Fuenlabrada – Cadiz 0:1 (kon.) | Girona – Osasuna 1:0 (kon.) | Gijón – Villarreal 2:1 (kon.)
Zaragoza – Sevilla 0:2 (kon.) | Almería – Elche 1:2 (kon.) | Mancha Real – Bilbao 0:2 (kon.)
Rayo Majadahonda – Atlético Madrid 0:5 (kon.)
koniec
Sporting Gijón
2:1 (0:0)
Villarreal CF
cz Štvrtok 06.01.2022, 18:00Španielsky pohár • 1/32 finále
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a stále ještě přeji vydařený vstup do roku 2022. Od klávesnice se s vámi loučí Adam Sedlák. (19:58:36)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 2:5.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 9:8.
     
    Dnešní utkání je u konce! Po fantastické bitvě v závěru se nakonec velmi překvapivě radují hosté.V první půli jsme byli svědky především dominance z hostujících kopaček, kteří se ovšem nedostali do žádné příležitosti. Domácí na druhou stranu měli pouze jednu šanci na skórování, kdy obránce Vasyl Kravets z parádní pozice branku Guillerma Rullia přestřelil. Jinak se toho příliš nedělo. Ve druhém poločasu to byla úplně jiná pohádka, protože již ve 48. minutě poslal hosty do vedení Raul Albiol, ovšem domácí přišli o dvacet minut později s odpovědí zásluhou Urose Djurdeviće. Následně si mužstva vypracovávala zajímavé příležitosti, ale na brankáři předvedli až na pár chyb povedené výkony. Vše rozlouskla až 88. minuta, kdy se po rychlém výpadu prosadil Bogdan Milanov, čímž udal konečný stav zápasu 2:1.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední minutě nastavení už jsme svědky fotbalu, který připomíná spíše jinou planetu. Oba celky hrají s míčem ve středu hřiště, ovšem dělají úplně zbytečné chyby, což ještě posilují mimozemskými zákroky.
     
    90+2
    Domácí Borja Lopez teď pohotově odpálil míč až na útočnou polovinu, čímž velmi pomohl svému celku. Následně si míč sebral brankář Guillermo Rullio, jenž rychle rozehraje postupný útok.
     
    90+1
    Postranní rozhodčí ukazuje na světelné tabuli nastavení tří minut, které tedy posléze uvidíme.
     
    90
    Hráči hostí se dostávají s míčem na útočnou polovinu, ovšem mají to zde velmi těžké, protože domácí vůbec nepodceňují v závěru obrannou fázi.
     
    89
    Domácí teď kouskují zcela pochopitelně hru co nejvíce, to jim ale zatím stačí, jelikož do konce utkání zbývá už jen pár minut.
     
    89
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Pedraza, přichází Estupinan.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Jackson, přichází Iborra.
    88. MILOVANOV - 2:1
     
    88
    Gijón právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností, jelikož domácí se s závěrem utkání prosazují, čímž dávají vedoucí branku! Po parádním přenesení hry od Nacha Mendeze se na pravé straně dostal k míči BOGDAN MILOVANOV, jenž dokázal tvrdou ranou prostřelit brankáře Guillerma Rullia.
     
    87
    Hosté teď budou mít na kopačkách standartní situaci, jelikož na polovině hřiště se zbytečného zákroku dopustil domácí Nacho Mendez.
     
    86
    Poslední minuty se druholigový celek dostává více dopředu, ale stále nejsme svědky nijakých velkých šancí, které by ale klidně mohli do konce přijít.
     
    85
    Následný pokus z rohu byl velmi neúspěšný, jelikož míč si ihned získal brankář Diego Marino, jenž následně dokázal rozjet další postupný útok.
     
    84
    Hosté se teď dostanou do slibné příležitosti, jelikož nás po odrazu od Borjy Lopeze čeká rohový kop z jejich strany.
     
    83
    Pěkný pokus zpoza vápna od Juana Foytha mířil pro velkou škodu pouze doprostřed branky, kde byl připravený Diego Marino, jenž míč opět pokryl ve svých rukavicích.
     
    82
    Na trávníku se v posledních minutách skoro nic neděje. Jasnou příčinnou bude to, že ani jeden z celků nechce zbytečně inkasovat branku v závěru tohoto souboje.
     
    81
    Gijón získal rohový kop z pravé strany, ovšem ten odvrátila obrana Villarealu do bezpečí. Oba týmy si tak po delší době oddechnou.

    Adam Sedlák

    Góly: 67. Djurdević, 88. Milovanov – 48. Albiol


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:8.
    Sporting Gijón: Marino (C) – Babin (46. Berrocal), Lopez, Milovanov, Kravets (46. Garcia P.) – Diaz (Villalba), Rodriguez (Garcia A.) – Mendez, Gaspar, Rivera – Bertin (Djuredvić)
    Náhradníci: Jimenez – Berrocal, Djurdrević, Garcia A., Garcia C., Garcia P., González, Gragera, Rosas, Villalba

    Villarreal CF: Rullio – Gaspar (C), Moreno G. (46. Raba), Torres, Albiol (68. Foyth) – Gomez, Trigueros (68. Parejo) – Pedraza (89. Estupinan), Capoue, Raba – Jackson (89. Iborra)
    Náhradníci: Alvarez, Jorgensen – Carlo, Estupinan, Foyth, Iborra, losifov, Lanchi, Moreno, Pacheco, Parejo

    Rozhodca: Ruiz – Galcone, Diaz (všichni SPA)