Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Florida 4:5 (kon.)
Nashville – Dallas 1:0 (po pr.) | Arizona – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.)
Anaheim – LA Kings 6:2 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 1:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Vancouver Canucks
cz Nedeľa 02.05.2021, 01:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Joe THORNTON - 5:1
     
    58:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pátá právě odbila. Definitivní pojistku na výhru Maple Leafs přidal do prázdné branky JOE THORNTON! Asistence: Travis Dermott a Morgan Rielly.
    51:39 Alex GALCHENYUK - 4:1
     
    51:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto – Maple Leafs přidávají další gól! John Tavares našel před brankou nehlídaného Nylandera, jenž si sice kličkou do forhendu na Demka nepřišel, dorážka ALEXE GALCHENYUKA už ale za zády vancouverského brankáře skončila! Asistence: William Nylander a John Tavares.
    44:55 Adam BROOKS - 3:1
     
    44:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Ve formě hrající Justin Holl napřáhl na modré a ADAM BROOKS šikovnou tečí dostal puk do sítě! Thatcher Demko nemohl nic vidět. Asistence: Justin Holl a Jason Spezza.
    23:50 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    23:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se na začátku druhé třetiny ujímají vedení! Napadající Marner obral o puk rozehrávajícího Edlera a poté našel na pravém kruhu AUSTONA MATTHEWSE, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Mitchell Marner.
    15:24 Auston MATTHEWS - 1:1
     
    15:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl psát něco ve smyslu, že mi dnes Toronto připadá zcela bez jiskry a zápalu, když vtom domácí vyrovnali! Foligno u zadního hrazení vybojoval puk pro Marnera, který našel na levém kruhu AUSTONA MATTHEWSE a ten s naprostou jistotou vsítil svůj 37. gól v sezóně! Asistence: Mitchell Marner a Nick Foligno.
    13:28 Tanner PEARSON - 0:1
     
    13:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jednoduchá akce Canucks končí úvodním gólem! Horvat vyhrál buly pro Hughese, který posunul puk na pravou stranu, kde číhal připravený TANNER PEARSON a střelou ke vzdálenější tyči překonal Campbella. Asistence: Quinn Hughes a Bo Horvat.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 16. Matthews (Marner, N. Foligno), 24. Matthews (Marner), 45. Brooks (Holl, Spezza), 52. Galchenyuk (W. Nylander, Tavares), 58. J. Thornton (Dermott, Rielly) – 14. Pearson (Q. Hughes, Horvat)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Rittich) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Sandin, Dermott – Galchenyuk, Tavares (C), W. Nylander – N. Foligno, Matthews, Marner (A) – Michejev, Kerfoot, Simmonds – J. Thornton, Brooks, Spezza.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Chatfield, Q. Hughes, Hamonic, Schmidt, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Lind – Höglander, J. T. Miller, Boeser – Highmore, B. Sutter (A), Hawryluk – Vesey, Boyd, MacEwen.

    Rozhodca: Furlatt, Nicholson – Shewchyk, Cherrey