Rennes – Monaco 2:3 (kon.)
koniec
Stade Rennes
2:3 (1:1)
AS Monaco
cz Piatok 15.04.2022, 21:00 • Roazhon Park, Rennes • Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Martin TERRIER - 2:3
     
    90+3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Možná že se bude jednat o kosmetickou úpravu skóre, každopádně MARTIN TERRIER přece v závěru utkání snížil bezchybně zahraným pokutovým kopem. Dočkáme se ještě nějakých šancí na vyrovnání?
    77. Myron BOADU - 1:3
     
    77
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Bude tahle trefa definitivní tečkou za monackým vítězstvím? Rennes ztratilo poměrně zbytečně míč ve středu pole, mizerně ho rozehrál Omari, následně Tchouaméni uvolnil k brankové čáře Vandersona, který předložil míč před bránu, a do té, zcela odkryté, snadno zacílil střídající MYRON BOADU. Asistence: Vanderson.
    57. Wissam Ben Yedder - 1:2
     
    57
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Jak moc se WISSAMOVI BEN YEDDEROVI nedařilo v koncovce v první půli, pak nyní svých několik nepovedených zakončení odčinil. Perfektní práci odvedl Volland, který mu hlavou míč přiťukl do běhu, a monacký kapitán pak svoje krátké sólo úspěšně proměnil. Vše ještě kontroloval VAR, zda se nejednalo o ofsajd, ten každopádně potvrdil regulérnost branky. Asistence: Kevin Volland.
    12. VANDERSON - 1:1
     
    12
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Taková odpověď je pro Monaco tou nejlepší možnou. VANDERSON si naběhl na parádní křižný balón od Golovina, na nic na hranici šestnáctky nečekal a okamžitě vypálil, a jeho dělovku brankář Alemdar zastavit nestačil. Možná reagoval i o něco později, vyrovnání je tak na světě. Asistence: Alexandr Golovin.
    3. Flavien TAIT - 1:0
     
    3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je FLAVIEN TAIT, který se ve vápně ocitl nepříliš hlídaný a hlavičkou zužitkoval pas z pravé strany od Traorého, který tam dobře zakombinoval s Labordem. Monaco si vůbec první šanci soupeře prostě nepohlídalo nejlépe. Asistence: Hamari Traoré.

    Patrik Sandev

    Góly: 3. Tait (Hamari Traoré), 90+3. Terrier (pen.) – 12. Vanderson (Golovin), 57. Ben Yedder (Volland), 77. Boadu (Vanderson)

    Karty:   85. Omari (REN) – 43. Vanderson (ASM), 46. B. Badiashile (ASM), 84. Caio Henrique (ASM)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.
    Stade Rennes: Alemdar – Hamari Traoré (81. Assignon), Tait, Omari, Meling (57. Truffert) – Martin, Santamaría – Bourigeaud, Majer (81. Tchaouna), Terrier – Laborde (71. Guirassy).
    Náhradníci: Salin – Tel, Diouf, Tchaouna, Guirassy, Belocian, Truffert, Assignon, Ugochukwu.

    Tréner: Génésio

    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Disasi, B. Badiashile, Caio Henrique – Vanderson (79. Diop), Tchouaméni, Y. Fofana, Golovin (78. Jakobs) – Ben Yedder (72. Boadu), Volland.
    Náhradníci: Mannone – Diop, Boadu, Jean Lucas, Matsima, Matazo, Sidibé, Akliouche, Jakobs.

    Tréner: Clement

    Rozhodca: Frappartová – Berchebru, Drouet