Granada – Levante 1:4 (kon.) | Atlético Madrid – Espanyol 2:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (2:0)
Real Madrid
Nedeľa 17.04.2022, 21:00Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+9
    Žltú kartu dostáva Mariano Díaz (Real Madrid CF).
     
    90+6
    Mariano Díaz mohol dať rovnako ako Nacho svojim prvým dotykom na ihrisku gól, pretože dostal loptu za obranu a chcel prehodiť Bona. Ten to vytesnil nad brvno. Dominikánsky útočník bol nakoniec v ofsajde.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Mariano Díaz.
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    Rodrygo sa z krídla dostal do šestnástky okolo Augustinssona, prihral pod seba a KARIM BENZEMA prestrelil štyroch mužov Sevilly pred ním. Francúz dnes môže byť za hrdinu.
     
    84
    Už mohol Real Madrid vyhrávať, ale Karim Benzema po gólových hodoch z posledného obdobia dnes svoje šance zahadzuje. Aj teraz bol voľný v šestnástke, po prihrávke Rodryga minul bránku.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Óliver Torres (FC Sevilla).
     
    82
    Real Madrid dal gól!
    Rohový kop síce defenzíva Sevilly odvrátila, ale k lopte sa dostal Dani Carvajal, vošiel do vápna, prihral do druhej vlny a NACHO FERNÁNDEZ prvým dotykom s loptou po príchode na ihrisko vyrovnáva.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Lucas Vázquez, prichádza Nacho Fernández.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Marco Asensio.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Diego Carlos (FC Sevilla).
     
    80
    Rafa Mir sa v bežeckom súboji nedostal okolo Edera Militaa do samostatného úniku. Sevilla ostala pri lopte, center sprava od Jesúsa Navasa nezakončil cez Alabu práve Mir. Aby toho nebolo málo, tak ďalší pas už Mir hlavičkoval, zasiahol Thibaut Courtois.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    74
    Lucas Vázquez poslal sprava veľmi dobrý center, ktorý Luka Modrić nehlavičkoval, lopta prepadla a voľný Vinícius Júnior dostal loptu do siete. Pri spracovaní si však možno pomohol rukou, bolo to veľmi tesné na hranici ruky a ramena. Gól však neplatí aj po konzultácii cez VAR. Posúdené to bola ako ruka pri spracovaní.
     
    73
    Ludwig Augustinsson poslal zľava výborný center pred päťku, kde bol absolútne osamotený Rafa Mir, ale v obrovskej možnosti hlavičkoval trestuhodne nad bránku!
     
    72
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Érik Lamela, prichádza Lucas Ocampos.
     
    64
    Rodrygo si sprava stiahol loptu do šestnástky, pätičkou uvoľnil Karima Benzemu a ten veľmi dobrou krížnou strelou iba tesne minul bránku Bona.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Jesús Manuel Corona, prichádza Nemanja Gudelj.
     
    62
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Marcos Acuňa, prichádza Ludwig Augustinsson.
     
    54
    Éder Militao dostal priestor asi 25 metrov od bránky Bona a poslal poriadne prudký pokus pod brvno. Sevillský gólman mal čo robiť, aby loptu vyškriabal na roh.
     
    50
    Real Madrid dal gól!
    RODRYGO podobne ako proti Chelsea strieľa pre Real extrémne dôležitý gól. Vinícius Júnior a Dani Carvajal to skvele vykombinovali na krídle, druhý menovaný prihral pred päťku a spomínaný Rodrygo sa uvoľnil tak, že z prvej zakončil pod brvno.
     
    48
    Karim Benzema dostal dobrú prihrávku na hranicu pokutového územia, odkiaľ strieľal z gólovej šanci k žrdi, avšak Bono predviedol výborný zákrok.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Alejandro Gómez, prichádza Óliver Torres.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eduardo Camavinga, prichádza Rodrygo.
     
    45+4
    David Alaba poslal zľava fantastický pas do šestnástky, ktorý si prebral úplne voľný Karim Benzema. V obrovskej možnosti nechal vyniknúť Bona, lenže aj keby dal gól, tak by neplatil pre ofsajd.
     
    44
    Karim Benzema sa uvoľnil na ľavej strane šestnástky cez dvoch obrancov, z uhlu ľavačkou mieril na prvú žrď, chcel nachytať Bona a dať mu to do protipohybu. Minul však bránku.
     
    41
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Rafa Mir.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Anthony Martial (FC Sevilla).
     
    31
    Žltú kartu dostáva Eduardo Camavinga (Real Madrid CF).
     
    25
    Sevilla dala gól!
    Marcos Acuňa z krídla poslal prihrávku za obranu. Jesús Manuel Corona mal byť odtlačený Militaom, ten to mal ideálne rozohraté, ale ako keby sa zľakol, že bude faulovať a tak nechal prejsť Mexičana pred Courtoisa. Ešte prišla prihrávka a ÉRIK LAMELA musel trafiť prázdnu časť bránky.
     
    21
    Sevilla dala gól!
    IVAN RAKITIĆ nekopol priamy kop extra dobre, lenže múr z hráčov Realu Madrid sa nepochopiteľne rozostúpil a lopta prešla presne k žrdi, kde Thibaut Courtois nemal šancu zasiahnuť. Obrovská chyba futbalistov Realu.
     
    9
    Anthony Martial sa otočil na hranici pokutového územia, nebezpečným pokusom cez obrancov Realu iba tesne minul priestor troch žrdí bránky Courtoisa.

    Matej Kubove

    Góly: 21. Rakitić, 25. Lamela – 50. Rodrygo, 82. Nacho Fernández, 90+2. Benzema

    Karty:   39. Martial (SEV), 81. Diego Carlos (SEV), 83. Ó. Torres (SEV) – 31. Camavinga (REA), 78. Nacho Fernández (REA), 90+9. M. Díaz (REA)


    FC Sevilla: Bounou – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Acuňa (62. Augustinsson) – Jordán, Rakitić, A. Gómez (46. Ó. Torres) – Lamela (72. Ocampos), Martial (41. Mir), J. M. Corona (63. Gudelj).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Delaney, Munir, En-Nesyri, Gudelj, Mir, G. Montiel, Ocampos, Salas, Ó. Torres.

    Tréner: Julen Lopetegui

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, L. Vázquez (82. Nacho Fernández) – Kroos, Camavinga (46. Rodrygo), Modrić (82. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (90+5. M. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, M. Díaz, Nacho Fernández, Isco, Marín, Rodrygo.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Diváci: 40 629