnešní utkání sleduje 44439 diváků.
     
    87
    Střídání v týmu Al Hilal FC:
    ze hřiště odchází Luciano Vietto, přichází Abdullah Al Hamdan.
     
    86
    Střídání v týmu Al Hilal FC:
    ze hřiště odchází Moussa Marega, přichází Odion Ighalo.
    81. Michael zahrozil a Marega poté minul prázdnou bránu!
     
    81
    Michael se na levé straně šestnáctky nádherně uvolnil a jeho přízemní střela byla nepříjemně tečována, Lunin ji ale na přední tyči fantasticky vyrazil a dorážející Marega nepochopitelně minul prázdnou bránu střelou těsně vedle pravé tyče!
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Daniel Carvajal, přichází Jesus Vallejo.
    79. Luciano VIETTO - 5:3
     
    79
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! Michael si seběhl z levé strany do šestnáctky a poté poslal míč pod sebe, aby LUCIANO VIETTO předvedl nádhernou otočku a skóroval z blízkosti do prázdné brány! Jeho druhý gól ve finále. Asistence: Michael.
     
    75
    Střídání v týmu Al Hilal FC:
    ze hřiště odchází Andre Carrillo, přichází Michael.
     
    74
    Střídání v týmu Al Hilal FC:
    ze hřiště odchází Salem Al Dawsari, přichází Nasser Al Dawsari.
     
    74
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Marco Asensio.
     
    74
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Luca Modrić, přichází Nacho.
     
    71
    Vinícius Júnior mohl vstřelit hattrick, jeho střela z pravé strany šestnáctky ale byla tečována a těsně minula přední pravý horní roh brány!
    69. Vinícius JÚNIOR - 5:2
     
    69
    Real Madrid právě vstřelil branku! VINÍCIUS JÚNIOR se na levé straně šestnáctky nádherně uvolnil mezi dvěma protihráči, když jednomu z nich nasadil jesle, a přestože mu obránce míč ve skluzu vypíchl, Daniel Ceballos mu ho na levé straně šestnáctky trochu nechtěně připravil, protože se sám chystal zakončit, aby přízemní technickou střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Real vede 5:2. Asistence: Daniel Ceballos.
    63. Luciano VIETTO - 4:2
     
    63
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! LUCIANO VIETTO si pohlídal ofsajdovou past a po krásné kolmé přihrávce z pravé strany šestnáctky přehodil vybíhajícího brankáře Realu Madrid směrem ke vzdálenější levé tyči! Pro Al Hilal gól naděje a je sníženo na 4:2. Asistence: Saud Abdulhamid.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Aurélien Tchouaméni, přichází Daniel Ceballos.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF:
    ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Rodrygo.
    58. Federico VALVERDE - 4:1
     
    58
    Real Madrid právě vstřelil branku! FEDERICO VALVERDE si naběhl na přední tyči na přízemní centr Daniela Carvajala z pravé strany a střelou bez přípravy zamířil pod víko! Jeho druhý gól ve finále MS klubů 23. Asistence: Daniel Carvajal.
    54. Karim BENZEMA - 3:1
     
    54
    Real Madrid právě vstřelil branku! Vinícius Júnior si na levém křídle krásně narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poté poslal před bránu Hilalu nádherný přízemní centr šajtlí, na který si naběhl KARIM BENZEMA, a z blízkosti napálil míč pod břevno! Real vede 3:1. Asistence: Vinícius Júnior.
     
    37
    Moussa Marega se skvěle dokázal prosadit na pravé straně šestnáctky Realu, když ustál osobní souboj a jeho prudká střela z úhlu těsně minula přední pravý horní roh brány! Mohlo to být 2:2.
    26. Moussa MAREGA - 2:1
     
    26
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! Mohamed Kanno parádně načasoval kolmou přihrávku za obranu a MOUSSA MAREGA se ocitl sám za obranou Realu, čehož dokonale využil, když přízemní střelou z hranice šestnáctky procedil míč pod brankářem Realu do sítě – 2:1! Asistence: Mohamed Kanno.
     
    20
    Karim Benzema mohl rychle přidat třetí gól, když na levé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky a Abdullah Al Muaiouf míč vyboxoval před sebe!
    18. Federico VALVERDE - 2:0
     
    18
    Real Madrid právě vstřelil branku! FEDERICO VALVERDE se na pravé straně šestnáctky pohotově opřel do odvráceného míče a jeho přízemní střela se od pravé nohy brankáře Al Hilal odrazila ke vzdálenější levé tyči! Stav 2:0!
     
    15
    Luciano Vietto pořádně vystrašil fanoušky Realu, když vypálil zpoza šestnáctky a jeho přízemní střela těsně minula levou tyč brány! Málem 1:1.
    13. Vinícius JÚNIOR - 1:0
     
    13
    Real Madrid právě vstřelil branku! Real Madrid předvedl fantastickou kombinační akci na jeden dotek a VINÍCIUS JÚNIOR po kolmé přihrávce od Karima Benzemy zamířil z levé strany šestnáctky pod levou nohou brankáře k bližší tyči! Netrvalo to dlouho a Real vede 1:0. Asistence: Benzema.

    Tomáš Reiner

    Góly: 13. Júnior (Benzema), 18. Valverde, 54. Benzema (Júnior), 58. Valverde (Carvajal), 69. Júnior (Ceballos) – 26. Marega (Kanno), 63. Vietto (Abdulhamid), 79. Vietto (Michael)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:8.
    Real Madrid: Lunin – Carvajal (79. Vallejo), Rüdiger, Alaba, Camavinga – Modrić (74. Nacho), Tchouaméni (62. Ceballos), Kroos (74. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (62. Rodrygo), Vinícius
    Júnior.

    Náhradníci: López – Vallejo, Arribas, Rodrygo, Martín, Asensio, Adriozola, Ceballos, Militão, Cañizares, Díaz, Nacho.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Al Hilal FC: Al Muaiouf (C) – Abdulhamid, Hyun-Soo, Al Bulayhi, K. Al Dawsari – Kanno, Cuéllar – Carrillo (75. Michael), Vietto (87. Al Hamdan), S. Al Dawsari (74. N. Al Dawsari) – Marega (86. Ighalo).
    Náhradníci: Al Wotayan – Ighalo, Al Owais, Al Juwayr, Jahfali, Faqeehi, Al Hamdan, N. Al Dawsari, Al Khaibari, Michael, Al Shehri, Otayf.

    Tréner: Ramón Ángel Díaz

    Rozhodca: Anthony Taylor. Asistenti: Gary Beswick, Adam Nunn. Čtvrtý rozhodčí: Ning Ma. VAR: Massimiliano Irrati. AVAR: Ming Fu

    Diváci: 44439