Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Florida 4:5 (kon.)
Nashville – Dallas 1:0 (po pr.) | Arizona – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.)
Anaheim – LA Kings 6:2 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 1:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 02.05.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:42 Joel FARABEE - 1:4
     
    58:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se nakonec přece jen dočkali čestného úspěchu! Shayne Gostisbehere posunul kotouč na JOELA FARABEEHO, který šel ze strany sám na gólmana. Nic moc nevymýšlel a prudkou ranou pod břevno rozvlnil síťku. Asistence: Shayne Gostisbehere a Nicolas Aube-Kubel.
    54:59 Jegor ŠARANGOVIČ - 0:4
     
    54:59
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se dnes trefuje už počtvrté! Domácí chybovali ve své obranném pásmu. Jack Hughes rychlým pasem našel před brankou úplně volného JEGORA ŠARANGOVIČE, jehož střela zápěstím skončila v brance. Asistence: Jack Hughes.
     
    50:42
    Sean Couturier je na ledě!
     
    48:42
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Sean Couturier – 2 min., sekání).
     
    47:12
    A mohlo to být klidně o čtyři branky! Miles Wood se dostal do samostatného úniku a chtěl prostřelit domácího gólmana mezi betony. Brian Elliott to ale ustál a udržel kotouč pod sebou!
     
    46:29
    Ty Smith je na ledě!
    44:54 Nico HISCHIER - 0:3
     
    44:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek se prosazuje v oslabení, to bude nejspíše i rozhodující moment zápasu... Sean Couturier nebyl úspěšný při snaze dostat puk do pásma. Obral ho tam o něj totiž NICO HISCHIER, který následně táhl přečíslení dva na jednoho. To vzal na sebe a střelou o zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Bez asistence.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Ty Smith – 2 min., sekání).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    34:01
    Střely na branku: 13 – 9!
     
    31:21
    Joel Farabee je na ledě!
     
    29:21
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Joel Farabee – 2 min., držení).
     
    28:34
    Jesper Bratt je na ledě!
     
    26:49
    Shayne Gostisbehere napoprvé nedostal na modrou dobrou přihrávku. Ta druhá byla už lepší, ale rána domácího obránce šla do tyče!
     
    26:34
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jesper Bratt – 2 min., hákování).
     
    22:49
    Tato přihrávka měla oči! Flyers rozjeli svou akci po levé straně a Claude Giroux si najížděl na křižný pas. Ten také dostal, ovšem kotouč šel o kousek dál, než po Giroux potřeboval.
    20:52 Janne KUOKKANEN - 0:2
     
    20:52
    Devils právě vstřelili branku!
    A vstup do druhé periody vychází znovu lépe New Jersey. Jack Hughes chvilku kličkoval v útočném pásmu. Dostal se s pukem až na střed hřiště a zvolil bekhendovou přihrávku na JANNEHO KUOKKANENA, jehož bomba z první trefila šibenici u bližší tyčky. Asistence: Jack Hughes a Jegor Šarangovič.
     
    18:26
    Gólovka ještě také na druhé straně! Hosté se hnali do přečíslení dva na jednoho, které na sebe vzal hráč na levé straně, jenže trefil jenom vyrážečkou brankáře Elliota!
     
    16:45
    New Jersey se zatím snaží nedávat příliš prostoru domácím střelcům, navíc se mu to celkem daří. Nyní ale z ničeho nic vyplaval Nicolas Aube-Kubel mezi kruhy, ovšem trefil jenom tyčku!
     
    09:59
    Z opakovaného záběru to vypadalo, že kotouč brankovou čáru nepřešel. To potvrdilo i video, a tak se domácí z branky dlouho neradovali...
    09:59 Puk brankovou čáru nepřešel...
     
    09:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže napodruhé se jim to povedlo a je srovnáno! SCOTT LAUGHTON se dostal k odraženému puku, který dostal do brankoviště. Jegor Šarangovič jej následně poslal gólmanovi mezi betony!
    05:00 Jesper BRATT - 0:1
     
    05:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Té se to ale nepovedlo, navíc z protiakce inkasuje! JESPER BRATT vyzkoušel pozornost domácího brankáře lehkou střelou z pravého kruhu. Brian Elliott si tento gól za rámeček určitě nedá, jelikož si puk poslal lapačkou do masky a do branky! Asistence: Pavel Zacha a Kevin Bahl.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 59. Farabee (Gostisbehere, Aube-Kubel) – 5. Bratt (Zacha, Bahl), 21. Kuokkanen (J. Hughes, Šarangovič), 45. Hischier, 55. Šarangovič (J. Hughes)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Braun, Provorov (A), Sanheim, Gostisbehere, P. Myers, Hägg – Voráček, Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Farabee – Aube-Kubel, Patrick, J. van Riemsdyk – Allison, Laughton, Lindblom.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), R. Murray, C. Carrick, Butcher, Bahl, T. Smith – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Bratt, Hischier (C), Zacha – Bastian, M. McLeod, Wood (A) – N. Merkley, J. Boqvist, M. Malcev.

    Rozhodca: Dunning, Luxmore – Tobias, Smith

    Diváci: 2683