Bergerac – Saint-Étienne 1:0 (kon.) | Lens – Monaco 2:4 (kon.)
koniec
Racing Lens
2:4 (1:3)
AS Monaco
cz Nedeľa 30.01.2022, 21:00 • Stade Bollaert-Delelis, Lens • Francúzsky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
    88. Wissam BEN YEDDER - 2:4
     
    88
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je WISSAM BEN YEDDER. Lens muselo trochu otevřít hru, hosté této skutečnosti využili v pravou chvíli, a abychom akci nějakým způsobem mohli popsat, zmiňme, že dobré čtení hry měl především Tchouaméni. Ten zachytil rozehrávku soupeře, uvolnil svého kapitána, jenž v koncovce nezaváhal. O postupujícím do další fáze Coupe de France je tak asi definitivně rozhodnuto. Asistence: Aurélien Tchouaméni.
    53. Arnaud KALIMUENDO-MUINGA - 2:3
     
    53
    Lens právě vstřelilo branku!
    Tak tohle střídání se domácím náramně vyplatilo. ARNAUD KALIMUENDO-MUNIGA byl na hřišti po svém střídání sotva pár minut, jakmile se však poprvé nebezpečněji chopil míče, skóroval. Svou levačkou technickou střelou zamířil ke vzdálenější tyči. Až příliš nečinný byl při této situaci bránící Caio Henrique. Asistence: Seko Fofana.
    45. Wesley SAÏD - 1:3
     
    45
    Lens právě vstřelilo branku!
    Že by přece na řadu přišla nějaká dramatizace průběžného skóre? Kakuta vypálil ze střední vzdálenosti a Mannone jeho pokus pouze vyrážel. Bohužel pro něj jen k nohám WESLEYHO SAÏDA, který se napoprvé neprosadil, z dorážky už ale dotlačil míč za brankovou čáru. Bez asistence.
    29. Sofiane DIOP - 0:3
     
    29
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Lens se v posledních několika minutách úplně sesypalo. Gelson Martins zachytil míč ve středu pole, umně uvolnil Jeana Lucase, který si následně narazil s Ben Yedderem, následně adresoval přihrávku na zadní tyčku, odkud SOFIANE DIOP cílil do prázdné brány. Parádní akce Monaca, opravdu parádní. Asistence: Jean Lucas.
    26. JEAN LUCAS - 0:2
     
    26
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Další rána pro fotbalisty Lens. Monaco zkrátka působí efektivněji při využívání svých možností. Skvělou práci nyní odvedl Gelson Martins, který si počkal, až mu zezadu seběhne JEAN LUCAS, který se pak objevil ve vyložené pozici u blíží tyčky a snadno propálil gólmana Lecu. Asistence: Gelson Martins.
    18. Wissam BEN YEDDER - 0:1
     
    18
    Monaco právě vstřelilo branku!
    V posledních třech duelech od roku 2020, kdy Lens postoupilo do Ligue 1, ASM nedokázalo proti celku ze severu Francie skórovat. Tentokráte ale své statistiky už konečně změnilo k lepšímu, poněvadž kapitán WISSAM BEN YEDDER zužitkoval hlavou centr z levé strany od Caia Henriqueho, to když dokázal ve vzduchu přetlačit bránícího Medinu. Asistence: Caio Henrique.

    Patrik Sandev

    Góly: 45. Saïd, 53. Kalimuendo-Muinga – 18. Ben Yedder, 26. Jean Lucas, 29. Diop, 88. Ben Yedder

    Karty:   72. Golovin (ASM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:6.
    Racing Lens: Leca – Gradit, Danso (78. Berg), Medina – Clauss, Doucouré, S. Fofana, Frankowski (86. Baldé) – Kakuta (78. David Costa), Saïd (79. Jean) – Sotoca (46. Kalimuendo-Muinga)
    Náhradníci: Pandor – Jean, Haïdara, Kalimuendo-Muinga, Berg, Wooh, David Costa, Baldé, Cahuzac

    Tréner: Haise

    AS Monaco: Mannone – Aguilar, Disasi, Matsima, Caio Henrique – Jean Lucas (81. Vanderson), Tchouaméni – Gelson Martins (81. Jakobs), Volland (55. Y. Fofana), Diop (64. Golovin) – Ben Yedder
    Náhradníci: Lienard – Matazo, Akliouche, Y. Fofana, Lemaréchal, Golovin, Jakobs, Vanderson, Pavlovič

    Tréner: Clement

    Rozhodca: Wattellier – Zitouni, Courbet