Granada – Levante 1:4 (kon.) | Atlético Madrid – Espanyol 2:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (2:0)
Real Madrid
Nedeľa 17.04.2022, 21:00Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (23:00:53)
     
    Real Madrid prežil katastrofálny prvý polčas, ale zažil fantastické druhé dejstvo, kedy tromi gólmi otočil skóre. V nadstavenom čase rozhodol Karim Benzema, ale mužom zápasu je zaslúžene Rodrygo, ktorý prihral na dva góly a jeden sám strelil. "Los Blancos" sú k titulu už naozaj blízko.
     
    90+10
    Koniec zápasu.
     
    90+10
    Ďalšia dlhá lopta do šestnástky Realu Madrid, kde sa Dani Carvajal a Diego Carlos dostali do kontaktu. Riešil to aj VAR, penalta z toho nebude.
     
    90+9
    Žltú kartu dostáva Mariano Díaz (Real Madrid CF).
     
    90+7
    Hrať sa bude asi aj cez sedem minút, ale Sevilla nepochodila dlhou loptou. Tú bez problémov pozbieral Thibaut Courtois.
     
    90+6
    Mariano Díaz mohol dať rovnako ako Nacho svojim prvým dotykom na ihrisku gól, pretože dostal loptu za obranu a chcel prehodiť Bona. Ten to vytesnil nad brvno. Dominikánsky útočník bol nakoniec v ofsajde.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Mariano Díaz.
     
    90+3
    Zrazu je to Sevilla, ktorá sa ešte musí pokúsiť streliť gól a získať aspoň bod. Uvidíme ako budú vyzerať záverečné minúty.
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    Rodrygo sa z krídla dostal do šestnástky okolo Augustinssona, prihral pod seba a KARIM BENZEMA prestrelil štyroch mužov Sevilly pred ním. Francúz dnes môže byť za hrdinu.
     
    90+1
    Karim Benzema sa nedostal cez Diega Carlosa k hlavičke po centri Alabu. Je ale jasné, že Real Madrid bude chcieť tri body v závere viac ako Sevilla.
     
    90
    Nadstavuje sa 7 minút.
     
    89
    Karim Benzema a David Alaba kombináciou v šestnástke súpera neuspeli. Ešte to skúsil z diaľky Federico Valverde, jeho pokus neprešiel na bránku.
     
    88
    Vinícius Júnior sa vrátil pomôcť svojej defenzíve, na krídle získal loptu od Navasa. Hostia sa znova môžu dostať smerom dopredu.
     
    87
    Real Madrid sa snaží rozhodnúť, drží loptu a kombinuje, ale David Alaba si nespracoval pas na krídlo. Po príchode Nacha sa presunul na kraj obrany.
     
    85
    Lucas Ocampos poslal z krídla nebezpečný center pred päťku, Rafa Mir sa nedostal k hlavičke, dobre ho bránil Éder Militao.
     
    84
    Už mohol Real Madrid vyhrávať, ale Karim Benzema po gólových hodoch z posledného obdobia dnes svoje šance zahadzuje. Aj teraz bol voľný v šestnástke, po prihrávke Rodryga minul bránku.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Óliver Torres (FC Sevilla).

    Matej Kubove

    Góly: 21. Rakitić, 25. Lamela – 50. Rodrygo, 82. Nacho Fernández, 90+2. Benzema

    Karty:   39. Martial (SEV), 81. Diego Carlos (SEV), 83. Ó. Torres (SEV) – 31. Camavinga (REA), 78. Nacho Fernández (REA), 90+9. M. Díaz (REA)


    FC Sevilla: Bounou – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Acuňa (62. Augustinsson) – Jordán, Rakitić, A. Gómez (46. Ó. Torres) – Lamela (72. Ocampos), Martial (41. Mir), J. M. Corona (63. Gudelj).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Delaney, Munir, En-Nesyri, Gudelj, Mir, G. Montiel, Ocampos, Salas, Ó. Torres.

    Tréner: Julen Lopetegui

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, L. Vázquez (82. Nacho Fernández) – Kroos, Camavinga (46. Rodrygo), Modrić (82. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (90+5. M. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, M. Díaz, Nacho Fernández, Isco, Marín, Rodrygo.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Diváci: 40 629