HC Slovan – Nitra 5:0 (kon.) | Poprad – Detva 6:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:3 (2:0, 2:3, 2:0) Stav série: 1:0
HK Detva
Streda 31.03.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Poprad dal gól!
    Kamzíci gólom do prázdnej bránky pečatia svoje prvé víťazstvo v tejto sérii. Popradčania dostali puk preč z obranného pásma, King nezachytil v rohu klziska, Skokan priťukol na modrú čiaru MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten trafil odkrytú svätyňu.
     
    58:18
    Oddychový čas si berie tréner Detvy Ernest Bokroš.
     
    55:43
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoje vedenie a možno lámu tento zápas na svoju stranu. DÁVID SKOKAN zachytil puk v strednom pásme, vnikol do útočnej tretiny, prešiel na ľavý kruh, odtiaľ chcel krížom dávať na Svitanu, no prihrávku si v ľahu stečoval do vlastnej brány Lukáš Lalík.
    Bez asistencie.
     
    54:11
    Dobrú streleckú príležitosť mal Dominik Jendroľ, ktorý dostal puk do stopercentnej šance medzi kruhy. Pálil po prihrávke z prvej, ale len priamo do stredu tela brankára Vošvrdu.
     
    44:54
    Brejčák so Zagrapanom vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému, Brejčák sa dostal do nájazdu, neprekonal Petríka. Puk tancoval v bránkovisku, no Livingston ho už do brány nedotlačil.
     
    39:50
    Lukáš Handlovský sa ocitol v šanci medzi kruhmi, odkiaľ po Rymshovej chybe v rozohrávke tvrdo pálil, no Petrík úspešne vyrážal na ochrannú sieť.
     
    34:17
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovku o dvoch hráčov a je znovu vo vedení. Kamzíci si to biliardovo rozhodili pred detvianskou bránkou, Drgoň na Svitanu, ten cez Livingstona na DÁVIDA SKOKANA a jeho strela z pravého kruhu prenikla cez Petríka.
    Asistencie: James Livingston, Patrik Svitana.
     
    33:14
    Presilovka piatich proti trom pre Poprad. Viktor Fekiač dostáva dve minúty tiež za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    33:02
    V tejto chvíli je hra prerušená, za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva dve minúty Viliam Čacho.
     
    30:12
    Detva dala gól!
    Druhá využitá presilovka Detvy v tomto zápase. Gachulinec posunul na úroveň bránkovej čiary Downingovi, ktorý okamžite našiel dole na ľavom kruhu voľného MAXIMA ASKAROVA a ten z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Grayson Downing, Daniel Gachulinec.
     
    29:07
    Detva môže opäť vyrovnať, získava presilovú hru. Dve minúty za krosček dostáva obranca Mike Dalhuisen.
     
    27:37
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa opäť dostávajú v zápase do vedenia. Mashintersi spracoval puk na modrej čiare, vnikol do pásma a vystrelil. Petrík vyrážal pred seba, dôrazní v dorážke boli Mashinter s Mešárom a napokon to dorazil do brány FILIP MEŠÁR.
    Asistencia: Brandon Mashinter.
     
    27:11
    Nastala situácia dvaja proti dvom, Zagrapan potiahol puk na pravý kruh, odtiaľ vystrelil, Petríkovi ušiel puk, do dorážky sa dostával Livingston, no rýchlo stihol zasiahnuť detviansky hráč a upratať ho preč z bránkoviska.
     
    26:21
    Detva dala gól!
    Po druhýkrát v zápase kapituluje gólman Vošvrda a je vyrovnané. Detvania udržali puk v útočnom pásme, z modrej čiary nahadzoval puk Askarov, Vošvrda vyrážal pred seba a z dorážky už nemal problém skórovať VILIAM ČACHO.
    Asistencia: Maxim Askarov.
     
    24:03
    Táto situácia sa už nezaobišla bez vylúčení. Po dve minúty za hrubosť dostávajú Adam Drgoň a Jakub Žilka. Hrá sa vo formáte 4 proti 4.
     
    23:29
    Detva dala gól!
    Podpoľanci využívajú presilovú hru a znižujú popradské vedenie. Gachulinec miešal puk za ľavým kruhom, všimol si voľného MAXIMA ASKAROVA, ktorý dostal medzi kruhmi až príliš veľa priestoru a po prihrávke prízemnou strelou prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Daniel Gachulinec, Grayson Downing.
     
    22:57
    Detva si zahrá prvú presilovku v zápase po veľmi nešetrnom a nepeknom zákroku Mareka Hudeca na Trevora Coxa. Hudec dostáva 2+10 za napadnutie hlavy a krku.
     
    18:10
    Prvú presilovku v tejto sérii budú hrať hokejisti Popradu. Dve minúty za podrazenie dostáva Matúš Rais.
     
    05:09
    Poprad dal gól!
    V 6. minúte sa Poprad dostáva do dvojgólového vedenia. Sýkora bol pod tlakom pri mantineli, snažil sa to dávať poza bránu, no nešťastne sa puk odrazil od korčule hlavného rozhodcu priamo medzi kruhy, kde bol nakorčuľovaný LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a ten strelou z prvej prekonal Petríka.
    Bez asistencie
     
    02:14
    Poprad dal gól!
    Sme svedkami prvého gólu tejto štvrťfinálovej série a dávajú ho kamzíci po jednoduchej akcii. Handlovský zo stredného pásma prehodil do útočnej tretiny rozbehnutému Zagrapanovi, ktorý sa na ľavom kruhu neulakomil, krížom presunul na JAMESA LIVINGSTONA a ten to ideálne trafil ponad Petríkov betón.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Lukáš Handlovský.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Livingston (Zagrapan, Handlovský), 6. Handlovský, 28. Mešár (Mashinter), 35. Skokan (Livingston, Svitana), 56. Skokan, 60. Haščák – 24. Askarov (Gachulinec, Downing), 27. Čacho (Askarov), 31. Askarov (Downing, Gachulinec)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Brejčák, Drgoň, Dalhuisen, Seigo, Ulrych, Kramár, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Tavi, Preisinger, Vandas – Livingston, Zagrapan, Handlovský – Mešár, Matej Paločko, Mashinter – Jevoš
    HK Detva: Petrík (Lazušin) – Jendroľ, Turan, Rymsha, Gachulinec, Rais, King, Lalík – Ščurko, Klíma, Ľupták – Askarov, Downing, Sýkora – Cox, Čacho, Charbonneau – Bača, V. Fekiač, Žilka – Magdolen

    Rozhodca: Štefik, Hronský – Durmis, J. Konc ml.
    Poprad 4 0 Detva
    #1 Streda 31.03.2021 • 18:00
    Poprad - Detva 6:3
    #2 Štvrtok 01.04.2021 • 15:00
    Poprad - Detva 4:3
    #3 Nedeľa 04.04.2021 • 18:00
    Detva - Poprad 1:2
    #4 Pondelok 05.04.2021 • 15:00
    Detva - Poprad 1:3