Rennes – Monaco 2:3 (kon.)
koniec
Stade Rennes
2:3 (1:1)
AS Monaco
cz Piatok 15.04.2022, 21:00 • Roazhon Park, Rennes • Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Martin TERRIER - 2:3
     
    90+3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Možná že se bude jednat o kosmetickou úpravu skóre, každopádně MARTIN TERRIER přece v závěru utkání snížil bezchybně zahraným pokutovým kopem. Dočkáme se ještě nějakých šancí na vyrovnání?
    90+2. faul Diopa v pokutovém území proti Truffertovi
     
    90+2
    Byla nařízena penalta pro Rennes! Bránící Diop byl zkrátka u míče později než útočící Truffert, srazil ho ve vlastní šestnáctce k zemi a sudí Frappartová byla při svém verdiktu nekompromisní. Velké drama na závěr tohoto utkání je na světě.
     
    85
    Omari (ASM) možná frustrován svým nepřesným počínáním během třetího inkasování Rennes nyní sestřelil Vollanda a inkasoval po právu žlutou kartu.
     
    84
    Caio Henrique (ASM) je dalším hráčem, který vyfasoval žlutou kartu, a to za nesportovní chování.
     
    81
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Lovro Majer, přichází Loum Tchaouna.
     
    81
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Hamari Traoré, přichází Lorenz Assignon.
     
    79
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Vanderson, přichází Sofiane Diop.
     
    78
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Ismail Jakobs.
    77. Myron BOADU - 1:3
     
    77
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Bude tahle trefa definitivní tečkou za monackým vítězstvím? Rennes ztratilo poměrně zbytečně míč ve středu pole, mizerně ho rozehrál Omari, následně Tchouaméni uvolnil k brankové čáře Vandersona, který předložil míč před bránu, a do té, zcela odkryté, snadno zacílil střídající MYRON BOADU. Asistence: Vanderson.
     
    72
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Myron Boadu.
    71. loženka Guirassyho
     
    71
    To se snad nedalo neproměnit... I když, sportovní klání i takové momenty přinášejí. Skrumáž se snažil vyřešit Badiashile, jenž odvracel míč pryč, avšak pouze k nohám Martina, jehož střelu tak tak zastavoval Nübel. Balón každopádně vyrazil pouze ke Guirassymu, který mohl jen pár vteřin po svém střídání vyrovnat. Leč snad ze dvou metrů poloprázdnou bránu přepálil, naneštěstí pro Rennes.
     
    71
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Sehrou Guirassy.
    63. šance Golovina
     
    63
    Obrovská možnost Monaca končí nepřesným pokusem. Neustále hladový Volland si mohl připsat druhou asistenci poté, co chytře uvolnil Golovina, ten se snažil přesnou přízemní střelou zakončit na zadní tyčku, ale balón se pouze došoural do zámezí.
    57. Wissam Ben Yedder - 1:2
     
    57
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Jak moc se WISSAMOVI BEN YEDDEROVI nedařilo v koncovce v první půli, pak nyní svých několik nepovedených zakončení odčinil. Perfektní práci odvedl Volland, který mu hlavou míč přiťukl do běhu, a monacký kapitán pak svoje krátké sólo úspěšně proměnil. Vše ještě kontroloval VAR, zda se nejednalo o ofsajd, ten každopádně potvrdil regulérnost branky. Asistence: Kevin Volland.
     
    57
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Birger Meling, přichází Adrien Truffert.
    47. přímák Bourigeauda
     
    47
    Majer vybojoval dobrou standardku pro svůj tým a Rennes z ní málem opravdu udeřilo! Bourigeaud vyslal nepříjemný a štiplavý pokus, ten se každopádně mezi tři tyče nevešel a skončil těsně nad brankou Nübela.
     
    46
    Sotva se Badiashile (ASM) ohřál na hrací ploše po přestávce, už inkasoval žlutou kartu. Opravdu tvrdě se opřel ve skluzu do Majera.
     
    43
    Ne že by Vanderson (ASM) nějak brutálně ovalil na zem Taita, ale sudí Frappartová mu jasně naznačila, že mu vše spočítala. První žlutá karta utkání je na světě.
    12. VANDERSON - 1:1
     
    12
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Taková odpověď je pro Monaco tou nejlepší možnou. VANDERSON si naběhl na parádní křižný balón od Golovina, na nic na hranici šestnáctky nečekal a okamžitě vypálil, a jeho dělovku brankář Alemdar zastavit nestačil. Možná reagoval i o něco později, vyrovnání je tak na světě. Asistence: Alexandr Golovin.
    8. tutovka Vollanda
     
    8
    Tutovka pro Vollanda! Naběhl si na parádní kolmici od Fofany a snažil se přehodit gólmana Alemdara, který vyběhl ze své brány, avšak jeho oblouček nakonec skončil na horní síti. Velká škoda pro knížceí celek.
    3. Flavien TAIT - 1:0
     
    3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je FLAVIEN TAIT, který se ve vápně ocitl nepříliš hlídaný a hlavičkou zužitkoval pas z pravé strany od Traorého, který tam dobře zakombinoval s Labordem. Monaco si vůbec první šanci soupeře prostě nepohlídalo nejlépe. Asistence: Hamari Traoré.

    Patrik Sandev

    Góly: 3. Tait (Hamari Traoré), 90+3. Terrier (pen.) – 12. Vanderson (Golovin), 57. Ben Yedder (Volland), 77. Boadu (Vanderson)

    Karty:   85. Omari (REN) – 43. Vanderson (ASM), 46. B. Badiashile (ASM), 84. Caio Henrique (ASM)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.
    Stade Rennes: Alemdar – Hamari Traoré (81. Assignon), Tait, Omari, Meling (57. Truffert) – Martin, Santamaría – Bourigeaud, Majer (81. Tchaouna), Terrier – Laborde (71. Guirassy).
    Náhradníci: Salin – Tel, Diouf, Tchaouna, Guirassy, Belocian, Truffert, Assignon, Ugochukwu.

    Tréner: Génésio

    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Disasi, B. Badiashile, Caio Henrique – Vanderson (79. Diop), Tchouaméni, Y. Fofana, Golovin (78. Jakobs) – Ben Yedder (72. Boadu), Volland.
    Náhradníci: Mannone – Diop, Boadu, Jean Lucas, Matsima, Matazo, Sidibé, Akliouche, Jakobs.

    Tréner: Clement

    Rozhodca: Frappartová – Berchebru, Drouet