Chabarovsk – Čeljabinsk 0:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 1:5 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 1:3 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 3:4 (po pr.)
koniec
Ak Bars Kazaň
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
cz Štvrtok 07.10.2021, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Denis ZERNOV - 1:3
     
    59:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hokejisté Kazaně vůbec nezvládli situaci po vhazování a Karpov vyslal do úniku DENISA ZERNOVA, jemuž nedělalo žádné problémy dovézt kotouč do odkryté brány soupeře. Asistence: Maxim Karpov.
    34:31 Anatolij NIKONCEV - 1:2
     
    34:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají obrat! A měla v tom prsty trojice, jež se zasloužila i o vyrovnávací trefu. Maillet zpoza brány nahrál k levé tyči Leipsicovi, který Biljalova neprostřelil, ale zvládl ještě kotouč vybojovat zpět a posunout jej k ANATOLIJI NIKONCEVOVI, ten trefil bekhendem touš ze vzduchu dokonale, rozvlnil síť. Asistence: Brendan Leipsic a Philippe Maillet.
    29:50 Brendan LEIPSIC - 1:1
     
    29:50
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Po bekhendové nahrávce vystartoval po pravém mantinelu do brejku Maillet. Stáhl hru na střed, aby mohl zadovkou poslat kotouč do pravého kruhu BRENDANOVI LEIPSICOVI, kanadský útočník našel mezeru mezi Biljalovými betony. Asistence: Philippe Maillet a Anatolij Nikoncev.
    19:36 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    19:36
    Kazaň právě vstřelila branku!
    Fantastická kombinace elitní formace znamená vedení Kazaně! Galimov najel na střed útočného pásma, odkud přihrál do pravého kruhu Kovalenkovi. Pravý křídelník ukázal výborný přehled o hře a z první přenesl hru doleva na DMITRIJE KAGARLICKÉHO, jenž forhendem prostřelil bezmocného Olkinuoru. Asistence: Nikolaj Kovalenko a Arťom Galimov.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 20. Kagarlickij (Kovalenko, Arťom Galimov) – 30. Leipsic (Maillet, Nikoncev), 35. Nikoncev (Leipsic, Maillet), 60. Zernov (M. Karpov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkeľ, Kampfer, D. Žuravljov, Judin, Ľamkin, Adamčuk, Rukavišnikov – Dyňak, D. Voronkov (A), Lukojanov (C) – Kovalenko, Arťom Galimov, Kagarlickij – Tarasov, P. Lindholm, Weal – K. Petrov (A), Safonov, Paňukov – Katělevskij.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (C), Hultström, Dronov, Minulin, Pašnin (A), I. Nikolajev – S. Košelev, Currie (A), Čibisov – M. Karpov, Zernov, Goldobin – Nikoncev, Maillet, Leipsic – Akolzin, A. Několenko, Švyrjov – D. Jurov.

    Rozhodca: Gofman, Naumov – Strelcov, Šalagin

    Diváci: 4 445