Sociedad – Real Betis 0:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
Real Betis
cz Piatok 15.04.2022, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:01:22)
     
    Další program:


    Real Sociedad San Sebastian

    33. kolo – 21. 4. 2022, 21:30: Real Sociedad – Barcelona


    Real Betis

    33. kolo – 19. 4. 2022, 21:00: Betis – Elche
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:2.
    Střely mimo: 3:6.
    Rohy: 8:1.
    Ofsajdy: 7:3.
    Fauly: 17:7.
     
    Rychlý fotbal plný kombinací a zajímavých momentů pokračoval i ve druhém poločase. I v něm měly oba celky možnosti na skórování, podobně jako v prvním dějství, je však zradila koncovka a za celý poločas jsme tak viděli jedinou střelu na branku. S blížícím se závěrem zápasu Real Sociedad získával územní převahu, kromě Le Normandovy hlavičky, která spadla na horní síť branky Betisu, se však domácí k ohrožení svatyně hostů nedostali. Posledních pět minut se navíc rozkouskovalo neustálými šarvátkami a tvrdými souboji, které nakonec vyústilo ve vyloučení Davida Silvy. To však už byla jen tečka za velmi zajímavým zápasem, který však bohužel branku nepřinesl.

    Obě mužstva tak v tabulce zůstávají tam, kde byla před tímto zápasem – Betis je na 5. místě a Real Sociedad na 6. s dvoubodovým odstupem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává David Silva (Real Sociedad San Sebastian), jenž navzdory tomu, že už jednu žlutou kartu za protesty dostal, opět velmi hlasitě protestoval u hlavního rozhodčího proti jeho verdiktu. Domácí tak dohrají poslední okamžiky tohoto utkání v početné nevýhodě.
     
    90+3
    Merino zasáhl v hlavičkovém souboji Fékira loktem do hlavy. Ten zůstává ležet na trávníku a kolem něj se hráči obou týmů opět hádají...
     
    90+2
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává i sám faulovaný Marc Bartra (Real Betis).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Alexander Sörloth (Real Sociedad San Sebastian), jenž srazil na trávník zezadu v souboji o míč Bartru. Hlavní rozhodčí musí řešit další šarvátku...
     
    90+1
    Žlutou kartu za protesty dostává David Silva (Real Sociedad San Sebastian).
     
    90+1
    Žlutou kartu za zdržování hry při rozehrávce po faulu dostává brankář Claudio Bravo (Real Betis).
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    89
    Fékir srazil v souboji o míč velmi tvrdým způsobem na trávník Portua. Tomu se to vůbec nelíbilo a kohouty tak musí od sebe oddělit hlavní rozhodčí.
     
    88
    Závěr zápasu se odehrává pod taktovkou Realu Sociedad. Januzaj našel přihrávkou zleva v šestnáctce Merina, ten se ale ocitl mimo střeleckou pozici a přihrávku patičkou pak chytil připravený gólman Bravo.
     
    87
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Andoni Gorosabel, přichází Aritz Elustondo.
     
    86
    Januzaj nacentroval z této standardky na levou stranu šestnáctky Betisu, kde se k hlavičce dostal Le Normand. Jeho pokus spadl vysokým obloukem na horní síť branky hostů.
     
    85
    To se mu nepovedlo, pomohl mu však Bartra, jenž úplně zbytečně podkopl zezadu Portua. Přímý kop pro Real Sociedad z pravé strany útočné poloviny.
     
    84
    Real Sociedad kombinuje na útočné polovině a snaží se najít mezeru v obranném postavení Betisu.
     
    83
    David Silva zakroutil míč z rohu tak, že spadl až za zadní tyč Bravovy branky. Zubimendi, jenž se ho snažil zasáhnout, spadl v souboji s obráncem Betisu, hlavní rozhodčí však na tento souboj nijak nereagoval.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   60. Rafinha Alcântara (RSC), 90+1. D. Silva (RSC), 90+2. Sörloth (RSC) – 37. W. Carvalho (RBE), 75. G. Rodríguez (RBE), 90+1. C. Bravo (RBE), 90+2. Bartra (RBE)   90+3. D. Silva (RSC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 17:7.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (87. A. Elustondo), Zubeldia, Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara (65. Januzaj), Zubimendi, Merino (C), D. Silva – Isak (80. Portu), Sörloth.
    Náhradníci: Ryan – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Januzaj, Muñoz, Guridi, Guevara, J. Pacheco, Sola, Djouahra, A. Martín.

    Tréner: Imanol Alguacil

    Real Betis: C. Bravo – Bellerín, Pezzella, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho (46. Ruibal) – Canales (C), Fékir, Juanmi (68. Joaquín) – Iglesias (77. José).
    Náhradníci: Rui Silva – González, Akouokou, V. Ruiz, Tello, José, Joaquín, Guardado, Sabaly, Ruibal, Rodri, Miranda.

    Tréner: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Escuderos – González, Yuste

    Diváci: 28 893