Växjö – Bremerhaven 5:0 (kon.) | Eisbären – Skellefteå 3:5 (kon.) | Fribourg – HC Slovan sk 5:2 (kon.)
TPS – Sparta Praha 2:3 (0:1 po s.n.) | Leksands IF – Třinec 3:2 (kon.) | Lugano – Tappara 3:6 (kon.)
koniec
HC Lugano
3:6 (0:0, 0:4, 3:2)
Tappara Tampere
cz Nedeľa 29.08.2021, 19:45 • Cornèr Arena, Lugano • Liga majstrov • Skupina E
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Dnes večer budeme moci v rámci CHL sledovat souboj ve skupině E, kde na sebe narazí Lugano a Tappara. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Lugano: Schlegel (Fadani) – Riva, Alatalo (C), Muller (A), Nodari, Guerra, Chiesa, Villa – Carr, Josephs, Fazzini (A) – Bertaggia, Thurkauf, Walker – Stoffel, Tschumi, Vedova – Bedolla, Traber, Cortiana – Werder.

    Tappara: Heljanko (Piiroinen) – Vittasmäki, Tuulola, Austin, Seppälä, Jürgens, Kinnunen, Salminen – Levtchi, Morley, Kuusela (A) – Tanus, Virta, Merelä – Salonen, Platzer, Peltola (A) – Puhakka, Moilanen, Rauhala (C) – Vanhatalo.

    Rozhodčí: Stolc, Wiegand – Progin, Burgy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Úvodní buly patřilo Lugano, které se ale vzápětí muselo bránit, jelikož špatně nahodilo. Ani Tappara se však neusadila v útoku.
     
    00:55
    Nodari nahazuje přes celé kluziště až do rukavice Heljanka, který raději přeruší hru. Za chvíli se tedy bude vhazovat před ním.
     
    01:00
    Nodari tentokrát mířil na bránu z lepší pozice, ale byl z toho stejný výsledek. Heljanka si tak připsal snadný zákrok.
     
    01:38
    Domácí celek je zpočátku o něco aktivnější. Kotouč tak nějakou chvíli držel v útočné třetině, ale nic nebezpečného nevymyslel.
     
    02:12
    Bedolla hledal cestu dopředu přes pravou stranu, protihráče si i chytře obhodil, ale následně nedobruslil včas kotouč.
     
    02:41
    První zákrok má také Schlegel, který to měl také dost jednoduché. Jen nastavil svou lapačku a bez problémů zastavil střelu.
     
    02:41
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Riccardo Werder – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:04
    Finský tým stěží udržel útočné pásmo, ale následně stejně musí dozadu, jelikož Kuusela poslal přihrávku přímo na nohu protihráče.
     
    04:20
    Domácí velmi dobře zvládají oslabení, protože už puk dlouhé drží mimo svou třetinu. Předtím dovolili jen několik nepřesných dalekonosných střel.
     
    05:02
    Zápas zatím doprovází celá řada nepřesností na obou stranách. Třeba nyní Tuulola vůbec nezpracoval přihrávku, takže kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    05:27
    Vyloučení v týmu Tappara (Veli-Matti Vittasmäki – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    06:00
    Lugano zatím marně hledá cestu do útoku. Protihráči totiž velmi dobře brání a soupeři nedávají ani centimetr volného ledu.
     
    06:37
    Nyní postup domácího celku dokonce zastavuje ofsajd. Domácím tak přesilovková hra zatím vůbec nevychází.
     
    07:14
    Švýcarský tým se konečně usadil v útoku a štěstí tak rovnou dvakrát zkoušel Stoffel. Poprvé trefil obránce, podruhé gólmana.
     
    08:09
    Bedolla se opravdu pořádně opřel do kotouče z horní části levého kruhu, ale veškerá snaha byla zbytečná. Kotouč totiž skončil na prvním protihráči v cestě.
     
    08:53
    Tappara opravdu skvěle brání dlouhé oslabení a už ho má skoro za sebou. Po krátkém náporu navíc zase vyhazuje kotouč.
     
    09:23
    Hosté naposledy nastřelí puk do pásma soupeře, což znamená, že tuto dlouhou početní nevýhodu zvládli. Nyní tak zase mohou myslet na útočení.
     
    10:03
    Platzer se zničehonic ocitl ve velmi dobré pozici! Přes bránícího hráče totiž k němu proskákala přihrávka a útočník hostů tak mohl pálit z mezikruží, ale Schlegel proti němu vytasil prvotřídní zákrok vyrážečkou!
     
    10:38
    Finský tým se po ubráněném oslabení cítí o něco lépe a opatrně na protivníka tlačí. Ten je tak nucen k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    11:28
    Tappara se v útoku moc dlouho neudržela. Následně se raději stáhla zpátky k sobě, protože nechce riskovat ztrátu kotouče.
     
    11:35
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Julian Walker – 2 min., hrubost).
     
    12:09
    Tappara sice první přesilovku nevyužila, ale nyní se už chce chopit vedení. První nahození od modré čáry ale Schlegel v klidu likviduje.
     
    12:55
    Domácí hráči zvládli souboj u modré čáry, díky čemuž mohli kotouč vyhodit až k Heljankovi.
     
    13:27
    Lugano bylo zatlačeno hluboko ke své bráně a hosté tedy mohli střílet z dobrých pozic. Puk ale nedostali ani přes val bránících hráčů.
     
    14:18
    Tým ze země helvétského kříže už hraje v plném počtu. Nyní bude moci zaútočit, jelikož se soupeř provinil zakázaným uvolněním.
     
    14:50
    Domácí hokejisté si vůbec nerozuměli při pokusu o nahození, protože za pukem nikdo nemířil. Rozhodčí tak museli odpískat zakázané uvolnění.
     
    15:13
    První dějství se pomalu chýlí ke konci, přičemž jsme stále neviděli gólovou akci. Oba celky jsou totiž hodně opatrné, takže se dopředu moc neženou.
     
    16:03
    Před domácí brankou byl nyní pořádný zmatek! Merelä totiž z pravé strany navezl kotouč do brankoviště, kde jednou prověřil Schlegela, který obstál. Následovala velká skrumáž, která dopadla lépe pro Lugano, jenž nakonec dostalo kus gumy do bezpečí!
     
    16:12
    Vyloučení v týmu Tappara (Patrik Virta – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    17:24
    Heljanko svému týmu také pomohl famózním zákrokem, jeho lapačka je dnes neuvěřitelná. Zatím je to tedy zápas maskovaných mužů.
     
    17:53
    Tappara velmi aktivně bojuje o kotouč ve svém pásmu. Nyní ho dokonce přichytila u mantinelu, čímž získala cenné vteřiny.
     
    18:27
    Finský tým ubránil další oslabení a nyní už čeká na závěrečnou sirénu. Lugano má totiž navrch a tlačí se dopředu.
     
    19:14
    Carr krouží kolem branky soupeře a hledá ideální příležitost na přihrávku. Ta se nakonec naskytla, ale pas byl dost nepřesný.
     
    19:35
    Hosté mohli udeřit z protiútoku, protože do úniku mířil Virta! Tomu ale strčil hokejku pod kotouč jeden z obránců, který tak zabránil nebezpečnému zakončení!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:39.
     
    V první třetině dnešního utkání jsme se branky nedočkali i přes velké množství vyloučení. Zpočátku utkání to bylo z obou stran dost opatrné, hráči se rozehrávali. Pak už to ale začalo být zajímavé a oba celky si tak vytvořily velké příležitosti. O něco aktivnější byla Tappara, ale ta zatím marně hledá recept na skvěle chytajícího Schlegela. Ten však může hledat ještě čtyřicet minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Úvodní buly patří opět Lugano, která následně přešla dopředu pomocí šikovného nahození.
     
    20:45
    Následovaly dvě střely, která ale zlikvidoval Heljanko, jenž stále disponuje velmi jistým výkonem.
     
    21:03
    Virta díky dobrému hitu spoluhráče mířil do dalšího úniku, musel ale jít do zakončení z dálky, které mu nesedlo podle představ, protože ho Schlegel jistě zlikvidoval.
     
    21:54
    Tappara už také něco zkouší vymyslet, ale kotouč zatím drží za brankou soupeře, kde ho nemůže dostat pod plnou kontrolu.
     
    22:22
    Vyloučení v týmu Tappara (Kyle Platzer – 2 min., držení hole).
     
    22:58
    Lugano opět může těžit z nedisciplinovanosti soupeře, ale pořád je to marné. Hosté se zatím bez problémů brání a už posílají kotouč za Schlegela.
     
    23:34
    Stoffel schytal tvrdý hit ve středním pásmu, domácí fanoušci si tak žádali další vyloučení. Podle rozhodčích to ale byl čistý hit.
     
    24:16
    Carr měl jednu z posledních šancí na využití této početní převahy, ale opět při ní selhal. Heljanko si tak pořád drží čisté konto.
     
    24:23
    Fazzini se pokoušel o překvapivé zakončení ihned po vyhraném vhazování, ale finský brankář je opět o krok napřed a kryje i tento pokus.
     
    25:05
    Poslední minuta hry se už dost dlouho táhne, protože se přerušovalo snad pětkrát. Tappara se mezitím přesunula dopředu.
     
    25:49
    Lugano bylo nějakou chvíli pod tlakem, ale poté se osvobodilo. Následně bude moci zaútočit, jelikož hosté poslali puk až na zakázané uvolnění.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu HC Lugano (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Loïc Vedova.
     
    26:00
    Morley chtěl potvrdit svou pozici nejúspěšnější střelce v týmu, po vyhraném vhazování tedy okamžitě pálil, ale Schlegel byl opět připraven.
     
    26:18
    Vyloučení v týmu HC Lugano (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Luca Fazzini.
     
    26:30
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení na svou stranu! Konečně tu máme využitou přesilovku, nedat gól v dvojnásobné početní výhodě, to už by byla ostuda. Tu zkušeně odvrátil BRADY AUSTIN, který svou střelu od modré čáry schoval mezi obránce, takže Schlegel nic neviděl. Kotouč mu tak propadl do pravé části branky. Asistence: Tyler Morley.
    26:30 Brady AUSTIN - 0:1
     
    26:59
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tappara během krátké chvíle využívají obě přesilovky a zasazuje soupeři velmi tvrdou ránu! Další branka se opravdu povedla, protože Kuusela výborně našel před odkrytou klecí KYLEA PLATZERA, který nedal brankáři Lugana šanci na přesun a jistě ho překonal. Asistence: Kristian Kuusela, Tyler Morley.
    26:59 Kyle PLATZER - 0:2
     
    26:59
    Oddechový čas pro Lugano.
     
    28:23
    Domácí hokejisté potřebují ještě další chvíli na vzpamatování, protože oddechový čas jim nestačil. Tappara je tak viditelně přehrává.
     
    28:51
    Heljanko se po delší době zapojil do hry, ale ani tentokrát neřešil nic složitého. Pouze nastavil lapačku a připsal si tak jistý zákrok.
     
    29:02
    Fazzini zkusil vzít zodpovědnost na sebe a vymyslel tak velmi jedovatou střelu, kterou však brankář hostů opět našel svou rukavicí.
     
    30:10
    Tappara právě vstřelila branku!
    Finský tým odskakuje na rozdíl třech branek, což se bude Luganu velmi těžce dohánět! Tappara vytěžila maximum z aktivního napadání. Peltola totiž vyhrál souboj u zadního mantinelu a kus gumy poslal před branku, kde číhal SAMUEL SALONEN, který ho bez váhání zametl pod horní tyč. Bez asistence.
    30:10 Samuel SALONEN - 0:3
     
    31:37
    Hosté jsou psychicky nahoře a ze své výhody chtějí těžit. Soupeři tak nedávají ani chvilku na vydechnutí a Schlegel tak má v bráně pořádné problémy.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Alessandro Chiesa – 2 min., krosček).
     
    32:05
    Tým ze země tisíce jezer vyhrává vhazování v útoku, kde se tedy okamžitě usazuje. Zatím ale jen kombinuje a hledá gólovou pozici.
     
    32:38
    To se ale nepovedlo. Platzer sice dostal výbornou přihrávku do mezikruží, ale kotouč si bruslemi nedokázal zpracovat, takže dal soupeři prostor k vyhození.
     
    33:03
    Tappara právě vstřelila branku!
    SAMUEL SALONEN během pouhých tří minut skóruje podruhé a tady to vypadá na hotový zápas, Lugano vůbec nestíhá. Výše jmenovaný hokejista se napřáhl z horní hranice pravého kruhu a vymetl levý růžek brány, Schlegel bez šance. Asistence: Santtu Kinnunen, Kristian Tanus.
    33:03 Samuel SALONEN - 0:4
     
    33:06
    Vyloučení v týmu Tappara (Sami Moilanen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:00
    Domácí to rozhodně nevzdávají i přes velmi špatný stav a zkouší využít přesilovku. Heljanko se tak ocitl v jedné kritické situaci, ale tu nakonec přece jen vyřešil.
     
    35:34
    Werder využil chyby Austina a hnal se do nadějného brejku, který ale pokazil špatnou zpětnou přihrávkou. Tu si našel jeden z vracejících se obránců.
     
    36:28
    Hosté stále nemají dost a zkouší náskok ještě navýšit. To jim soupeř nedovoluje a zkouší udržet aktuální stav aspoň do přestávky.
     
    37:02
    Domácí dokonce mohli snížit, jelikož Heljanko vyrazil nahození před sebe a následoval velký zmatek. Gólman hostů vůbec nevěděl, kde se kus gumy nachází. Nakonec to za něj vyřešili obránci, kteří dostali puk z nebezpečné zóny!
     
    37:34
    Švýcarský celek dvakrát v rychlém časovém sledu pokazil rozehrávku, v obou případech se pískal icing.
     
    38:15
    Tappara tvrdě bojuje v pásmu soupeře, napadání se ji už jednou vyplatilo. Tentokrát ale Lugano raději poslala kotouč z pásma, než aby riskovala jeho ztrátu.
     
    39:04
    Domácí opět poslali kotouč do brankoviště, kde se strhla velká mela. Tu ale jistě vyřešil Heljanko, který okamžitě schoval puk.
     
    39:38
    Hosté ještě podnikají jeden protiútok, který nakonec zastavuje Schlegel. Ten si tak alespoň trochu zlepšil náladu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:41.
     
    Ve druhé periodě se děly věci, které jsme rozhodně nečekali. Zpočátku to ještě bylo vyrovnané, ale pak se to zničehonic zvrhlo. Tappara během necelých sedmi minut nasázela čtyři branky, čímž nejspíš rozhodla o výsledku tohoto zápasu. Pokud chce Lugano útočit na body, bude se muset hodně snažit, protože se mu směrem dopředu moc nedaří.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Lugano začíná i závěrečnou třetinu aktivněji a už se dostalo i k zakončení. To ale bylo nepřesné.
     
    40:48
    Domácím prostě není souzeno skórovat, protože si vytvořilo opravdu parádní pozici, ale kotouč skončil jen na jednom z obránců.
     
    40:59
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tappara (Joni Tuulola – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Calvin Thurkauf – 2 min., hrubost).
     
    41:51
    Hra čtyř proti čtyřem určitě sedí více Lugano, které pokračuje v náporu. Nyní si ale špatně přihrálo a přišlo tak zbytečně o kotouč.
     
    42:50
    Domácí se přece jen snaží, ale je to marné. Tappara velmi dobře brání svou modrou čáru a už nehodlá nic riskovat.
     
    43:23
    Werder zkusil štěstí z velkého úhlu, ale nemohl být úspěšný, protože trefil jednoho z obránců, který kus gumy srazil za branku.
     
    43:50
    Také Seppälövo nahození na druhé straně kluziště bylo sražené na mantinel. Následně je hra přerušena, protože se puk odrazil mimo hrací plochu.
     
    44:15
    Thurkauf dobře zapracoval ve středním pásmu, kde vystihl přihrávku a zahájil tak krátký útok, který ale jistým zákrokem zastavil Heljanko.
     
    45:08
    Hosté takticky kupují čas v útočném pásmu. Aktuální stav určitě chtějí udržet až do konce.
     
    46:08
    Domácím hokejistům se nepovedla další rozehrávka. Dnes to prostě není jejich zápas.
     
    46:48
    K Tanusovi se šťastně odrazil kotouč, takže může zahájit útočnou akci. Tu zakončil Austin, ale našel jen výstroj Schlegela.
     
    47:29
    Tappara v útočné třetině v klidu drží kotouč a sbírá další sekundy. Luganu už došla síla, což se projevuje na předváděné hře.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu Tappara (Lassi Vanhatalo – 2 min., podrážení).
     
    48:53
    Lugano si zkouší spravit chuť využitou přesilovkou, takže už nějakou chvíli kombinuje v útočném pásmu a hledá ideální střeleckou pozici.
     
    49:18
    Tu si nakonec našel Carr, jenž chtěl kotouč procpat mezi nohami bránícího hráče, ale to se mu nepovedlo.
     
    49:54
    Nyní ale pořádně nebezpečnou ránu vymyslel Bertaggia! Byla to taková bomba, že Heljanko puk neudržel ve výstroji a o dorážku se tak mohl pokoušet Stoffel, ale ten nebyl úspěšný!
     
    50:24
    Tappara i s menšími problémy zvládla oslabení, Heljanko tak pořád útočí na čisté konto, které by si určitě zasloužil.
     
    51:04
    Hosté si vůbec nerozuměli při střídání, takže jich na ledové ploše možná bylo šest. To vyvolalo pískot domácích příznivců, avšak rozhodčí zůstávají klidní.
     
    51:43
    Po delší době se hraje déle bez přerušení. Kotouč drží hlavně hokejisté finského celku, kteří opatrně hledají cestu k zakončení.
     
    52:33
    Oba celky se nyní pokusily o nahození přes celé kluziště, ale vždy to skončilo jen blokem protihráče. Domácí ale následně vybojovali kotouč v útočné třetině.
     
    52:51
    Vyloučení v týmu Tappara (Casimir Jürgens – 2 min., držení hole).
     
    52:54
    Lugano vstřelilo branku!
    Tak Lugano se přece jen dočkalo alespoň jedné trefy! O tu se postaral DANIEL CARR, kterému nabil hned po vhazování Thurkauf. Střelec branky následně poslal kotouč nad vyrážečku Heljanka. Asistence: Calvin Thurkauf.
    52:54 Daniel CARR - 1:4
     
    53:34
    Lugano vstřelilo branku!
    Tak ještě to může být zajímavé, protože je to rázem pouze o dvě branky! Alatalo se svým nahozením nebyl úspěšný, ale Daniel Carr srazil kotouč za branku k TROYI JOSEPHOVI, který se pokusil o rychlé zakončení kolem tyče, což se mu povedlo na jedničku. Finský brankář se nestačil přesunout a kus gumy mu podklouzl pod betonem. Asistence: Daniel Carr.
    53:34 Troy JOSEPH - 2:4
     
    54:15
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Santeri Alatalo – 2 min., podrážení).
     
    55:15
    Tappara hraje v přesilovce s velkým klidem a je ráda, že může kotouč snadněji držet daleko od branky. Vepředu samozřejmě i hledá cestu ke gólu.
     
    55:39
    Schlegel tak musel vytahovat další zásah a věří, že jeho spoluhráčům se ještě podaří dvoubrankové manko dohnat.
     
    56:15
    Lugano má oslabení za sebou a na vstřelení dvou branek má tedy necelé čtyři minuty. To je rozhodně realné, ale Tappara by se musela dopustit nějakého fatálního zaváhání.
     
    56:35
    Vyloučení v týmu Tappara (Tyler Morley – 2 min., hákování).
     
    57:18
    Domácí se zatím nemohou dostat k pořádnému tlaku. Hosté se už dvakrát osvobodilo, konec základní hrací doby se tak rychle blíží.
     
    58:08
    Kotouč zase končí u Schlegela, který už asi za chvíli bude mířit na střídačku. Zatím mu to ale spoluhráči nedovolují.
     
    58:33
    Fazzini pálil okamžitě po přechodu modré čáry, protože doufal, že Heljanko bude zaskočen. Tomu ale tak nebylo, takže si brankář Tappary připisuje další zásah.
     
    58:59
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je určitě hotovo! Jeden z domácích hráčů zlomil při pokusu o střelu hůl, takže hosté mohli jít do protiútoku. Vzhledem k tomu, že Schlegel už byl na střídačce, tak si OTTO RAUHALA připsal velmi snadný gól. Asistence: Jukka Peltola.
    58:59 Otto RAUHALA - 2:5
     
    59:27
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec zvítězí o čtyři branky! Salonen totiž dostal zpoza branky kotouč do mezikruží, kde byl připraven SAMI MOILANEN, který ho bez váhání poslal pod horní tyč. Asistence: Samuel Salonen.
    59:27 Sami MOILANEN - 2:6
     
    59:49
    Vyloučení v týmu Tappara (Otto Rauhala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    59:57
    Lugano vstřelilo branku!
    Lugano se po kontrole u videa může radovat ještě z jednoho gólu, konečné skóre tedy bude 3:6! Vedova svou přihrávku mířil do předbrankové prostoru, ale po teči od jednoho z obránců skončila na brusli EVANA TSCHUMIHO, který tak poslal kotouč mezi tři tyče. Video pak potvrdilo, že to tak nebylo zamýšleno. Asistence: Loïc Vedova, Matteo Nodari.
    59:57 Evan TSCHUMI - 3:6
     
    Konec zápasu.
     
    Bláznivá třetí třetina nic nezměnila na tom, že si vítězství připisuje Tappara, která se tak usadí na prvním místě skupiny E. Lugano ji ale ještě v závěru nadělalo pořádné problémy, jelikož během krátké chvíle snížilo na 2:4. V závěru pak samozřejmě zkoušelo hru bez brankáře, ale to hosté okamžitě potrestali, čímž se uklidnili. Vzápětí pak přidali ještě jednu branku, avšak také inkasovali. Jejich vítězné radosti to ale nezabránilo.
     
    Statistiky
    Střely na branku: 31 – 30
    Tresné minuty: 14 – 20
    Využití: 2/9 – 3/7
    Úspěšnost vhazování: 44% – 56%
    Hity: 3 – 0
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (22:29:45)

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 53. Carr (Thurkauf), 54. Joseph (Carr), 60. Tschumi (Vedova, Nodari) – 27. Austin (Morley), 27. Platzer (Kuusela, Morley), 31. Salonen, 34. Salonen (Kinnunen, Tanus), 59. Rauhala (Peltola), 60. Moilanen (Salonen)


    HC Lugano: Schlegel (Fadani) – Riva, Alatalo (C), Muller (A), Nodari, Guerra, Chiesa, Villa – Carr, Josephs, Fazzini (A) – Bertaggia, Thurkauf, Walker – Stoffel, Tschumi, Vedova – Bedolla, Traber, Cortiana – Werder.
    Tappara Tampere: Heljanko (Piiroinen) – Vittasmäki, Tuulola, Austin, Seppälä, Jürgens, Kinnunen, Salminen – Levtchi, Morley, Kuusela (A) – Tanus, Virta, Merelä – Salonen, Platzer, Peltola (A) – Puhakka, Moilanen, Rauhala (C) – Vanhatalo.

    Rozhodca: Stolc, Wiegand – Progin, Burgy