Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Florida 4:5 (kon.)
Nashville – Dallas 1:0 (po pr.) | Arizona – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.)
Anaheim – LA Kings 6:2 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 1:2 (kon.)
koniec
New York Islanders
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
New York Rangers
cz Nedeľa 02.05.2021, 01:07 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Semjon Varlamov (NYI) 29 zákroků
    2. Josh Bailey (NYI) 0+3
    3. Anthony Beauvillier (NYI) 2+0 (03:41:35)
     
    Česká a slovenská stopa

    Filip Chytil (NYR) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 2, čas na ledě 13:54
    Libor Hájek (NYR) – 0+0, -1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 19:38
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Semjon Varlamov (NYI) – 29 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 59:36
    Alexandar Georgijev (NYR) – 22 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88%, odchytal 60:00
     
    Střely na branku: 25 – 29
     
    Je konec! Domácí New York Islanders nakonec poráží New York Rangers 3:0. Ve třetí části už jsme sledovali spíše takové marné snažení hostů o návrat do zápasu. Několik nebezpečných střel měli Zibanejad a Panarin, ale domácí brankář vytáhl sérii neskutečných zákroků a připsal si čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    58:18
    Mika Zibanejad si najel do dobré pozice, ale jeho ránu brankář Varlamov vykopl špičkou levého betonu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Brendan Smith to Cizikasovi bleskově vrátil a také trefil domácího hokejistu tvrdým hitem. Duel je vyhecovaný do posledních sekund.
     
    57:15
    Cizikas dojel v obranném pásmu Reunanena. Hostující hokejista odjíždí v předklonu na střídačku a dnešní duel pro něj zřejmě končí.
     
    55:33
    Ryan Strome si sjel na přihrávku zadovkou a zakončil zápěstím. Ani jeho ránu domácí brankář za svá záda nepustil.
     
    55:02
    Bučněvič se dral do zakončení, ale Nick Leddy mu přizvedl hokejku. Domácí obránci tak mohou uklidnit rozehrávku za svou brankou.
     
    54:27
    Beauvillier je hladový po hattricku! Domácí hokejista opět střílel zápěstím, ale Georgijev jeho pokus vyškrábl ramenem do ochranné sítě.
     
    53:55
    Kevin Rooney zkusil štěstí střelou zápěstím, ale skvěle chytající Varlamov jen podtrhl svůj parádní výkon v dnešním souboji.
     
    53:26
    Barzal se dostal do útočného pásma, povodil si obránce, jenže bekhendovou přihrávkou nenašel spoluhráče.
     
    52:21
    Cizikas se zjevil mezi kruhy, jenže ve skvělé pozici si nedokázal seřídit svá mířidla a poslal kotouč mimo tři tyče. Domácí drží pásmo.
     
    50:49
    Pavel Bučněvič se zjevil možná v největší šanci svého týmu v dnešním souboji. Jeho bekhendový pokus Varlamov schoval v lapačce!
     
    50:29
    Komarov si sjel na levou stranu, odkud bekhendem našel rozjetého Barzala, ale jeho sklepnutí bekhendem skončilo vedle vzdálenější tyčky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí celek si stále drží luxusní náskok. Rangers se navíc prakticky nedostávají do zakončení.
     
    49:34
    Pullock objel branku Rangers a bekhendem přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v modrém dresu domácího mužstva.
     
    49:06
    Oliver Wahlstrom se hnal sám proti dvojici zadáků Rangers. Domácí hokejista si dokonce troufl na zakončení zápěstím, ale trefil jen obránce.
     
    48:29
    Jordan Eberle se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, natlačil se tělem před obránce, ale bekhendem zvedl kotouč nad břevno hostující klece.
     
    48:06
    Nick Leddy dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    47:20
    Po dalším útoku domácího celku se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Podle rozhodčího to bylo se zásahem mantinelu.
     
    47:10
    Anthony Beauvillier skončil po jednom ze soubojů velmi nepříjemně na mantinelu. Domácí střelec se drží za levé rameno a míří na střídačku.
     
    46:48
    Cizikas se před brankou Rangers tlačil k odraženému kotouči, jenže v pádu nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče. Hokejisté Islanders jsou mnohem aktivnější.
     
    46:20
    Nick Leddy projel po pravé straně do útočného pásma, zadovkou vybídl spoluhráče k zakončení, ale následný projektil jen zaduněl o mantinel.
     
    45:26
    Brock Nelson táhl akci Islanders po levé straně. Domácí útočník místo zakončení ještě přihrál před branku, ale dojíždějící Bailey se ke střele nedostal.
     
    45:10
    Bučněvič projel po levé straně do útočného pásma, kde objel branku domácícoh celku, ale kolem betonu brankáře nedokázal puk uklidit k tyči.
     
    44:19
    Až nyní se poprvé ve třetí části přerušuje hra. Anthony Beauvillier si opět našel střeleckou pozici v útočném pásmu, ale příklepem daroval gólmanovi snadný zákrok.
     
    44:03
    Pavel Bučněvič dostal po rychlém přechodu do útoku přihrávku na levou stranu a pohotově zakončil zápěstím. Jeho projektil prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    43:38
    Cizikas projel po levé straně do útočného pásma a zakončil příklepem. Rána domácího útočníka se však pouze otřela o boční síť hostující branky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:05
    Julien Gauthier dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou před branku neoslovil dojíždějícího Libora Hájka.
     
    42:36
    Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Rangers se snaží útočit.
     
    42:04
    Zibanejad dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, ale jeho pokus byl sražen mimo tři tyče domácí branky. Islanders pokračují v pozorné defenzivě.
     
    41:34
    Komarov se stáhl do obranného pásma, kde v souboji v rohu kluziště získal kotouč pro Islanders. Pokračuje bojovný hokej z obou stran.
     
    41:10
    Nelson se hnal s pukem na čepeli vpřed středem ledové plochy, jenže na červené čáře jej zapomněl za sebou a dotírající Chytil puk získal pro Rangers.
     
    40:35
    Rangers se vydali do útoku po levém křídle, ale rozjetý Panarin si puk posunul příliš daleko před sebe a už jej nedohnal před hráčem v modrém.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny dnešního souboje. Domácí celek si ve třetí třetině bude chtít pohlídat náskok z předchozího průběhu utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:48.
     
    Střely na branku: 21 – 18
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách mají k vítězství o kus blíže hokejisté domácího mužstva. Hned v úvodu druhé třetiny totiž přidal třetí branku Islanders Anthony Beauvillier. Stejný hráč mohl o chvíli později dovršit hattrick, ale hostující brankář byl proti. Rangers jsou směrem vpřed bezzubí. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Adam Pelech se v rohu obranného pásma zmocnil volného kotouče a před napadajícím soupeřem jej jednoduše vyhodil do pásma středního.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:36
    Vitalij Kravcov dostal po rychlé akci přihrávku na pravý kruh, odkud střílel bez přípravy zápěstím, ale Josh Bailey jeho projektil přizvedl nad branku.
     
    38:05
    Alexis Lafreniere si najel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže se neprodral kolem Greena. Obrana Islanders fungje skvěle.
     
    37:38
    Kevin Rooney se z pravého křídla prosmýkl před klec domácího mužstva forhendem chtěl zakončit na zadní tyč. Jeho pokus o kousek minul branku!
     
    37:05
    Rangers se usadili v útočném pásmu, ale zbrklá kombinace vůbec nevedla k zakončení. Naopak hokejisté Islanders brání skvěle a získávají odražené kotouče.
     
    36:41
    Adam Fox si vzal puk na modré čáře a nahodil jej na branku soupeře. Pozorný brankář Varlamov se nenechal překvapit a ukryl puk v lapačce.
     
    36:14
    Pelech dojel vyhození Rangers, udělal oblouček v obranném pásmu a rozjel další akci svého mužstva. Islanders dnes na ledě zcela dominují.
     
    35:44
    Komarov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale jeho pokus zápěstím trefil brankáře Rangers do betonu. Hosté se následně osvobodili.
     
    35:06
    Beauvillier si mezi kruhy sjel na přihrávku z hokejky Brocka Nelsona a vypálil bekhendem. Jeho pokus schoval brankář Rangers do lapačky!
     
    34:29
    Leddy měl kousek prostoru na modré čáře, jenže místo zakončení ještě přihrával mezi kruhy. Před dojíždějícím Cizikasem zasáhl Libor Hájek.
     
    34:05
    Cizikas projel po pravé straně do útočného pásma, jenže dělovkou příklepem jen rozezvučel zadní mantinel za brankou. Hosté poté získali kotoučo.
     
    33:35
    Barzal pro změnu rozjel bleskový protiútok domácího mužstva. Za jeho pobídkou spěchal Nelson, ale před ním puk vypíchl do bezpečí obránce.
     
    33:10
    Panarin dostal přihrávku do útočného pásma, uvolnil se na jeho levé straně, ale přízemním pokusem vůbec netrefil domácí klec.
     
    32:22
    Hosté v plném počtu.
     
    32:10
    Barzal střílel z levé strany útočného pásma, ale Zibanejad se mu postavil do cesty a obětavým zákrokem srazil kotouč k mantinelu.
     
    31:35
    Noah Dobson ještě udržel kotouč v útočném pásmu, ale jeho nahození skončilo na betonu připraveného brankáře. Rangers ale kotouč nevyhodili.
     
    31:10
    Brock Nelson zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    30:22
    Také domácí si zahrají první přesilovku. Filip Chytil dostává dvě minuty za držení.
     
    30:00
    Aktivní Anthony Beauvillier se přesně v polovině základní hrací doby znovu dostal do útočného pásma, ale střelou zápěstím nemířil mezi tři tyče.
     
    29:34
    Domácí v plném počtu.
     
    29:10
    I na třetí pokus vyslal Panarin prudký nástřel před branku, kde tentokrát clonili hned dva hokejisté v dresu Rangers, ale ani jeden z nich puk netrefil.
     
    28:48
    Panarin si znovu našel prostor pro zakončení, ale poslal přihrávku před branku, kam se stáhli zadáci v modrém dresu. Rangers však drží pásmo.
     
    28:15
    Zibanejad projel do útočného pásma, poslal přihrávku na Panarina, ale ruskému střelci to dnes zatím nelítá mezi tři tyče. Domácí se osvobodili.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Casey Cizikas – 2 min., hákování).
     
    27:29
    Varlamov musel vytáhnout důležitý zákrok! Domácí brankář si dal pozor na zakončení z levé strany a betonem vykopl puk směřující do odkryté branky!
     
    27:05
    Jean-Gabriel Pageau se hnal vpřed po levém křídle, jenže nikdo v modrém dresu jeho akci nepodpořil. Obránci Rangers se tak stačili srovnat.
     
    26:35
    Julien Gauthier projel do útočného pásma, zadovkou poslal přihrávku na modrou čáru, ale Panarin prudkou ránou trefil brusle domácího hráče.
     
    26:03
    Miller získal puk za brankou Rangers a rozjel akci hostujícího celku. Kakko spěchal vpřed po pravém křídle, ale obránce jej poslal na hrazení.
     
    25:41
    Komarov poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal Jordan Eberle, ale obránce v bílém dresu Rangers měl ke kotouči o kus blíže.
     
    25:22
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Mathew Barzal nyní vypomohl spoluhráčům v defenzivě a pomohl vybojoval kotouč pro Islanders.
     
    24:55
    Panarin dostal nabito na pravou stranu útočného pásma, ale ruský útočník si tentokrát na zakončení netroufl. Obrana Islanders je důrazná.
     
    24:03
    Anthony Beauvillier útočil na hattrick! Domácí střelec se uvolnil na levé straně, vlétl do útočného pásma, ale střelou zápěstím trefil beton brankáře!
     
    23:36
    Brendan Smith zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození z ostrého úhlu vůbec nemířilo mezi tři tyče branky Islanders.
     
    23:10
    Pulock projel do útočného pásma, nicméně jeho pokus příklepem prosvištěl kolem levé tyčky hostující klece. Islanders ale pokračují v ofenzivní hře.
     
    22:21
    Jordan Eberle si sjel na přihrávku zpoza branky Rangers a pohotově zakončil příklepem. Georgijev se na poslední chvíli přesunul a puk vyrazil!
     
    22:06
    Alexandar Georgijev musel znovu zasahovat. Brankář Rangers si dal dobrý pozor na pokus z pravé strany a schoval puk do připravené lapačky.
     
    21:39
    Zachary Jones vybojoval kotouč v obranném pásmu a poslal jej na levou stranu. Jeho pobídku ale nenašel nikdo z hráčů v modrém.
    21:02 Anthony BEAUVILLIER - 3:0
     
    21:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává třetí branku! Nelson dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud přihrál na kruh a ANTHONY BEAUVILLIER překonal brankáře! Asistence: Brock Nelson, Josh Bailey.
     
    20:42
    Alexandar Georgijev si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů puk vyrazil do rohu ledové plochy. Rangers jsou ospalí i na startu duhé části.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Islanders se ihned vydali do útoku, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 11
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího celku! Islanders se do vedení dostali v páté minutě, kdy se prosadil Anthony Beauvillier. Domácí hráči byli i nadále o něco aktivnější a dočkali se druhé branky. Po úniku se prosadil Mathew Barzal. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Jordan Eberle se v závěru první třetiny prosmýkl do útočného pásma, jenže zakončením zápěstím zamířil daleko od branky New York Rangers.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:36
    Alexis Lafreniere vybojoval puk v rohu útočného pásma a posunul jej bekhendem na modrou čáru. Následné zakončení zablokoval obětavý Pulock.
     
    18:06
    Alexis Lafreniere získal puk ve středním pásmu, krásně se prosmýkl do útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou našel jen Andyho Greena.
     
    17:28
    Panarin se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, ale jeden z obránců se mu postavil do cesty a nepustil ruského hráče do zakončení.
     
    17:05
    Domácí pokračují ve skvělém výkonu a nadále se tlačí do útočného pásma. Ryan Pulock získal puk na levé straně útočného pásma, ale bekhendem spoluhráče nenašel.
    16:22 Mathew BARZAL - 2:0
     
    16:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává druhou branku! Bailey vypíchl puk ven z obranného pásma. Do úniku se dostal MATHEW BARZAL, který ujel obráncům a bekhendovým blafákem se zapsal mezi střelce! Asistence: Josh Bailey.
     
    16:08
    Anthony Beauvillier se za brankou soupeře krásně otočil s kotoučem, vydal se před branku, ale takovou slabší střelou bekhendem brankáře nepřekonal.
     
    15:30
    Hosté v plném počtu.
     
    15:06
    Jordan Eberle se hnal za přihrávkou do středního pásma, ale stačil puk jen protečovat do pásma útočného. Rangers se v této přesilovce nedaří.
     
    14:42
    Po dalším vhazování už hokejisté Islanders vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez větších problémů se osvobodili vyhozením přes celé kluziště.
     
    14:32
    Pulock se vrhl proti dělovce od modré čáry a obětavým pádem srazil kotouč do ochranné sítě. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    13:43
    Hosté neuspěli na vhazování v útočném pásmu a domácí se hned v úvodu oslabení dokázali osvobodit vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    13:30
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kyle Palmieri – 2 min., podrážení).
     
    12:28
    Lafreniere se ve středním pásmu velmi tvrdě srazil s Joshem Baileym. Mnohem hůře ze souboje odešel mladý talent Rangers.
     
    11:49
    Zac Jones z druhé vlny podpořil ofenzivu Rangers, ale jeho projektil zápěstím prosvištěl kolem levé tyčky. Pokračuje se ve vysokém tempu.
     
    10:24
    Kyle Palmieri v souboji ve středním pásmu dohrál ostrým hitem Libora Hájka. Český hokejista byl chvíli otřesený, ale bude pokračovat.
     
    09:30
    Zibanejad uspěl na vhazování v obranném pásmu a hosté se vymanili z tlaku domácího mužstva. Rozjetý Alexis Lafreniere však ve středním pásmu o kotouč přišel.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:06
    Právě Nelson se zpoza branky natlačil před branku soupeře, ale kolem betonu brankáře nedokázal kotouč zasunout k levé tyčce branky Rangers.
     
    08:56
    Brock Nelson si po rychlé kombinaci sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil bez přípravy, ale jeho pokus skončil vedle branky Rangers.
     
    08:16
    Gauthier se po delší době prodral do útočného pásma a zkusil překvapit domácího brankáře zakončením od mantinelu. Jeho rána ale postrádala přesnost.
     
    07:29
    Barzal nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, ale svou vlastní pobídku už před obráncem nedojel. Rangers mohou po delší době zaútočit.
     
    07:11
    Bučnevič neuspěl na vhazování v obranném pásmu. Hokejisté domácího celku si následně vyměnili několik přihrávek, ale do zakončení se nedostali.
     
    06:48
    Adam Pelech projel do útočného pásma, stahovačkou se zbavil obránce a vystřelil zápěstím. Jeho pokus lapil brankář Rangers.
     
    06:45
    Oliver Wahlstrom dohrál ostrým hitem rozjetého soupeře a může být rád, že nedostal dvě minuty za nedovolený zákrok.
     
    05:58
    Noah Dobson zkusil své štěstí střelou zápěstím, ale hostující brankář si proti jeho pokusu včas povyjel a ukryl jej do lapačky.
     
    04:53
    Brock Nelson projel do útočného pásma, stahovačkou se zbavil obránce, jenže střelou zápěstím nezamířil mezi tři tyče.
    04:39 Anthony BEAUVILLIER - 1:0
     
    04:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Josh Bailey odvedl skvělou práci v útočném pásmu, přihrávkou poslal puk do prostoru, kde byl ANTHONY BEAUVILLIER, který překonal soupeřova brankáře! Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.
     
    03:16
    Miller střílel z levé strany, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel. V úvodních minutách sledujeme hodně svižný hokej.
     
    02:17
    Mathew Barzal tečoval nahození od modré čáry, ale Georgijev si na jeho zásah dal pozor a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    01:35
    Rangers se nastěhovali do útočného pásma, jenže kombinace hostujícího celku skončila přihrávkou do prostoru, kde byli domácí.
     
    01:08
    Artěmij Panarin projel s pukem do útočného pásma, ale vůbec se mu nepovedla klička kolem Leddyho, který puk ruskému útočníkovi vypíchl.
     
    00:26
    Pulock střílel zápěstím z pravé strany, ale jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky. Odražený kotouč vybojovali hokejisté Rangers.
     
    00:16
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje a okamžitě se vydali do útoku. První akce ale skončila u obránců.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Předpokládané sestavy:

    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Mayfield, Leddy, Pulock, Pelech, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Komarov – Josh Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Palmieri – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – Fox, Hájek, Br. Smith, K'A. Miller, Jones, Reunanen – Bučněvič, Zibanejad, Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Kravcov – J. Gauthier, Rooney, Barron..
     
    Vzájemná utkání letošní sezóny

    NYR 0:4 NYI
    NYI 6:1 NYR
    NYI 3:2p NYR
    NYI 1:4 NYR
    NYR 0:2 NYI
    NYR 5:0 NYI
    NYR 0:4 NYI
     
    New York Rangers

    Hostující New York Rangers jsou na tom hůře. V padesáti jedna odehraných zápasech získali Rangers padesát osm bodů a jsou pátí. Na čtvrtý Boston ztrácí šest bodů. Pastrňákův tým navíc odehrál o dva zápasy méně. Na kluzištích soupeřů se Rangers daří velmi dobře. Naposledy přišli o sérii tří vítězství v řadě. Nejproduktivnějším hráčem je Panarin s padesáti šesti body.
     
    New York Islanders

    Domácí Islanders letos prožívají dobrou sezónu. V padesáti zápasech získali šedesát pět bodů a drží třetí pozici Východní divize. Na vedoucí Washington i druhý Pittsburgh ztrácí Isladers už čtyři body. Na svém ledě letos přišli jen o devět bodů. V poslední době měli Islanders sérii třech prohraných duelů v řadě. Naposledy ale zvítězili 4:0 právě na ledě Rangers. Nejproduktivnějším hráčem Islanders je Barzal se čtyřiceti body
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New York Islanders a New York Rangers.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 5. Beauvillier (Josh Bailey, Leddy), 17. Barzal (Josh Bailey), 22. Beauvillier (B. Nelson, Josh Bailey)


    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Mayfield, Leddy, Pulock, Pelech, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Komarov – Josh Bailey (A), B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Palmieri – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    New York Rangers: A. Georgijev (Šestorkin) – Fox, Hájek, Br. Smith, K'A. Miller, Jones, Reunanen – Bučnevič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Kravcov – J. Gauthier, Rooney, Barron.

    Rozhodca: Hebert, L´Ecuyer – Kovachik, MacPherson

    Diváci: 1400