Granada – Levante 1:4 (kon.) | Atlético Madrid – Espanyol 2:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (2:0)
Real Madrid
Nedeľa 17.04.2022, 21:00Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    Rodrygo sa z krídla dostal do šestnástky okolo Augustinssona, prihral pod seba a KARIM BENZEMA prestrelil štyroch mužov Sevilly pred ním. Francúz dnes môže byť za hrdinu.
     
    82
    Real Madrid dal gól!
    Rohový kop síce defenzíva Sevilly odvrátila, ale k lopte sa dostal Dani Carvajal, vošiel do vápna, prihral do druhej vlny a NACHO FERNÁNDEZ prvým dotykom s loptou po príchode na ihrisko vyrovnáva.
     
    50
    Real Madrid dal gól!
    RODRYGO podobne ako proti Chelsea strieľa pre Real extrémne dôležitý gól. Vinícius Júnior a Dani Carvajal to skvele vykombinovali na krídle, druhý menovaný prihral pred päťku a spomínaný Rodrygo sa uvoľnil tak, že z prvej zakončil pod brvno.
     
    25
    Sevilla dala gól!
    Marcos Acuňa z krídla poslal prihrávku za obranu. Jesús Manuel Corona mal byť odtlačený Militaom, ten to mal ideálne rozohraté, ale ako keby sa zľakol, že bude faulovať a tak nechal prejsť Mexičana pred Courtoisa. Ešte prišla prihrávka a ÉRIK LAMELA musel trafiť prázdnu časť bránky.
     
    21
    Sevilla dala gól!
    IVAN RAKITIĆ nekopol priamy kop extra dobre, lenže múr z hráčov Realu Madrid sa nepochopiteľne rozostúpil a lopta prešla presne k žrdi, kde Thibaut Courtois nemal šancu zasiahnuť. Obrovská chyba futbalistov Realu.

    Matej Kubove

    Góly: 21. Rakitić, 25. Lamela – 50. Rodrygo, 82. Nacho Fernández, 90+2. Benzema

    Karty:   39. Martial (SEV), 81. Diego Carlos (SEV), 83. Ó. Torres (SEV) – 31. Camavinga (REA), 78. Nacho Fernández (REA), 90+9. M. Díaz (REA)


    FC Sevilla: Bounou – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Acuňa (62. Augustinsson) – Jordán, Rakitić, A. Gómez (46. Ó. Torres) – Lamela (72. Ocampos), Martial (41. Mir), J. M. Corona (63. Gudelj).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Delaney, Munir, En-Nesyri, Gudelj, Mir, G. Montiel, Ocampos, Salas, Ó. Torres.

    Tréner: Julen Lopetegui

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, L. Vázquez (82. Nacho Fernández) – Kroos, Camavinga (46. Rodrygo), Modrić (82. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (90+5. M. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, M. Díaz, Nacho Fernández, Isco, Marín, Rodrygo.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Diváci: 40 629