Liberec – Dukla Praha 1:3 (kon.) | Slovácko – L. Mikuláš sk 3:0 (kon.) | Śląsk – Hajduk Split 0:4 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
1:3 (0:1)
FK Dukla Praha
cz Utorok 29.06.2021, 11:00 • Mnichovo Hradiště • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    80
    Sudnay Faleye se vydal skutečně ze všech sil. Kvůli malému počtu náhradníku se za něj na hřiště vrací Buchvaldek.
     
    77
    Faleye se po krátkém ošetření vrátil na hřiště, kde byl přímým svědkem nebezpečné hlavičky Rondiće. Šťovíček vytáhl skvělou robinsonádu!
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Štěpán Šebrle, přichází Jakub Jeřábek.
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Lukáš Buchvaldek, přichází Marvis Ogiomade.
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Štěpán Krunert, přichází Lukáš Březina.
    72. Marek FÁBRY - 1:3
     
    72
    Dukla právě vstřelila branku!
    Překvapivé vítězství Dukly začíná mít reálné obrysy! Svůj dobrý výkon podpořil gólovou přihrávkou Sunday Faleye, jenž geniálně načasoval vysunutí MARKA FÁBRYHO. Ten si odmítl Kranthovea a před vybíhajícím Pešlem zakončil na zadní tyč.
    67. Lukáš BUCHVALDEK - 1:2
     
    67
    Dukla právě vstřelila branku!
    Barac aspoň částečně napravil nedávnou minelu, když Dukle rozjel gólovou akci na 2:1! Šebrleho přihrávku z pravé strany Fábry patičkou na přední tyči prodloužil a LUKÁŠ BUCHVALDEK zblízka napálil míč do sítě.
    52. Jan MATOUŠEK - 1:1
     
    52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka Jakuba Barace, který vedle vlastního pokutového území nechal míč za sebou. Diamé si ho vzal a přihrál JANU MATOUŠKOVI, který hezky zavěsil mimo dosah plachtícího Šťovíčka.
     
    46
    Absence plnohodnotné přestávky může více zkomplikovat život Dukle, která přijela s minimálním počtem náhradníků. Na hřiště se dostal jen brankář Šťovíček.
     
    46
    Liberec provedl hned několik změn v sestavě. Na trávníku jsou Pešl, Bína, Chaluš, Kranthove, Gembický, Michal, Rondić, Casar nebo Adama Diamé.
    41. Penalta Faška
     
    41
    Přednost v provedení pokutového kopu dostal Michal Faško, jenže Rada směr jeho střely vystihl a skokem k levé tyči udržel Duklu ve vedení!
     
    40
    Fukala přebral nákop z obrany. Hlavou posunul míč Nečasovi, jehož pas prošel do druhé vlny a Matouškova střela se zastavila o ruku některého z bránících hráčů. Penalta!
    35. Marek FÁBRY - 0:1
     
    35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! Michal Faško se při rozehrávce dostal do úzkých. Mikula s jeho přihrávkou nepočítal a prvním dotekem nechtěně vysunul MARKA FÁBRYHO, jenž v následné šanci překonal Knoblocha křižnou přízemní střelou.
     
    31
    Povedená akce od Faška, který šel sám do obležení čtyř obránců. Z osy vybídl ke střele Matouška, kterého Rada vychytal. Technická dorážka Rabušice už byla nepřesná.
     
    20
    Slovan uklidnil kombinaci u vápna přihrávkou vzad na Gebre Selassieho. Jeho nákop si perfektně zpracoval Nečas a už podruhé o centimetry netrefil ze svého pohledu levou tyč. Tu i v tomto případě nestihl zavřít Novotný.
     
    13
    Narážečka mezi Faleyem a atakovaným Krunertem nevyšla. Rabušic si v protiútoku počkal na druhou vlnu a byl to Nečas, který po jeho přihrávce těsně minul vzdálenější tyčku!

    Michal Břuchanský

    Góly: 52. Matoušek – 35. Fábry, 67. Buchvaldek, 72. Fábry

    Nepremenená penalta: 41. Faško (LIB), brankár Rada zneškodnil


    FC Slovan Liberec: Knobloch – Fukala, Gebre Selassie (C), Purzitidis, Mikula – Matoušek, Faško, Polyák, Nečas – Rabušic, Novotný.
    2. Poločas: Pešl – Bína, Chaluš, Kranthove, Gembický – Matoušek, Casar, Michal, Faško – Diamé, Rondić.

    Náhradníci: Pešl – Bína, Chaluš, Kranthove, Gembický, Michal, Casar, Rondić, Diamé.

    FK Dukla Praha: Rada (46. Štovíček) – Barac, Piroch, Konan (C), Souček – Peterka, Krunert (72. Březina) – Faleye (80. Buchvaldek), Šebrle (72. Jeřábek) – Buchvaldek (72. Ogiomade), Fábry.
    Náhradníci: Šťovíček – Jeřábek, Ogiomade, Březina.