Sociedad – Real Betis 0:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
Real Betis
cz Piatok 15.04.2022, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:01:22)
     
    Další program:


    Real Sociedad San Sebastian

    33. kolo – 21. 4. 2022, 21:30: Real Sociedad – Barcelona


    Real Betis

    33. kolo – 19. 4. 2022, 21:00: Betis – Elche
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:2.
    Střely mimo: 3:6.
    Rohy: 8:1.
    Ofsajdy: 7:3.
    Fauly: 17:7.
     
    Rychlý fotbal plný kombinací a zajímavých momentů pokračoval i ve druhém poločase. I v něm měly oba celky možnosti na skórování, podobně jako v prvním dějství, je však zradila koncovka a za celý poločas jsme tak viděli jedinou střelu na branku. S blížícím se závěrem zápasu Real Sociedad získával územní převahu, kromě Le Normandovy hlavičky, která spadla na horní síť branky Betisu, se však domácí k ohrožení svatyně hostů nedostali. Posledních pět minut se navíc rozkouskovalo neustálými šarvátkami a tvrdými souboji, které nakonec vyústilo ve vyloučení Davida Silvy. To však už byla jen tečka za velmi zajímavým zápasem, který však bohužel branku nepřinesl.

    Obě mužstva tak v tabulce zůstávají tam, kde byla před tímto zápasem – Betis je na 5. místě a Real Sociedad na 6. s dvoubodovým odstupem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává David Silva (Real Sociedad San Sebastian), jenž navzdory tomu, že už jednu žlutou kartu za protesty dostal, opět velmi hlasitě protestoval u hlavního rozhodčího proti jeho verdiktu. Domácí tak dohrají poslední okamžiky tohoto utkání v početné nevýhodě.
     
    90+3
    Merino zasáhl v hlavičkovém souboji Fékira loktem do hlavy. Ten zůstává ležet na trávníku a kolem něj se hráči obou týmů opět hádají...
     
    90+2
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává i sám faulovaný Marc Bartra (Real Betis).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Alexander Sörloth (Real Sociedad San Sebastian), jenž srazil na trávník zezadu v souboji o míč Bartru. Hlavní rozhodčí musí řešit další šarvátku...
     
    90+1
    Žlutou kartu za protesty dostává David Silva (Real Sociedad San Sebastian).
     
    90+1
    Žlutou kartu za zdržování hry při rozehrávce po faulu dostává brankář Claudio Bravo (Real Betis).
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    89
    Fékir srazil v souboji o míč velmi tvrdým způsobem na trávník Portua. Tomu se to vůbec nelíbilo a kohouty tak musí od sebe oddělit hlavní rozhodčí.
     
    88
    Závěr zápasu se odehrává pod taktovkou Realu Sociedad. Januzaj našel přihrávkou zleva v šestnáctce Merina, ten se ale ocitl mimo střeleckou pozici a přihrávku patičkou pak chytil připravený gólman Bravo.
     
    87
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Andoni Gorosabel, přichází Aritz Elustondo.
     
    86
    Januzaj nacentroval z této standardky na levou stranu šestnáctky Betisu, kde se k hlavičce dostal Le Normand. Jeho pokus spadl vysokým obloukem na horní síť branky hostů.
     
    85
    To se mu nepovedlo, pomohl mu však Bartra, jenž úplně zbytečně podkopl zezadu Portua. Přímý kop pro Real Sociedad z pravé strany útočné poloviny.
     
    84
    Real Sociedad kombinuje na útočné polovině a snaží se najít mezeru v obranném postavení Betisu.
     
    83
    David Silva zakroutil míč z rohu tak, že spadl až za zadní tyč Bravovy branky. Zubimendi, jenž se ho snažil zasáhnout, spadl v souboji s obráncem Betisu, hlavní rozhodčí však na tento souboj nijak nereagoval.
     
    82
    Sörloth hraje ve druhém poločase výborně a opět se dostal individuálním průnikem k šestnátctce Betisu. Jeho střela byla sražena na rohový kop.
     
    80
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Portu.
     
    79
    Rico si naběhl na levém křídle na výbornou kolmou přihrávku od Davida Silvy, k centru se už ale kvůli dalšímu ofsajdovému verdiktu nedostal.
     
    78
    Fékir napřáhl ke střele z prostoru před šestnáctkou Realu Sociedad a tvrdou ránou po zemi těsně minul levou tyč domácí branky.
     
    77
    Tempo hry v posledních minutách dost upadlo, jako kdyby ani jeden z týmů nechtěl riskovat otevření obrany. Hra se tak odehrává hlavně mezi šestnáctkami.
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Willian José.
     
    75
    Žlutou kartu za protesty dostává Guido Rodríguez (Real Betis).
     
    74
    Januzaj si pomohl při zpracování míče ve středu pole rukou, což se vůbec nelíbilo hostům. Ti teď vehementně protestují u hlavního rozhodčího.
     
    73
    Útok hostů nakonec zakončil Canales, jeho střela po zemi ze zhruba 25 metrů se ale stala snadnou kořistí brankáře Realu Sociedad Remira.
     
    72
    Betisu se však povedlo vystihnout domácí rozehrávku a usadit se na útočné polovině. Téměř všichni domácí hráči jsou zataženi u vlastní šestnáctky.
     
    70
    Joaquínův oblouček na levou stranu domácí šestnáctky se snažil akrobaticky prodloužit na Iglesiase Canales, míč si ale ze vzduchu stáhl do rukavic brankář Remiro.
     
    69
    Držení míče: 56 % : 44 %
     
    Joaquín si hned po příchodu na trávník převzal kapitánskou pásku od Canalese.
     
    68
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Joaquín.
     
    67
    David Silva z něj nakopl míč na zadní tyč, odkud ho odhlavičkoval Bartra. Právě on pak zastavil skluzem i snahu Januzaje o centr z opačné strany.
     
    66
    Sörloth dalším odvážným průnikem, tentokrát po levém křídle, získal pro Real Sociedad rohový kop.
     
    65
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Rafinha Alcântara, přichází Adnan Januzaj.
     
    64
    Ta pak míč i získala a opět hned rozehrála rychlý protiútok. Na jeho konci zastavil průnik Canalese do šestnáctky Realu Sociedad čistým skluzem Zubeldia.
     
    63
    Domácím se navzdory vysokému presinku hostů povedlo rozehrát svůj postupný útok, který se však zasekl na seřazené obraně Betisu.
     
    61
    Canales z přímého kopu zakroutil míč těsně mimo levou tyč Remirovy branky.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Rafinha Alcântara (Real Sociedad San Sebastian), jenž ostrým skluzem do kotníku zezadu sestřelil rozběhnutého Fékira. Přímý kop pro Betis z dobré střelecké pozice.
     
    59
    David Silva si na pravém křídle neporozuměl s Isakem a nepřesnou přihrávkou daroval míč hostům. Ti okamžitě vyrazili do otevřené obrany Realu Sociedad.
     
    58
    Domácí záložník naštěstí ošetření nepotřeboval a i když kulhá, tak pokračuje ve hře. Míč mají na kopačkách jeho spoluhráči.
     
    57
    Rafinha Alcântara zůstal ležet na trávníku po tvrdém souboji ve středu pole a hra je přerušena.
     
    56
    Na centr Davida Silvy z rohu si nejvýše vyskočil Sörloth, jenž ho prudkou hlavičkou usměrnil těsně mimo Bravovu branku.
     
    55
    Ani z akce hostů ale nebylo nic, protože Bellerín si nedokázal zpracovat Fékirovu kolmici na pravou stranu pokutového území Realu Sociedad.
     
    54
    Betis se poprvé od Rodríguezovy střely v úvodu tohoto poločasu dostal na delší dobu na útočnou polovinu a pomalou kombinací se přibližuje k domácí šestnáctce.
     
    52
    Jejich útočná akce skončila až ofsajdem Rica, jenž si nabíhal do šestnáctky Betisu za centrem Davida Silvy z levé strany.
     
    51
    Nákop do šestnáctky z této standardky obrana Betisu vyřešila, míč se ale vrátil k domácím fotbalistům, kteří pokračují v obléhání pokutového území hostů.
     
    50
    Centr od rohového praporku odhlavičkoval hned první bránící hráč Betisu. Juanmi se pak hnal za odraženým míčem, v tvrdém souboji ve skluzu ale podrazil domácího hráče.
     
    49
    Postupný útok Realu Sociedad ale pokračoval a další Sörlothův průnik musel skluzem a odkopem míče na roh ukončit Pezzella.
     
    48
    Sörloth se prokličkoval až před šestnáctku Betisu a kolmou přihrávkou do ní hledal Davida Silvu. Ten si míč nezpracoval a musel se s ním vrátit až na křídlo.
     
    47
    Bartra nadělal svému brankáři pořádné problémy mizernou malou domů, Bravo si ale na poslední chvíli poradil a ve skluzu odkopl míč do autu před dobíhajícím Sörlothem.
     
    46
    Hned na úvod druhého dějství mohli hosté skórovat. Míč se po průniku Juanmiho na levé straně odrazil za šestnáctku k Rodríguezovi, jenž ho z první poslal těsně mimo domácí branku.
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází William Carvalho, přichází Aitor Ruibal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:02.
     
    První poločas je za námi a po jeho průběhu se dá remíza považovat za zasloužený výsledek. Oba celky měly úseky hry, ve kterých dominovaly a dokázaly si také vypracovat i velmi dobré gólové příležitosti. Na straně domácích byl největší hrozbou pro soupeře švédský útočník Alexander Isak, dvakrát ho ale vychytal gólman Betisu Bravo a jednou přeloboval nejen vybíhajícího gólmana, ale i branku hostů. Domácím se povedlo brankáře Betisu i překonat, Zubimendi ale poslal míč do sítě z ofsajdové pozice. Na straně Betisu měli největší možnosti na skórování Moreno a Carvalho, ani jeden z nich ale branku Realu Sociedad netrefil.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 55 % : 45 %
    Střely na branku: 2:1
    Střely mimo: 1:2
    Rohy: 2:1
    Ofsajdy: 4:2
    Fauly: 7:2
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Juanmiho centr obrana Realu Sociedad odhlavičkovala ze své šestnáctky a domácí obránci pak vyřešili i nákop hostů zpět „do ohně“.
     
    44
    Betis se proto konečně mohl dostat na útočnou polovinu, kde se mu nakonec povedlo získat po faulu Davida Silvy na Juanmiho standardku z levé strany útočné poloviny.
     
    43
    Zase ale přišla zbytečná ztráta míče ze strany Betisu, která zastavila útok hostů. Naštěstí pro ně podobně dopadl i pokus Realu Sociedad o rychlou protiakci.
     
    42
    Oba týmy se se svými rozehrávkami zasekly ve středu hřiště, kde si vystřídaly kontrolu nad míčem. Po několika soubojích skončil pod kontrolou fotbalistů Betisu.
     
    41
    Domácí museli poté posunout míč přihrávkami dozadu až ke svému brankáři Remirovi. Od něj začíná další „vlna“ domácího postupného útoku.
     
    40
    Domácí se chtěli hostům také připomenout, snaha Realu Sociedad o rychlý protiútok ale skončila zblokovaným centrem z levého křídla.
     
    39
    Iglesias si zpracoval hezkou přihrávku na levou stranu domácí šestnáctky, zády k brance ale nemohl vystřelit a míč se mu na spoluhráče posunout také nepovedlo.
     
    38
    Týmem, který je v této chvíli iniciativnější, je Betis. Hosté se kombinací na krátké přihrávky přibližují k pokutovému území Realu Sociedad.
     
    37
    První žlutou kartu utkání dostává za držení Rafinhy Alcântary za dres William Carvalho (Real Betis).
     
    36
    David Silva našel v šestnáctce hostů mezi obránci úplně volného Isaka. Ten si míč zpracoval a rychle vystřelil, jeho pohotovou ránu po zemi ale chytil gólman Bravo.
     
    35
    Aktivita se Realu Sociedad vyplatila, protože Isak vystihl přihrávku jednoho z obránců Betisu. Na nic pak nečekal a tvrdou střelou poslal míč vysoko nad branku hostů.
     
    34
    Betis se snaží rozehrát svůj další postupný útok od obránců, ti ale čelí vysokému presinku domácích, kteří za nimi vytrvale běhají ze strany na stranu.
     
    33
    Fékir potáhl míč k šestnáctce domácích a přihrávkou doprava ho posunul do otevřeného prostoru na Carvalha. Ten si ho zpracoval, následnou tvrdou střelou ale vypálil nad domácí branku.
     
    32
    Nakonec z tohoto útoku domácích nebylo nic a po ztrátě míče museli hráči Realu Sociedad zacouvat dozadu. Opět to však stihli a znovu tedy musí Betis hledat cestu k šestnáctce soupeře.
     
    31
    Real Sociedad se usadil ke svému dalšímu postupnému útoku před šestnáctkou Betisu. Domácí se k centru nebo průnikové přihrávce zatím neodhodlali.
     
    29
    Na Canalesův oblouček na zadní tyč si nabíhal Moreno, tísněn obráncem a v pádu ale míč hlavou nasměroval jen do trávníku a od něj se odrazil mimo domácí branku.
     
    28
    K centru zleva se dostal David Silva, jeho vysoký nákop ale proletěl přes celou šestnáctku Betisu až na opačnou stranu, kde už byli jen hráči hostujícího týmu.
     
    27
    Opět ale při snaze o průnik k šestnáctce narazili na seřazenou domácí obranu. Ta míč získala a hned ho nakopla na opačnou stranu.
     
    26
    Betisu se v posledních minutách povedlo vyrovnat hru a hosté už jsou schopni podržet míč pod kontrolou také krátkou kombinací ve středu pole.
     
    25
    K rozehrávce této standardky se postavil Juanmi, jeho centr ale zasáhl spoluhráč v ofsajdovém postavení.
     
    24
    Moreno si naváděl míč na levém křídle na centr a těsně před šestnáctkou Realu Sociedad byl podražen. Přímý kop pro Betis.
     
    23
    Betisu se konečně povedlo zastavit útok domácích ve středu pole a vyrazit do otevřené obrany Realu Sociedad. Domácí se ale stihli vrátit a opět z tohoto protiútoku není nic.
     
    22
    Real Sociedad úplně převzal otěže utkání a teď z jeho strany sledujeme jeho pokus o útok za druhým. Domácí opět kombinují na útočné polovině.
     
    20
    Merino kolmicí do šestnáctky vysunul za obranu hostů Isaka, ten ale zblízka přeloboval vybíhajícího brankáře Brava a těsně i jeho branku. Případný gól by se ale podle opakovaných záběrů zřejmě opět zkoumal kvůli možnému ofsajdu.
     
    19
    Centr Davida Silvy od rohového praporku odhlavičkoval hned první bránící hráč Betisu. Odražený míč se pak opět vrátil zpět k domácím.
     
    18
    Snahu hostů ale opět zničil nepovedený přechod středem pole. Real Sociedad rychle otočil hru na opačnou stranu a díky zblokovanému centru získal rohový kop.
     
    17
    Po delší době má Betis dostatek času a prostoru na založení svého útoku a jelikož ho domácí teď nenapadají, tak se ho snaží využit naplno.
     
    16
    Míč se po odvráceném centru Davida Silvy vrátil do pokutového území, kde ho přihrával za obranu Betisu právě David Silva. Jeho přihrávku usměrnil zblízka do sítě Zubimendi, jeho zásah ale kvůli ofsajdu nemohl být uznán.
     
    15
    Real Sociedad získal po faulu na útočné polovině standardku, kterou rozehraje centrem do pokutového území David Silva.
     
    14
    Postupně se modro-bílí přece jen dostali k šestnáctce Betisu. Rico hledal centrem z levé strany v šestnáctce hostů Isaka, ten se ale k hlavičce mezi dvěma obránci hostů nedostal.
     
    13
    Tato akce Betisu nevedla k žádnému nebezpečí pro domácí branku. Real Sociedad má míč pod kontrolou a jeho obránci zatím se založením útoku nespěchají.
     
    12
    Ti se snažili dostat kombinací do šestnáctky Betisu, na její hranici ale přišel Merino o míč a domácí museli bleskurychle zacouvat dozadu. Povedlo se jim to a hosté tak musí útočit „do plných“.
     
    11
    Betisu se od jeho dobrého vstupu do utkání nedaří podržet míč na kopačkách a i teď ho hosté rychle odevzdali velmi dobře se pohybujícím domácím.
     
    9
    Sörlothovi se povedlo získat presinkem míč, při snaze o průnik do šestnáctky kolem Bellerína se ale zamotal v kličkách a kulatý nesmysl si nakonec odkopl za brankovou čáru.
     
    8
    Domácí se postupnou kombinací dostali k pokutovému území Betisu, jejich akce ale skončila přihrávkou Davida Silvy na Isaka, který stál v ofsajdu.
     
    7
    Brankář hostů pak vyboxoval centr z rohového kopu domácího týmu. Fotbalisté Realu Sociedad posunuli míč přihrávkami dozadu až ke svému brankáři.
     
    6
    Presink se však tentokrát povedl domácím a hned přišel z jejich strany i protiútok. Isak si potáhl míč na pravou stranu šestnáctky a tvrdou střelou po zemi k bližší tyči vyzkoušel pozornost gólmana Brava.
     
    5
    Zubimendi hledal nákopem po zisku míče rozběhnutého Isaka, ten ale tuto prudkou přihrávku za obranu Betisu nedoběhl. Hrací předmět skončil u gólmana Brava, jenž ho rozehrál do středu pole.
     
    4
    Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a opět se nastěhovali na útočnou polovinu. Canalesův centr teď odkopl do autu Zubeldia.
     
    3
    Domácí obránci se dostali při své první rozehrávce pod velký tlak a nakonec museli před presujícími hráči Betisu míč odkopnout do středu pole.
     
    2
    Nákop z levé strany útočné poloviny zasáhl v šestnáctce Realu Sociedad nabíhající Pezzella, míč ale vysokým obloukem spadl do rukou připraveného brankáře domácích Remira.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté. Obránci Betisu okamžitě nakopli míč na levé křídlo, kde ho před Juanmim odkopl do zámezí Gorosabel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Real Sociedad bude hrát v modro-bílých dresech, Betis ve zlatých.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
    Rozcvička fotbalistů Realu Sociedad
     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara, Zubimendi, Merino (C), D. Silva – Isak, Sörloth.

    Náhradníci: Ryan – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Januzaj, Muñoz, Guridi, Guevara, J. Pacheco, Sola, Djouahra, A. Martín.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Real Betis: C. Bravo – Bellerín, Pezzella, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho – Canales (C), Fékir, Juanmi – Iglesias.

    Náhradníci: Rui Silva – González, Akouokou, V. Ruiz, Tello, José, Joaquín, Guardado, Sabaly, Ruibal, Rodri, Miranda.

    Trenér: Manuel Pellegrini

    Rozhodčí: Escuderos – González, Yuste.
     


    Vzájemné zápasy

    Od návratu Betisu mezi španělskou elitu v sezoně 2015/2016 se tyto dva kluby utkaly v lize ve 13 zápasech a vzájemná bilance mluví ve prospěch Realu Sociedad, který vyhrál šestkrát, remizoval s Betisem třikrát a prohrál s ním čtyřikrát. V aktuální sezoně se ale Baskům proti Betisu vůbec nedaří, protože první vzájemný ligový zápas v prosinci 2021 prohráli v Seville 0:4 a stejný debakl utrpěli v únoru 2022 i v domácím čtvrtfinále Španělského poháru.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    20. 10. 2019: Real Sociedad – Betis 3:1
    19. 1. 2020: Betis – Real Sociedad 3:0
    18. 10. 2020: Betis – Real Sociedad 0:3
    23. 1. 2021: Real Sociedad – Betis 2:2
    12. 12. 2021: Betis – Real Sociedad 4:0
     


    Real Betis

    Betis je na tom velmi podobně jako domácí. Jeho ztráta z 5. pozice ligové tabulky na 4. Atlético Madrid je jediný bod, naopak před svým dnešním soupeřem má náskok 2 bodů. Případná dnešní výhra by tak výrazně upevnila pohárové ambice Betisu. Kromě ligy má Betis šanci na evropské poháry i ve Španělském poháru, kde ho čeká finále proti Valencii. Také forma Betisu je velmi podobná formě Realu Sociedad, protože z posledních osmi ligových zápasů prohrál dvakrát a v posledních 4 ligových zápasech získal 10 bodů. Na rozdíl od Basků má však výrazně lepší útočnou produktivitu, lídrem které se stal Juanmi. Ten zažívá svou životní sezonu a se 14 vstřelenými brankami je na děleném 3. místě tabulky střelců. Venku se Betisu daří a v této sezoně je třetím nejlepším týmem na hřištích soupeřů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Betis – Atlético Madrid 1:3
    Betis – Athletic Bilbao 1:0
    Celta Vigo – Betis 0:0
    Betis – Osasuna 4:1
    Cádiz – Betis 1:2
     


    Real Sociedad San Sebastian

    Real Sociedad se po špatném období na začátku tohoto kalendářního roku opět postupně dostal do formy a před tímto kolem se v tabulce nachází na 6. místě. Z posledních sedmi ligových zápasů prohrál jediný – na půdě vedoucího Realu Madrid 1:4 – a tato série dobrých výsledků ho přiblížila ke 4. Atléticu Madrid na rozdíl už jen 3 bodů. Na svého dnešního soupeře na 5. příčce ztrácí jen 2 body. Baskický klub těží hlavně z výborné obrany, která je s 30 inkasovanými brankami třetí nejlepší v soutěži. Realu Sociedad se navíc povedlo ve zmiňovaných sedmi zápasech až pětkrát udržet čisté konto. Útočná produktivita naopak není nijak oslnivá, Real Sociedad ale ukázal, že je schopen vyhrávat i výsledky 1:0. Před dnešním veledůležitým zápasem je pro Real Sociedad povzbuzením i jeho dobrá domácí ligová bilance, protože v roce 2022 na domácím hřišti ještě neprohrál. Jedinou domácí porážku v roce 2022 si však připsal právě proti Betisu, od kterého ve čtvrtfinále poháru schytal doma debakl 0:4.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Real Madrid – Real Sociedad 4:1
    Real Sociedad – Alavés 1:0
    Sevilla – Real Sociedad 0:0
    Real Sociedad – Espanyol 1:0
    Elche – Real Sociedad 1:2
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Sociedad San Sebastian – Real Betis. Utkání 32. kola španělské LaLigy začíná ve 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   60. Rafinha Alcântara (RSC), 90+1. D. Silva (RSC), 90+2. Sörloth (RSC) – 37. W. Carvalho (RBE), 75. G. Rodríguez (RBE), 90+1. C. Bravo (RBE), 90+2. Bartra (RBE)   90+3. D. Silva (RSC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 17:7.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (87. A. Elustondo), Zubeldia, Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara (65. Januzaj), Zubimendi, Merino (C), D. Silva – Isak (80. Portu), Sörloth.
    Náhradníci: Ryan – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Januzaj, Muñoz, Guridi, Guevara, J. Pacheco, Sola, Djouahra, A. Martín.

    Tréner: Imanol Alguacil

    Real Betis: C. Bravo – Bellerín, Pezzella, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho (46. Ruibal) – Canales (C), Fékir, Juanmi (68. Joaquín) – Iglesias (77. José).
    Náhradníci: Rui Silva – González, Akouokou, V. Ruiz, Tello, José, Joaquín, Guardado, Sabaly, Ruibal, Rodri, Miranda.

    Tréner: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Escuderos – González, Yuste

    Diváci: 28 893