Wolfsburg – Dortmund 2:0 (kon.) | Bayern – Brémy 6:1 (kon.) | Bochum – Mönchengladbach 2:1 (kon.)
Stuttgart – Hertha 2:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
6:1 (4:1)
Werder Brémy
Utorok 08.11.2022, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • Nemecká Bundesliga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mezi střelce utkání se zapisuje i střídající MATHYS TEL! Doběhl s míčem až kousek za šestnáctku a vyslal prudkou ránu směřující k levé tyči. Pavlenka si na balón sáhl, leč z brány ho vytěsnit nedokázal.
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hattrick je na světě! SERGE GNABRY převzal přihrávku od Mazraouiho, aby se následně zbavil jak Junga, tak i Stageho, Pavlenkovi poslal kulatý nesmysl do sítě mezi nohama.
     
    28
    Bayern právě vstřelil branku!
    Parádní představení Bayernu pokračuje! Na ofsajdovou past vyzrál Leroy Sané. Mohl zakončovat sám, ale moc dobře věděl, že mu po levici nabíhá SERGE GNABRY, jemuž daroval přihrávku před prázdnou bránu.
     
    26
    Bayern právě vstřelil branku!
    Souhra středopolařů vedla ke třetí trefě úřadujícího mistra! Kimmich vysunul do příležitosti LEONA GORETZKU, který nejprve ustál souboj s Friedlem, načež udělal kličku na pravou ruku vyběhnuvšímu Pavlenkovi a zakončením nad hlavu bránícího Piepera rozvlnil síť.
     
    22
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mužstvo z Bavorska je opět o gól napřed! Znovu původní střelu zblokoval jeden z bránících hráčů, v tomto případě Friedl. Avšak jenom na levou stranu šestnáctky k SERGE GNABRYMU, proti jehož skvěle provedenému technickému obstřelu na zadní tyč neměl Pavlenka šanci.
     
    10
    Werder právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Weiser měl na středu hlavu nahoře a nahrál na levou stranu velkého pokutového území k nohám ANTHONYHO JUNGA, jenž nasměroval křižný přízemní projektil mimo dosah natahujícího se Neuera.
     
    6
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nagelsmannova družina střílí brzký gól! Technický pokus Maného obránce hlavou zblokoval pouze k JAMALU MUSIALOVI, jenž nezazmatkoval, vymíchal nejbližšího protihráče a levačkou posléze nasměroval míč do volného pravého dolního rohu.

    Dávid Švec

    Góly: 6. Musiala, 22. Gnabry, 26. Goretzka (Kimmich), 28. Gnabry (L. Sané), 82. Gnabry (Mazraoui), 84. Tel (Mazraoui) – 10. Jung (Weiser)

    Nepremenená penalta: 18. Choupo-Moting (BAY), brankár Pavlenka zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 11:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:8.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Mazraoui, Pavard, Upamecano, Hernández (57. Sabitzer) – Kimmich, Goretzka (71. Gravenberch) – Gnabry, Musiala (71. Tel), Mané (20. L. Sané) – Choupo-Moting (57. Coman).
    Náhradníci: Ulreich – Wanner, Marušić.

    Tréner: Julian Nagelsmann

    Werder Brémy: Pavlenka – Pieper, Veljković (46. Stark), Friedl (C) – Groß (88. Rapp) – Weiser, Grujev (59. Stage), Bittencourt (62. R. Schmid), Jung – Burke (59. Dinkci), Ducksch.
    Náhradníci: Zetterer – Buchanan, Chiarodia, Schmidt.

    Tréner: Ole Werner

    Rozhodca: Hartmann – Leicher, Pelgrim